Štartujú jesenné nákupy – ste pripravený na skvelé ceny?

jesenne-zlavy

Neoddeliteľnou súčasťou každej jesene je obdobie plné bezkonkurenčných cien. Od 12.9. do 9.10. môžete prostredníctvom nášho webu nakúpiť ešte výhodnejšie.

Vyberať si môžete z veľkého množstva sortimentu v rôznych kategóriách. Pripravte sa na prichádzajúcu jeseň a zimu lacnejšie ako kedykoľvek predtým.

Obuv, oblečenie, módne doplnky, beauty, parfumy, nábytok a všetko pre vaše bývanie. Presne tieto veci sa na jeseň oplatí kupovať.

Potrebujete novú obuv alebo oblečenie? Pozrite si výber toho najlepšieho v kategórii jesenné zľavy.


kabelka-kabat-hodinky

 

Obujte sa do chladnejšieho počasia


Do premenlivého jesenného počasia sa vám rozhodne zíde prechodná obuv. Okrem toho, že vám poskytne vytúžené teplo, budete vyzerať skvele. Dámam, pánom i deťom splní aj tie najvyššie požiadavky.

Z akých materiálov si vyberať topánky na jeseň? Počas príjemného babieho leta pekne vyniknú semišové čižmy. Naopak, do sychravejších dní radšej zainvestujte do kvalitnejšej koženej obuvi.
 

zena-vysoke-semisove-cizmy

Neznášate nákupy a radšej si všetko objednáte online? Toto je náš tip na najrýchlejšie a najefektívnejšie online nakupovanie, ktoré musíte vyskúšať.

Oblečte sa do farieb jesene
 

Jesenné počasie býva zradné. Ráno je zvyčajne chladno, cez deň vyjde hrejúce slnko a večer by ste opäť zniesli sveter. Čo si teda obliecť? Máme pre vás 2 rady pri voľbe jesenných outfitov:

__check

vrstvenie
 

__check

prechodné oblečenie
 

Čo to znamená v praxi? Nemusíte odložiť vašu obľúbenú sukňu do budúceho leta. Oblečte si ju aj na jeseň. Pridajte k nej tričko, tenký sveter, podkolienky a vysoké čižmy. Ak si myslíte, že vám bude chladno, zoberte si aj ľahký kabát. A originálny jesenný look je na svete.

zena-biely-kabat

Práve kabáty patria medzi top prechodné oblečenie. Minimálne jeden by nemal chýbať v žiadnom šatníku. Pozrite si online ponuku kabátov a nájdite taký, ktorý bude pre vás ako šitý na mieru.

Povedzte to doplnkami


Aj vy máte pocit, že akonáhle to vonku hrá farbami, máte chuť meniť aj odtiene vo vašom šatníku? Urobte to nenápadne, no elegantne. Siahnite po sofistikovaných módnych doplnkoch.

Kabelky, šatky, čiapky či baretky sú ideálnou voľbou na experimentovanie. Nezabudnite ani na šperky a okuliare. Pri výbere sa však držte jedného pravidla – všetko s mierou a citom pre detail.
 

kabelka-okuliare-casopis

 

Podčiarknite svoju krásu


Aj ten najdokonalejší outfit sám o sebe nestačí. Na to, aby ste sa naozaj cítili dobre, musíte aj dobre vyzerať. Tento efekt dosiahnete aj pomocou kvalitnej kozmetiky. Pleť a telo sa vám za to odvďačia svojou krásou.
 

hodinky-sperky-okuliare


Viete, ešte podľa čoho si vás ľudia určite zapamätajú? Odpoveďou je perfektný parfum. Každému sa ale hodí iný druh vône..


„ Žena, ktorá nepoužíva parfum, nemá budúcnosť.“ - Coco Chanel


Hlavnú rolu pri jeho výbere hrá aj ročné obdobie. Na chladnejšie jesenné dni sú vhodnejšie o niečo ťažšie a korenisté vône. Aj keď môže byť ťažké nájsť ten správny, jedno je isté. V prípade, že ho máte, budete neprehliadnuteľní.
 

parfum-ruka

Zrejme si hovoríte, že kvalitná starostlivosť niečo stojí. Prečo ale neušetriť? Nákupy v jesenných zľavách vás vyjdú omnoho lacnejšie, než by ste čakali.

Bývajte krajšie s novým nábytkom


Rozhodli ste sa vynoviť svoj domov novým nábytkom? Alebo ho máte za roky používania zničený? Teraz je ideálny čas na jeho kúpu. Jesenné upratovanie je predsa o vyhadzovaní nepotrebného a zaobstaraní nového.

Aj keď ceny nábytku v tomto období výrazne klesajú, nakupujte rozumne pomocou týchto 3 rád:

__check

Porovnávajte ceny

Určite máte aj vy obľúbený obchod, odkiaľ väčšinou nakupujete. Nie vždy to ale musí byť ten najvýhodnejší. Pred nákupom nábytku preto porovnajte ceny viacerých predajcov.

__check

Nakupujte online

Internet je skvelým spôsobom, ako si môžete rýchlo a prehľadne porovnať jednotlivé druhy nábytku. Navyše, online nakupovanie je omnoho výhodnejšie.

__check

Nakupujte len to, čo potrebujete

Nízke ceny môžu byť lákavé. Nenechajte sa nimi ovplyvniť a vyhľadávajte len ten nábytok, ktorý skutočne potrebujete.

obyvacka-sedacka-kvety-stolik


Čo sa oplatí nakupovať? Počas jesenných zliav vám odporúčame nakupovať hlavne drahší nábytok. Sú to najmä väčšie kusy nábytku, ako sú gauče, sedačky či kreslá.

Váš domov si však nezabudnite zútulniť. Najlepšie rôznym bytovým textilom či kobercami všetkých veľkostí. Uvidíte, že vaše bývanie bude vyzerať omnoho lepšie.
 

obyvacka-sedacka-kvety

Rozmanitú ponuku nábytku do interiéru až po dekorácie môžete pohodlne prehliadať aj online. Zásoby sa ale rýchlo míňajú. Preto s nákupom nečakajte.

nakupna-taska-topanky-bluzka


Spríjemnite si premenlivé jesenné počasie skvelými nákupmi. Ak sa poponáhľate, stihnete kúpiť tie najlepšie veci za naozaj málo peňazí. A jeseň sa môže začať.
 

jesenne-zlavy-az-30-percent