Vybrali sme TOP ponuky, ktoré u nás nájdeš v máji 2024

Žena pozerá na sveter.

Znovu je tu náš pravidelný nákupný sprievodca, v ktorom ti predstavíme najlepšie májové novinky i zákazníkmi najvyhľadávanejšie e-shopy. Chceš vedieť, o ktoré ide?

Máj, lásky čas, tak by sme pár slovami mohli charakterizovať tento mesiac. Stále viac slnka, rozkvitnutá príroda, viac času stráveného vonku a k tomu množstvo produktov za lákavé ceny v internetových obchodoch.

Chceš vedieť, aké novinky pribudli na našom webe a ktoré ponuky patria dlhodobo k tým najobľúbenejším? Všetko podstatné si prečítaš v nasledujúcich riadkoch.

__bulb
Ako a kde kúpiť najlepšiu žehličku na vlasy? Máme cenné tipy

Snívaš po rovných a lesklých vlasoch? Stačí málo, aby sa to stalo skutočnosťou. Povieme ti, ako vybrať najlepšiu žehličku na vlasy a aj to, kde nakupovať.

Najlepšie májové novinky


„Rodina“ internetových obchodov registrovaná na našom webe má nových členov, preto dovoľ, aby sme ti ich postupe predstavili. Z mnohých nových e-shopov spomenieme najmä ČistéDrevo.sk, Hairburst, Forever Hands a Baby Mall. Počuješ o niektorých z týchto spoločností prvý raz? To vôbec nevadí, pretože my ti o nich povieme viac.

Začneme e-shopom ČistéDrevo.sk, ktorý sa môže pýšiť už 11-ročnou existenciou a výrobou kvalitných produktov z dreva. Sám seba charakterizuje ako e-shop, ktorý predáva najbohatší sortiment drevených výrobkov na akúkoľvek príležitosť. A po otvorení stránky s tým môžeme len súhlasiť.

Na výber máš množstvo rozličných kategórií, pričom v každej z nich nájdeš originálne produkty z dreva. Hľadáš darček pre blízkeho? Nákupom z tejto stránky ho určite prekvapíš a potešíš. Netradičné drevené výrobky môžeš prehliadať napríklad v kategórii kuchynských potrieb, záhrady, hračiek pre deti, nábytku, dekorácií i módnych drevených doplnkov.

Rozmýšľaš nad kúpou kvalitného dreveného výrobku? Využi na nákup na Čistédrevo.sk zľavové kódy a tvoj nákup bude výhodnejší.

Hairburst – známa značka, o ktorej nepočul asi len málokto. Vypadávanie vlasov a ich rednutie trápi veľa žien, no a Hairburst sa stará o to, aby koruny vlasov žien boli opäť krásne a husté. Ako to robí? Na základe vedy a štúdie vyvinula spoločnosť v spolupráci s kvalifikovanými chemikmi produkty s obsahom takých látok, ktoré podporujú rast vlasov.

Zatiaľ čo vitamíny na začiatku užívania vlasy hydratujú, už po jednom mesiaci je možné pozorovať zlepšený stav vlasov. Po troch mesiacoch užívania vlasy prirodzene rastú a vypadávanie je minimálne.

Produkty značky Hairburst majú podobu žuvacích vitamínov, šampónov, kondicionérov a masiek pre rôzne typy vlasov.

A áno, pri prehliadaní ponúk na našom webe už budeš prehľad aj o novinkách z tohto e-shopu. Žiadne nezmeškáš, pretože ponuku Hairburst zľavových kódov neustále aktualizujeme.
 

Žena si rukou prechádza vo vlasoch.Autor: Tim Mossholder (Pexels)


Máte s partnerom výročie alebo chceš svoju polovičku potešiť extra darčekom vo všedný deň? Môžeš si byť istý, že s týmto darčekom sa aj obyčajný deň okamžite premení na výnimočný. Spoločnosť Forever Hands pôsobiaca v piatich krajinách ponúka unikátny darček a zároveň zážitok. Predáva špeciálne súpravy na výrobu odliatkov rúk.

