Shopper taška je trend medzi kabelkami. Kde ju kúpiš za pár eur?

zena-sivy-kabat-cierna-shopper-taska

Hľadáš priestrannú kabelku, do ktorej sa ti zmestí všetko, čo potrebuješ? Shopper taška je pre teba tou najlepšou voľbou. Povieme ti, kde ju kúpiš za super ceny.

Pri výbere kabeliek sa ženy väčšinou rozdeľujú na dve skupiny. Prvá siaha po malých crossbody kabelkách, do ktorých sa zmestia len tie najnevyhnutejšie veci. A tá druhá zase preferuje väčšie kabelky s množstvom miesta. Ideálne je, ak máš medzi doplnkami v šatníku kabelky všetkých druhov. Tak si budeš mať vždy možnosť vybrať tú správnu podľa príležitosti.

Ešte nemáš shopper tašku? Poď to napraviť. Prevedieme ťa výberom a poradíme ti tie najlepšie e-shopy, kde ju kúpiš.

Hneď na úvod sme pre teba našli ponuku e-shopu Answear.  Pozri, aké rôzne druhy shopper tašiek si v tomto e-shope môžeš kúpiť.

Čo sa dozvieš v dnešnom článku o shopper kabelkách?
 

zena-hneda-shopper-taska-kvety
Autor: Adrienne Andersen (Pexels)

 

Prečo potrebuješ shopper tašku?


Shopper kabelka je tým najpraktickejším druhom kabelky, aký môžeš a mala by si mať medzi svojimi kabelkami. Je veľká, priestranná a štýlová. Spoznáš ju už na prvý pohľad podľa väčších rozmerov (jej šírka a výška sú približne 30 – 40 cm) a typického obdĺžnikového tvaru. Vďaka jej veľkosti do nej bez problémov uložíš súkromné veci, podklady do práce, oblečenie na cvičenie i menší nákup. 

Okrem jej štedrej veľkosti a univerzálneho použitia je dôvodom na jej nákup určite aj pohodlné nosenie, fakt, že nemení svoj tvar a jednoducho ju skombinuješ s rôznymi outfitmi. Takisto jej nosením podporuješ udržateľnosť, keďže ju využiješ aj na malý nákup, vyhneš sa nákupu igelitových tašiek a tak šetríš životné prostredie.

Niekto si ju zvykne zamieňať s látkovou nákupnou taškou, no shopper taška zďaleka nevyzerá ako taška primárne určená na nákup. Najčastejšie sa vyrába z koženky alebo kože. Na leto si môžeš vybrať štýlovú prútenú, ktorú si zoberieš pláž. Zmestí sa ti do nej uterák, kniha, produkty na opaľovanie, obľúbená kniha aj fľaša s vodou.

Šetríš si na nákup nových kabeliek? Už viac nemusíš. Uplatni si pri nákupe tieto extra ponuky a cena bude okamžite nižšia.

zena-sedenie-na-lavicke-shopper-kabelka
Autor: Ono Kosuki (Pexels)

Ako si vybrať shopper tašku?


Pri nákupe sa určite nezameriavaj len na vzhľad kabelky. Oveľa dôležitejšie sú nasledujúce parametre.
 

__check

Materiál kabelky súvisí s jej odolnosťou a životnosťou. Nechceš si predsa kúpiť kabelku a o niekoľko mesiacov ju vyhodiť kvôli zničeniu. Investuj preto do kvalitných materiálov. Obľúbená je najmä koža, koženka či nylon. Ak ti máme odporučiť len jednu, kožená shopper kabelka bude z hľadiska životnosti najlepšou kúpou.

__check

Veľkosť kabelky zváž najmä podľa toho, čo všetko v nej chceš nosiť. Dostupné sú aj extra veľké shopper kabelky so šírkou 50 cm. Nájdeš ich v e-shope Reserved.

__check

Zapínanie môže mať formu zipsu, magnetu či gombíka. Premysli si, ktorý spôsob ti najviac vyhovuje. Z hľadiska bezpečnosti je vyhľadávaná najmä shopper taška so zipsom.

