Inšpirácie, ako sa obliecť do práce aj na párty s kamoškami

oblečenie

Každé ráno premýšľaš, čo si obliecť, aby to bolo vhodné do práce a aj na večeru s priateľmi? Stav na univerzálne kúsky oblečenia. Vieš, ktoré to sú?

Dilemu s výberom správneho outfitu už zrejme zažila aspoň raz každá z nás. Síce je skriňa plná oblečenia, ale napriek tomu si nedokážeme vyskladať celistvý outfit. Ak sa ti to stáva tiež, vieme, kde je problém. Chýbajú ti základné kúsky oblečenia, ktoré jednoducho skombinuješ na akúkoľvek príležitosť.

 

„Je nemožné, aby mala žena zlú náladu, keď má na sebe skvelý outfit.“ -  Coco Channel

V e-shope Answear nájdeš širokú ponuku oblečenia rôznych štýlov, farieb a strihov, z ktorých si zaručene vyberieš tie pravé pre teba.

Biela košeľa


V pánskom šatníku je biela košeľa osvedčenou klasikou. Vieš ale, že by nemala chýbať ani v tom tvojom? Biela košeľa vyzerá dobre so všetkým a na každú príležitosť. Ak chceš vytvoriť elegantný outfit, skombinuj ju so sukňou alebo nohavicami. A na perfektný mestský look si ju obleč s džínsami s vysokým pásom.

Nevieš, kde kúpiť bielu košeľu? Medzi ponukami blúzok a košieľ na našom webe nájdeš nejeden model, ktorý sa ti bude páčiť.

Kvalitné šaty


Ak by si mala mať v skrini len jedny šaty, rozhodne by to mali byť čierne. No veríme, že nezostaneš len pri nich. Must have sú aj štýlové pletené šaty, šaty z ľahších materiálov na leto a takisto jednoduché jednofarebné šaty a trendy sakové šaty.

Chceš elegantne zakryť niektoré partie? Siahni po šatách voľnejšieho strihu. Priliehavé šaty naopak zvoľ, ak chceš krivky zvýrazniť.

zena-v-satach-na-lavicke
Autor: duy dinh (Pexels)

Obchodov s módou je veľmi veľa, no vieš, v ktorých z nich môžeš práve teraz ušetriť? Vybrali sme niekoľko ponúk, ktoré musíš vidieť. Chceš viac? Pozri si všetky zľavové kupóny v kategórii móda.

Sukňa


Výnimkou na nosenie sukne by nemali byť ani zimné mesiace. Vtedy stačí pridať pančuchy, prípadne ešte podkolienky a teplé topánky. Ako top zvoľ sveter, blúzku či ľahké tričko podľa ročného obdobia a príležitosti, na akú sa obliekaš.
 

Vieš, po akej sukni siahnuť podľa typu postavy?
 

__check

hruška – pre štíhly pás, širšie boky a drobnejšie ramená je vhodná puzdrová sukňa, ktorá zvýrazní práve spomínaný štíhly pás

__check

jablko – siahni po sukniach rovného strihu alebo tých do tvaru „A“, ktoré odvedú pozornosť od tvojho pásu

__check

presýpacie hodiny – na tvoju súmernú postavu sa výborne hodí puzdrová, balónová aj sukňa s volánmi

__bulb
Jarný kabát pre dámy: Ktorý trenčkot je najlepší?

Rozhodujete sa, aký jarný kabát si kúpite? Siahnite po štýlovom trenčkote. Pripravili sme výber toho najlacnejšieho, na každý deň i pre špeciálne príležitosti.

Kožená bunda


Máš po práci program a nestihneš sa ísť medzitým domov prezliecť? Ak nevieš, čo si v takomto prípade obliecť, kožená bunda tvoj problém vyrieši. Či už v kombinácii s dlhými šatami alebo džínsami, vyzerať budeš perfektne. Chýba ti v šatníku? Vyber si ju z ponuky e-shopu Zoot.
 

zena-v-kozenej-bunde
Autor: Irakli Tskipurishvili (Pexels)

Platiť za oblečenie menej je snom každej ženy. My ti ho pomôžeme premeniť na skutočnosť vďaka týmto ponukám.

Sako


Premýšľaš, čo si obliecť na dôležité pracovné stretnutie? Je to jednoduché, siahni po elegantnom saku, skombinuj ho s džínsami či nohavicami, tričkom alebo blúzkou a máš hotovo. Na záver doplň už len topánky podľa štýlu výsledného outfitu.

No a tento look by bola škoda nevyvetrať aj v meste, veď si úplne štýlová. Ešte pre teba máme jeden tip, skvelou alternatívou saka je blejzer. Je viac ležérny a vhodný na celý deň.
 

zena-v-saku-ulica
Autor: Mert Coşkun (Pexels)

 

Pončo


Náš ďalší tip na štýlové a funkčné vrchné oblečenie je pončo. Vracia sa do módy v mnohých podobách, čo je skvelé najmä kvôli vytváraniu pestrých outfitov. Tak, ako ho jednoducho skombinuješ s nohavicami, sukňami a šatami, ta isto ho môžeš použiť ako náhradu za sveter či kabát.
 

zena-ponco-park
Autor: Leah Kelley (Pexels)

 

Pánske kúsky


Pri obliekaní pokojne zabudni na predsudky. V súčasnosti je totiž úplne normálne nosiť oblečenie bez ohľadu na to, či bolo pôvodne šité pre ženy alebo mužov, ak sa ti páči. A určite si si všimla, že niektoré dámske oblečenie má strihy pánskych kúskov či oversize štýlu. Pozorovať to môžeš napríklad pri výbere tričiek, košieľ či sák.

Predstav si napríklad kombináciu úzkych nohavíc, oversize trička a štýlového saka. Budeš jednoducho neodolateľná.

__bulb
Ako vybrať kvetinové šaty na leto? Poradíme ti

K letu šaty jednoducho patria. A nielen také hocijaké, ale predovšetkým tie so vzormi. Najkrajšími na toto obdobie sú bez pochýb kvetinové šaty. Ako si ich vybrať?

Základom každého šatníka by mali byť ľahko kombinovateľné kúsky, ktoré sa ti páčia a zároveň sa v nich cítiš komfortne. Máš oblečenie, ktoré si dlho nenosila? Je čas pretriediť šatník a urobiť miesto novému oblečeniu.