Chystáte silvestrovskú párty? Pripravte sa na ňu už teraz

Chystáte silvestrovskú párty? Pripravte sa na ňu už teraz

Chystáte tento rok silvestrovskú párty u vás doma? Okrem jedla myslite aj na párty doplnky pre váš interiér. Nakúpte ich so zľavovými kupónmi z Vašekupóny.sk.

Čas rozlúčky so starým rokom a oslavy príchodu toho nového sa nezadržateľne blížia. Chystáte tento rok silvestrovskú párty u vás doma? Okrem jedla a pitia myslite aj na párty doplnky pre váš interiér. Viete, kde zoženiete tie najlepšie párty doplnky pre váš večierok? Toto sú naše tipy.

 
 

Balónikmi nič nepokazíte

 
Kedy si môžete dopriať veselú farebnú, možno i trochu bláznivú výzdobu, ak nie na Silvestra? Pestrofarebné balóny a girlandy sú snáď tým najlepším spôsobom, ako môžete akúkoľvek obyčajnú miestnosť premeniť na skutočný párty priestor. Stačí ich s citom rozmiestniť po celej miestnosti a vaša silvestrovská miestnosť je na svete.
 

balon-sampaske-oslava-novy-rok

Niečo pre bláznivejšiu párty

 
Ak ste kreatívna duša plná nápadov, možno pripravujete silvestrovský večierok na konkrétnu tému. Chcete, aby hostia prišli v kostýmoch s maskami alebo extravagantnom oblečení? Tému večierku napíšte na pozvánku a včas rozpošlite.

zena-balon-oslava-novy-rok

Toto sú naše tipy na e-shopy, v ktorých nakúpite oblečenie rôznych štýlov na každú udalosť.

Zahrajte sa

 
Aby ste svojich hostí zaujali, premyslite si vopred aj program. Na silvestrovskom večierku sa určite zabavíte napríklad na karaoke. Množstvo zábavy vám prinesú aj rôzne spoločenské hry. Dokážu zapojiť všetkých hostí a vtiahnuť ich do deja.

Pripravte aj dobrú hudbu. Nemusí to byť práve tanečná muzika, ale určite taká, ktorá vytvorí vhodný podklad pre silvestrovskú zábavu.

ruky-sampanske-oslava-novy-rok


Pre klasikov

 
Ak nie je vaša predstava o trávení Silvestra taká bláznivá, ale preferujete skôr niečo serióznejšie, aj pre vás tu niečo máme. Namiesto balónikov a bláznivých kostýmov stavte na jemnejšiu výzdobu. Dajte na stôl sviečky, umiestnite okolo dverí a okien svetielka, nech sa všetko krásne ligoce. Na slávnostné stolovanie prestrite stôl porcelánom a sklenenými pohármi. Pri výzdobe nezabudnite ani na elegantné a voňavé kvetinové dekorácie, ktoré môžete farebne zladiť s ostatnými doplnkami.

prskavky-oslava-noveho-roka

Či sa rozhodnete stráviť Silvester v úzkom rodinnom kruhu alebo naopak s partiou kamarátov, nezabudnite si ho poriadne užiť. Veď príchod Nového je potrebné poriadne osláviť.