Jarné práce na dome i v záhrade: Máte doma všetko potrebné?

jarne zlavy 2022

Prichádzajúca jar so sebou prináša aj množstvo povinností. Patria sem nielen sezónna starostlivosť o dom a záhradu, ale aj povinnosti spojené s bežnými prácami v domácnosti.

Výmena starého za nové, poškodeného za opravené či zanedbaného za zrenovované však stojí nemalé peniaze. Dobrou správou je, že mnohé z vašich obľúbených e-shopov prinášajú aj bezkonkurenčné cenové ponuky a špeciálne akcie.

Na čo všetko by ste počas jarných nákupov nemali zabudnúť a aké jarné zľavy sa oplatí využiť?

zena presadza kvety

 

Chystáte sa stavať alebo rekonštruovať?

 

Starostlivosť o dom a záhradu sú azda tými najnákladnejšími položkami každého rodinného rozpočtu. Stavbárske práce na fasáde, rekonštrukcia kuchyne či výsadba nového sadu. Všetci domáci kutilovia dobre vedia, že takéto úpravy si vyžadujú nielen čas, ale aj množstvo financií.

Všetky ponuky pre výhodné jarné nákupy nájdete prehľadne zoradené v sekcii Jarné zľavy, ktorú sme pripravili špeciálne pre vás. Nestrácajte čas behaním po obchodoch a nakupujte pohodlne doma a ešte k tomu aj so zľavovými kupónmi

Jarné upratovanie a dekorovanie

 

Hrejivé a slnečné jarné dni so sebou prinášajú aj chuť oživiť vaše bývanie. Chystáte sa na zariaďovanie novej detskej izby? Alebo by ste chceli do vašej monotónnej obývačky vniesť poriadny kus života? V tom prípade je čas na jarné upratovanie a nákup nových bytových doplnkov.

Sofistikované využívanie doplnkov je polovicou úspechu. V širokej ponuke e-shopov nájdete obrovský výber štýlového nábytku, ale aj doplnkov do domácnosti. Dodajte vášmu bývaniu nový vzhľad a pretvorte ho na magické miesto, ktoré sa stane vašou oázou pokoja a pohody.

drevene doplnky s kvetmi

 

V zdravom tele zdravý duch

 

Radi športujete a vediete aktívny spôsob života? Každý športovec dobre vie, že kúpiť si kvalitný posilňovací stroj dá vašej peňaženke zabrať. Podobne ako množstvo doplnkov na cvičenie a športovej výživy.

Naše jarné zľavy zahŕňajú všetko aj pre milovníkov prírody a trekingu. Od kvalitného turistického vybavenia až po veci určené na zábavu ako hojdačky, preliezky alebo trampolíny.

Či už teda športujete doma, na čerstvom vzduchu alebo priamo vo fitness centrách, vyberajte si len to najkvalitnejšie športové oblečenie a potreby. Cenovo najdostupnejšie ich môžete nájsť priamo v e-shopoch. Ešte lepšie urobíte, ak využijete aj špeciálne zľavy pre šport.

zena cvici jogu

 

Po práci si doprajte oddych

 

Po kvalitne odvedenej práci by ste si rozhodne mali dopriať chvíľku oddychu. Veď nie všetko je len o práci. Nájdite si preto čas aj pre vaše obľúbené hobby. Alebo kvalitne strávený voľný čas s rodinou.

Ako bonus k pracovným povinnostiam sme pre vás pripravili výber tej najlepšej zábavy. Túžite relaxovať v kine pri kultovom filme? Je vašou šálkou kávy pohodový večer strávený hraním spoločenských hier? Alebo najradšej oddychujete pri horúcom čaji a dobrej knihe?

Je jedno, či chcete obdarovať samých seba alebo prežiť nezabudnuteľné zážitky s vašimi blízkymi. Nejaké to ušetrené euro navyše sa vždy zíde, no nie? Preskúmajte rozmanitú ponuku výhodných cien a nakúpte za najnižšie ceny na trhu vďaka kupónom pre vaše hobby a voľný čas.

Či už plánujete využiť jarné výpredaje na dom, bývanie, záhradu, šport, zdravie alebo hobby, poponáhľajte sa. Akcia je časovo limitovaná a jarné ponuky potrvajú len od 22. marca do 11. apríla.