Plavky pre plnšie tvary – ako si ich správne vybrať?

zena-v-plavkach-pri-mori

Viete, ako si vybrať plavky pre plnšie tvary? Cíťte sa na pláži sebavedomo a pohodlne v pekných plavkách.

Každá z nás má inú postavu, ktorej pristanú plavky v inom strihu a veľkosti. Ideál krásy sa za posledné roky výrazne zmenil. A s ním aj ponuka plaviek, nevynímajúc tých pre moletky.

Ak patríte medzi ne, siahnite po jednom z týchto strihov. Padnú vám ako uliate a na pláži budete vyzerať skvele!

Rôzne strihy plaviek pre každú postavu vám ponúka obchod s oblečením Answear. Celý sortiment plaviek môžete nakúpiť aj v rámci zvýhodnenej ponuky.

Plavky pre plnšie tvary
 

Možno si myslíte, že pre postavy s plnšími tvarmi sú vhodné len jednodielne plavky. Nie je to vôbec tak. Takýmto postavám pristanú mnohé strihy. Ktoré to sú?

zena-v-oranzovych-plavkach

Dvojdielne plavky pre moletky
 

Začneme práve dvojdielnymi plavkami. Veľa moletiek po nich nesiaha zo strachu, že ukážu viac, ako by chceli.

Vy sa ich ale nemusíte vzdať. Ak sa vám páčia, držte sa pri výbere týchto bodov:

- podprsenka v tvare „T“ – podprsenka ušitá do dvaru „T“ najlepšie vytvaruje váš dekolt,
- širšie ramienka – zapamätajte si, že širšie ramienka vám nielen budú lepšie držať plavky, ale budú pre vás aj pohodlnejšie,
- nohavičky rôznych strihov  – práve nohavičky s vysokým pásom sú najviac obľúbené. Vaše bruško ale pekne zakryjú aj plavkové šortky alebo plavková sukňa s bikinovými nohavičkami. Navyše, vám dodajú pocit komfortu.

 

Jednodielne zoštíhľujúce plavky
 

Veľkou výhodou jednodielnych plaviek je, že sťahujú, a zároveň pekne tvarujú pás, boky i bruško. Tieto modely sú väčšinou farebné a vzorované s čiernymi pásmi na bokoch, čím opticky zužujú postavu.

Alternatívou k čiernym pásom je riasenie, pretože efektívne zakrýva to, čo chcete ukryť. Tu ale dávajte pozor, aby riasenia nebolo na plavkách priveľa. Mohlo by to spôsobiť opačný efekt.

zena-v-ciernych-jednodielch-plavkach

Obľúbené tankiny
 

Viete, čo sú tankiny? Ide o akúsi alternatívu medzi jednodielnymi plavkami a bikinami. Tieto dvojdielne plavky pozostávajú z predĺženého vrchného  a klasických nohavičiek či šortiek.

Tieto plavky sú ideálne nielen pre ženy, ktoré chcú zakryť problematické partie, ale napríklad aj pre ženy po pôrode.

zena-v-tankinach-plavkach

Páčia sa vám tankiny? Pri ich výbere sa môžete hravo spoľahnúť na výhodnú ponuku e-shopu About You.

Plavkové šaty


Azda najpohodlnejší model dostupný v sekcii plavky pre ženy s plnšími krivkami. Aj keď zahaľujú pomerne veľkú časť tela, stále sa v nich budete cítiť pohodlne a atraktívne.

Nájdete ich v mnohých farbách, strihoch a prevedeniach. Ak sa teda rozhodnete pre tento typ plaviek, určite nájdete tie, ktoré vám sadnú ako uliate. Takisto platí, že po nich môžete siahnuť aj v tehotenstve alebo po pôrode.

zena-na-jachte-v-plavkovych-satach

Leto je v plnom prúde. Ešte neviete, kde tento rok strávite letnú dovolenku? Inšpirujte sa našim článkom.

A čo farba plaviek?
 

Dôležitú úlohu pri výbere plaviek pre plnšie ženské tvary zohrávajú aj farby a ich kombinácie. Aj pri plavkách platí, že čierna farba zoštíhľuje.

Báť sa ale nemusíte ani farebných plaviek. Vyberajte si svetlejšie farby a vzory. Kontrastné kombinácie farieb a vzorov nie sú vhodné, pretože by mohli pútať pozornosť na problémové partie. Tiež je lepšie, ak sú plavky pre moletky bez pásikov a prúžkov, ktoré by postavu ešte viac rozširovali.


zena-v-plavkach-v-mori

Ktorý typ plaviek sa vám páči najviac? Nech už je to ktorýkoľvek, veríme, že vám náš článok pomohol v rozhodovaní, v ktorých plavkách strávite toto leto. Dôležité je, aby ste sa cítili pohodlne, pretože vtedy z vás krása vyžaruje dvojnásobne.

__bulb
Ako zohnať lacné ubytovanie a ušetriť na dovolenke?

Dovolenka za lacný peniaz sa oplatí najmä vtedy, ak sa vám podarí zohnať pekné a lacné ubytovanie v príjemnom prostredí. Poznáte spôsoby, ako sa dá zohnať lacné ubytovanie? Pripravili sme pre vás niekoľko tipov.