Deň detí sa blíži. Potešte svoje ratolesti niečím špeciálnym

deň detí

Sviatok určený našim najmenším sa nezadržateľne blíži. 1. jún je deň, kedy by sme mali zahodiť svoje dospelácke starosti a povinnosti a venovať sa tým, ktorí robia naše životy krajšími. Našim deťom.

Prečo oslavujeme Deň detí
 
O tom, prečo bol za Deň detí zvolený práve 1. jún, sa dočítame málokde. Traduje sa však, že čínsky generálny konzul zhromaždil v San Franciscu čínske siroty a zobral ich na festival Dračích lodí. Bolo to práve 1. júna 1925, kedy sa zároveň konala aj Svetová konferencia pre blaho detí v Ženeve, na na ktorej zrejme vznikla aj myšlienka oslavy dňa určeného deťom.
 
Prvý jún ako Medzinárodný deň detí je od roku 1950 oslavovaný nielen u nás, ale aj v ostatných krajinách bývalého komunistického režimu. Vo svete je za Medzinárodný deň detí od roku 1954 vyhlásený organizáciou UNESCO 20. november.
 
Čím môžete deťom urobiť radosť?
 
Rozmýšľali ste už nad tým, čím by ste mohli vaše deťúrence potešiť? Každé je iné a má svoje záujmy a obľúbené hračky či činnosti. Preto sme pre vás pripravili pár tipov, ktorými sa môžete nechať inšpirovať:
 
Pre tých najmenších
Ak ste čerstvým rodičom a vaše bábätko je s vami len krátko, určite oceníte množstvo internetových stránok, kde nájdete všetko pre starostlivosť o novorodenca i väčšie dieťa. Napríklad Feedo zľavový kód či výhodná Bambino zľava na detské oblečenie a obuv pre dievčatá aj chlapcov, kozmetiku, plienky, vlhčené obrúsky, dojčenské mlieka, kaše, ale aj hračky - hrkálky, hudobné hračky, kolotoče či drevené hračky, či dokonca aj na kočíky a autosedačky.

Voda, bublinky, atrakcie
Doprajte radosť vašim deťom, a zároveň aj sebe. Užite si rodinnú dovolenku alebo víkendový pobyt a neplaťte zbytočne veľa. Na našom portáli v kategórii Cestovanie a vstupenky nájdete množstvo ponúk na dovolenky, zájazdy či iné zážitky. 
 
 
Máte doma knihomoľa?
Potom máte o darček postarané. Nič ho nepoteší viac ako napínavý príbeh v jeho novej knižke alebo nová fascinujúca encyklopédia plná zaujímavých faktov. Výhodná Martinus zľava vám navyše išetrí určite nejaké peniažky, ktoré môžete minúť napríklad v cukrárni.

 
Aj deti sa chcú páčiť
Malé aj veľké. Také sú rozkošné v moderných outfitoch. Ak vaše deti patria k tým, ktorým nie je jedno, čo si oblečú a vedia stráviť pred zrkadlom celú večnosť, nové tričko, džínsy či tenisky budú tou správnou voľbou. Doprajte im do ich šatníka niečo nové, a zároveň za rozumnú cenu. Kliknite na Answear.sk a využite zľavy na značkové oblečenie a obuv až do výšky 50 %.

 
Niečo aj pre teenegerov
Ešte si pamätáte jeho prvé krôčiky a zrazu je tu puberta a spolu s ňou teeneger s vlastným názorom? Máme tip na darček aj pre neho. Ak práve nie je vonku, sedí za počítačom? Potom je pre neho ako stvorený portál Brloh.sk, kde prostredníctvom kupónov kúpite za výhodnú cenu počítačové online hry. Strategické, detské, logické, športové, akčné, skákačky. Výber je naozaj široký. Ak k tomu ešte pridáte tričko s tematikou online hier, váš teeneger to určite ocení.
 
Blížiaci sa Deň detí je venovaný všetkým bábätkám, batoľatám, škôlkarom, školákom či teenegerom. Venujme im v tento deň to najvzácnejšie, čo máme - náš čas. Vstúpme do ich sveta, sveta hier a detských radostí. A keď pridáme darček, drobnosť, ktorá poteší ich detské srdiečka, môže to byť vynikajúci deň, na ktorý budú radi spomínať. Pri tejto príležitosti sme si pre vás pripravili špeciálnu kategóriu Deň detí, v ktorej nájdete všetky skvelé zľavy, zľavové kupóny a kódy na jednom mieste :-). Štarujeme už 15. mája.