Muži, nezabudnite na MDŽ! Týmto ju dostanete

26.02.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Muži, nezabudnite na MDŽ! Týmto ju dostanete

Páni, Medzinárodný deň žien sa blíži a to je ideálny čas, ako dať najavo vašu lásku a vďaku malou pozornosťou. Ponúkame vám zopár tipov, ktoré potešia aj vašu peňaženku.

 

Nezabudnite na svoje ženy a pripravte sa na 8. marca už dnes. Poďakovať im pritom môžete mnohými spôsobmi. Pripravili sme pre vás zopar tipov, nechajte sa inšpirovať.

1. Kvety

Medzinárodný deň žien je skvelá príležitosť na to, ako osláviť krásu a nehu všetkých žien bez rozdielu. Prejavte úctu svojej matke, manželke, dcére či sestre alebo všetkým naraz a podarujte im kvety. Nemusíte predsa kupovať celý buket, pokojne stačí aj jeden kvietok. Využívať pritom môžete aj rôzne zľavy na kvety, ako je napríklad doprava zadarmo a uvidíte, že vaša peňaženka sa vám poďakuje.

kvety doprava zadarmo vašekupóny.sk


2. Sladký darček

Ak hľadáte originálny darček k MDŽ, ženy s mlsným jazýčkom iste poteší aj kvalitná belgická čokoláda. Staviť pritom môžete na rôzne príchute či dokonca tvary. Pri nákupe dokonca môžete aj ušetriť. Stačí, ak navštívite kupónový web Vašekupóny.sk a využijete Veľkonočné zľavy a rôzne akčné ponuky, ktoré mnohé e-shopy ponúkajú. 

žena je donut vašekupóny.sk

3. Raňajky do postele 

Rozmýšľate nad tým, ako potešiť svoju polovičku? Ponúkame vám tip, ako sa vám to určite podarí. Raňajkám do postele predsa neodolá žiadna žena. Tento typ raňajok by mal byť o niečo slávnostnejší a výnimočnejší ako po bežné dni, chýbať by preto rozhodne nemal servírovací podnos, a dôraz by ste mali klásť aj na samotné servírovanie. Využiť môžete aj top zľavy na bytové doplnky, vďaka ktorým neutratíte more peňazí.

RAňAJKY DO POSTELE VAšEKUPÓNY.SK

4. Romantická večera

Uznávame, rána zvyknú byť občas pomerne chaotické a raňajky do postele sa popri bežných povinnostiach javia ako luxus. Čo keby ste to urobili opačne a svoju drahú polovičku pozvali na romantickú večeru. Zabudnite na sídliskové podniky a zoberte ju na obľúbené jedlo napriklad do známej reštaurácie Sushitime, kde okrem sushi ponúkajú aj jedlá z woku, ázijské polievky, šaláty a rôzne dezerty. Pri nákupe môžete využiť napríklad aj zľavové kupóny, vďaka ktorým určite aj niečo ušetríte.

5.  Vyznanie lásky

Vyznajte svojim blízkym lásku a vďaku originálnym spôsobom a dajte im vedieť, ako veľmi vám na nich záleží. Nápadov ako to urobiť je neúrekom. Staviť môžete aj na romantické vyznanie, ktoré, dokonca môžete povýšiť ešte o stupienok vyššie. Ako? Rukou písaný milostný dopis odoslaný navyše klasickou poštou je niečo, čo sa v dnešnej dobe len tak nevidí. Hlavne, aby to nedopadlo tak, ako v nasledujúcom videu :).


Zdroj: PowerBondSeven

6. Zľava na pobyty vždy poteší

V prípade, že ste sa rozhodli osláviť tento sviatok vo velkom štýle, začnite si pomaly baliť kufre. Kupónové weby ponúkajú mega zľavy na wellness pobyty, aquaparky, kúpele, či dovolenky podľa vlastného výberu. Vycestujte za oddychom bez výčitiek a užívajte si relax podľa vlastného gusta.