Toto sú drobnosti do domácnosti, ktoré vám uľahčia život

17.03.2019 Kristína Bývanie Zdielať
Toto sú drobnosti do domácnosti, ktoré vám uľahčia život

Poznáte Aliexpress? Na tomto webovom portáli zoženiete množstvo drobností za pár eur, ktoré vám uľahčia život. Vybrali sme pre vás niekoľko z nich.

Čo je Aliexpress?

 
 
Aliexpress je čínsky webový portál, kde nájdete nespočetné množstvo produktov za výhodné ceny. Výber je tu naozaj široký a vy si môžete vybrať presne to, čo sa vám hodí. Či už je to oblečenie pre vás, veci pre vašich najmenších či domácich miláčikov, technika alebo dekorácie na pripravovanú párty. Ale nevyjdete naprázdno ani vtedy, ak hľadáte iba drobnosti, ktoré vám uľahčia život, napríklad drobnosti do vašej domácnosti. Vybrali sme pre vás niekoľko z nich, ktoré vám spríjemnia každodenné povinnosti, a pritom nevytiahnu z vašej peňaženky veľký balík.
 

domacnost-kefy-vesiak-toaletny.papier


#1 Vešiak na kuchynské utierky

 

Ak ste ešte stále nenašli miesto vašim kuchynským utierkam a otravuje vás neustále ich prekladať z jedného miesta na iné, tento plastový vešiak je to pravé pre vás. Jednoducho ho zavesíte na dvierka kuchynskej linky, a utierky tak nájdete vždy na svojom mieste. Jeho rozmery sú 19 x 9 x 5,5 cm a je dostupný vo viacerých farebných prevedeniach. Cena sa pohybuje do jedného eura za kus vrátane poštovného.

 

kuchynske-utierky-dozy-na-potraviny


#2 Samolepiace nástenné držiaky


Patríte k tým, ktorí stále niečo hľadajú? Odteraz môžete mať kľúče, ale aj iné drobnosti pokope. Stačí si nalepiť tieto nástenné držiaky z nehrdzavejúcej ocele, kamkoľvek potrebujete - k vchodovým dverám, do kúpeľne, kuchyne či na dvere ktorejkoľvek izby. Jeden držiak vás vyjde okolo jedného eura aj s poštovným.

vesiak-na-oblecenie-klobuk

 

#3 Kliešte na semienka a orechy

 

Tento šikovný pomocník za vás bez väčšej námahy očistí nielen melónové semienka, ale tiež drobné oriešky. Môžete teda raz a navždy zabudnúť na zdĺhavé a nekomfortné čistenie rukami alebo v tom horšom prípade zubami. Viacúčelové kliešte sú vyrobené zo zmesi kovov vo veľkosti 8,5 x 5,5 x 0,5 cm, čiže vám sadnú akurát do ruky. A cena je viac ako prijateľná. Za výrobok spolu s poštovným z Číny na Slovensko nezaplatíte viac ako 2 eurá.
 

luskcik-na-orechy


#4 Bezpečnostná rukoväť proti pokĺznutiu

 

Táto praktická plastová rukoväť je vhodná všade, kde vám hrozí, že môžete pokĺznuť a spadnúť. Vo vašej domácnosti môže nájsť najefektívnejšie využitie práve v kúpeľni. Určite si ju zamilujú seniori, ktorí sa nechcú vystavovať zbytočnému riziku pokĺznutia, ale aj tehotné ženy a aj tí, ktorí sa pre bezpečnostnú rukoväť rozhodnú zo zdravotných či iných dôvodov. Rukoväť jednoducho pripevníte na obkladačky v blízkosti vane, sprchového kúta či toalety. Predáva sa vo viacerých farebných prevedeniach - od klasickej bieločiernej kombinácie až po fialovobielu. Rozmery výrobku sú 28 x 9 x 7 cm. Rukoväť môže byť vaša za necelých 10 eur aj s poštovným.
 

bezpecnostna-rucka-pre-invalidov


#5 Prírodné aromatické kužele na čistenie vzduchu

 

Ak chcete vašu domácnosť prevoňať a zútulniť, či dokonca vzduch v domácnosti priamo vyčistiť, siahnite po aromatických kužeľoch. V balení dostanete až 50 kužeľov vo veľkosti 1,5 x 2,8 cm v rôznych farebných prevedeniach. Produkt je zmesou dreveného prášku a prírodnej arómy. V interiéri horí až 13 minút. Aromatické kužele nájdu svoje využitie nielen u vás doma, ale tiež v hoteloch, wellness zariadeniach či čajovniach. Aj vy môžete mať svoj malý wellness doma, uprostred vašej spálne či obývačky. A to iba za necelé 3 eurá. Poštovné je v tomto prípade zdarma.
 

vonne-sviecky-kuzele

Neváhajte a kombinujte výhodné ceny vami vybraného tovaru s ešte výhodnejšími zľavovými kupónmiktoré nájdete aj u nás.  Produkty, ktoré si vyberiete, môžete mať vďaka nim ešte lacnejšie.