Ku Dňu detí vyberte ten najkrajší darček!

14.05.2020 Kristína Nakupovanie Zdielať
Ku Dňu detí vyberte ten najkrajší darček!

Už ste pre svoje ratolesti vymysleli nejaké prekvapenie na Deň detí? Darujte im na 1. júna niečo špeciálne, niečo, čo vyčaruje radosť v detskom srdiečku a iskričky v očiach. Poradíme vám, ako vybrať darček, ktorý nielen poteší, ale bude aj užitočný.

 

» Fotokniha plná spomienok

 

Ak hľadáte darček, ktorý je hodnotný a zároveň trvácny, ste na správnej adrese. Fotokniha zložená z najkrajších momentov života dieťaťa bude preň vzácnou pamiatkou na celý život. Teraz môžete takúto fotoknihu získať v zľave -30% vďaka zľavovému kódu Albumo.sk, ktorý nájdete v kategórii Deň detí.

fotokniha od Albumo

 

» Knihy pre deti 

 

Kniha je skvelý a nadčasový darček a dá sa vybrať na mieru podľa veku a záujmov dieťaťa. Najmenších poteší leporelo alebo ilustrovaná kniha s tvrdými stranami, väčšie deti nadchne napríklad detská encyklopédia, ktorá môže mať rôzne zameranie. Deťom, ktoré už vedia dobre čítať, môžete vybrať rozprávky alebo beletriu podľa veku.

 

zľavy

 

» Hračky a hry

 

Aký by to bol detský svet, keby v ňom neexistovali hračky? Pravdepodobne ich ale vaše deti majú až-až. Vyberajte preto s rozumom. Napríklad spoločenské hry si užije celá rodina. Hračky určené na hranie sa vonku, napríklad záhradné domčeky, hojdačky alebo detské vozidlá, sú tiež dobrou voľbou. 

 

 

» Detský nábytok

 

Veľké prekvapenie je pre každé dieťa aj nový nábytok do jeho hniezdočka. Nemusíte hneď renovovať celú izbu ani investovať veľké sumy. Zamyslite sa nad tým, čo by sa dieťaťu zišlo. Možno tým, ako rastie, bude čoskoro potrebovať novú posteľ. Alebo čoskoro nastupuje do školy a zatiaľ nemá písací stôl so stoličkou? Hodili by sa mu na stenu dve - tri poličky na odkladanie vecí alebo túži po sedacom vaku? Možností máte skutočne mnoho. Ak navyše využijete zľavový kupón Okay.sk, môžete pri kúpe detského nábytku výrazne ušetriť. Nájsť ho môžete na našom webe v kategórii Deň detí.

detský nábytok Mobi od Okay

 

» Detská móda

 

Poznáte to – deti neuveriteľne rýchlo rastú, navyše sa rýchlo striedajú ročné obdobia a tak stále treba dokupovať nové kúsky. Malé parádnice a malých fešákov, ktorých poteší nové oblečenie a obuv, môžete takto šikovne zaobliecť a zároveň aj potešiť. Prechodné a letné oblečenie alebo nové topánky, ktoré využijú v nasledujúcich mesiacoch, budú perfektným darčekom. Využite zľavové kódy v eshopoch Eobuv.skAboutyou.skAnswear.sk a ďalších, ktoré nájdete v našej akcii Deň detí a ušetrite.

 

zľavy

 

Na našom webe teraz nájdete kampaň Zľavy Deň Detí plnú zľavových kupónov a kódov. Kúpte detičkám krásne darčeky za najvýhodnejšie ceny a navyše z pohodlia domova.