Urobiť si ho môžeš aj s deťmi, celou rodinou či kamarátmi ako večnú spomienku. Stačí si vybrať tú správnu súpravu a pustiť sa do výroby. Nájdeš v nej všetko potrebné k výrobe a sme si istí, že už samotný proces bude veľkým zážitkom.

A čo s výsledkom dielom? Táto krásna a trvalá spomienka sa bude perfektne vynímať ako dekorácia v bývaní.

Zaujal ťa tento produkt? Využi zľavové kupóny a daruj výnimočný darček s emóciou.

__bulb
Ako vybrať kvalitné slnečné okuliare a kde ich zohnať?

Rada odborníkov je jasná – v lete bez slnečných okuliarov ani na krok. No ako si kvalitné slnečné okuliare vybrať? Všetko dôležité sa dozvieš v tomto článku.


Posledný predstavovaný e-shop si dovolíme označiť za ten najmilší zo spomínaných. Baby Mall sa zameriava na predaj oblečenia, doplnkov, hračiek i nábytku pre najmenších. Všetko pre svoje bábätko môžeš kúpiť na jednom mieste a vďaka Baby Mall zľavovým kupónom aj za lepšiu cenu. A návšteva stránku bude užitočná aj pre budúcu maminu, ktorá tam nájde všetko potrebné na rolu matky.

Máš väčšie deti? Bicykle, detské domčeky, pieskoviská, to všetko a omnoho viac nájdeš na tejto stránke tiež. A na BabyMall môžeš nakupovať aj produkty pre budúcich prvákov. Batohy, peračníky či boxy na desiatku s rozprávkovými motívmi sa im určite budú páčiť.
 

Dievčatko vystrihuje z papiera.
Autor: Natalie Bond (Pexels)

 

Najpopulárnejšie TOP ponuky  


V druhej polovici nášho článku ti chceme dať do pozornosti aktuálne najvyhľadávanejšie e-shopy na základe našich štatistík TOP klikaných ponúk v newsletteroch. Mimochodom, chceš aj ty vedieť o najnovších ponukách medzi prvými? Prihlás sa na odber noviniek.

A ktoré e-shopy teda u zákazníkov vyhrávajú z hľadiska častej návštevnosti? Ide o nasledujúce:

Obchod so zrnkom kávy v logu ponúka svojim zákazníkom omnoho viac, len ako rôzne druhy prémiových káv. V e-shope Tchibo nájdeš bohatú ponuku módnych kúskov pre dámy, pánov i deti. Nechýba ani kategória pre krajšie bývanie s nábytkom, doplnkami a dekoráciami.

A vďaka ponukám tohto internetového obchodu si môžeš veľmi jednoducho spríjemniť aj čas strávený na terase. Pýtaš sa, ako? No predsa nákupom záhradného nábytku, osvetlenia i rôznych doplnkov.


Pokračujeme ďalším internetovým obchodom, s ktorým bude zariaďovanie bývania tiež výrazne jednoduchšie. Sconto predáva široký rad produktov od nábytku do každej miestnosti, cez bytové doplnky až po textil rôzneho druhu. Navyše, všetky produkty sú prehľadne kategorizované, takže bez problémov vyhľadáš všetko, čo potrebuješ.

V internetovom obchode môžeš využiť množstvo skvelých ponúk. Tu sú niektoré z nich:


Obývačka, sedačka, televízia.
Zdroj: Pixabay (Pexels)


Blížiace sa letné dni sa pre mnohých z nás spájajú s nákupmi ľahších kúskov oblečenia podľa najnovších trendov a obuvi. Aj ty chceš obmeniť obsah svojho šatníka? Môžeš sa spoľahnúť e-shop Answear. Vo svojej ponuke má stovky cenovo dostupných, ale aj značkových a prémiových modelov v basic i extravagantnom prevedení. Každý zákazník si teda príde na svoje a nájde to, čo hľadá.


Veríme, že ťa náš sumár najnovších a najlepších ponúk inšpiroval a vieš, v ktorých e-shopoch budeš najbližšie nakupovať. Ale príliš dlho neváhaj, pretože o najlepšie ponuky je vždy mimoriadne veľký záujem.