__check

Druhy remienkov sa na jednotlivých shopper kabelkách líšia. Niektoré disponujú len dvomi stredne dlhými rúčkami na pohodlné nosenie v ruke, prípadne na predlaktí. Iné majú ešte nastaviteľný popruh na pohodlné nosenie cez rameno.

__check

Vnútorné členenie kabelky je tiež dôležitým parametrom kvôli prehľadnému uloženiu všetkých vecí. Kabelka by mala mať dostatok oddelených vreciek. Ak chýbajú, môžeš to vyriešiť organizérom do kabelky.

__check

Farebné prevedenie kabeliek je veľmi pestré. Investuj do tej, ktorú z hľadiska farby najviac vynosíš k outfitom. Univerzálnou klasikou je čierna a hnedá, no dostupná je aj vo výraznej žltej, červenej a iných farbách. V ponuke e-shopu Humanic nájdeš kabelky rôznych značiek, vzorov a motívov.

__check

Cena shopper kabelky sa líši podľa značky, materiálu, dizajnu i e-shopu. Na základe svojho rozpočtu sa snaž vybrať tú najkvalitnejšiu kabelku. V priemere sa ceny pohybujú okolo 50 €, no počas zliav zaplatíš aj za prvotriedne kúsky omnoho menej.

Nezabudni, že rovnako dôležité ako kabelka, sú aj módne doplnky. Aj na ich nákup pre teba máme zľavové kupóny.


Ako nosiť a kombinovať shopper kabelku?


Ešte skôr, ako sa pustíš do online nakupovania, si premysli, akú shopper tašku hľadáš. Potrebuješ kabelku do kancelárie? Univerzálna čierna shopper kabelka bude najlepšou voľbou. Čierna farba je nielen nadčasovou farbou, ale hlavne sa jednoducho kombinuje s outfitom. Či siahneš po šatách, sukni alebo sakovom kostýme, vyzerať budeš výborne. A nemusíš k nej kombinovať len tmavé kúsky oblečenia. Ak zvolíš farebnejší outfit, čierna kabelka bude v takom prípade príjemným dominantným prvkom celého looku.

Pri vytváraní outfitu do práce nezabudni ani na vkusné, no elegantné šperky. Opäť máme pre teba skvelé ponuky, ktoré môžeš pri nákupe využiť.

__bulb
Ako vybrať kvetinové šaty na leto? Poradíme ti

K letu šaty jednoducho patria. A nielen také hocijaké, ale predovšetkým tie so vzormi. Najkrajšími na toto obdobie sú bez pochýb kvetinové šaty. Ako si ich vybrať?


Shopper kabelku si môžeš pokojne zobrať aj do mesta, na prechádzku alebo stretnutie s kamarátkami. K menej formálnym či športovým outfitom sa nemusíš obávať ani výraznejších farieb, vzorov či motívov kabelky. V prípade oblečenia stav na pohodlie napríklad v podobe obľúbených džínsov, trička či mikiny. Poznáš základné pravidlo módy, že by topánky a kabelka mali byť farebne zladené? Nemusíš sa toho presne držať, no v každom outfite sa snaž o nejaké zladenie a prepojenie prvkov.

Topánky na všetky ročné obdobia výhodne nakúpiš po využití týchto ponúk:


Kúpiš si svoju prvú shopper tašku? Sme presvedčení, že si ju kvôli jej vlastnostiam rýchlo obľúbiš. Stačí, aby si pri nákupe zohľadnila svoje preferencie a vkus a stane sa tvojou najobľúbenejšou kabelkou.

__bulb
Retiazka s krížikom je skvelý darček. Koľko by ale mala merať?

Hľadáš univerzálny druh šperku, ktorý nikdy nevyjde z módy? Medzi populárne patrí retiazka s krížikom. Zisti, ako ju správne vybrať a v akých e-shopoch nakupovať.