Aké najlepšie ponuky môžeš tento rok očakávať na jar?

zena-sedi-na-zemi-a-pouziva-notebook

Aj teba teší prichádzajúca jar? Úsmev na tvári ti vyčarujú aj úžasné jarné ponuky veľkých e-shopov. Za čo všetko zaplatíš pravdepodobne menej peňazí?

Jarné zľavy ti asi nemusíme špeciálne predstavovať, určite si ich už využila a počas nich nakúpila veľa super produktov. Každoročne prebiehajú približne od polovice marca do prvej tretiny apríla a sprevádzajú ich fantastické ponuky na rôzne druhy sortimentu. Je to čas, kedy e-shopy ponúkajú overené a zákazníkmi obľúbené produkty za lepšie ceny. No za nižšie ceny môžeš nájsť aj absolútne novinky.

Si zvedavá, v akých kategóriách tento rok môžeš nájsť tie najlepšie ponuky? Tu sú naše tipy na základe minulého roka.

zena-drzi-v-rukach-sveter-a-pozera-nan
Autor: Thirdman (Pexels)


Jarné práce na dome a v záhrade


Máš záhradu? Určite sa už nevieš dočkať, ako budeš môcť sedieť na terase a užívať si príjemné slnečné lúče. No okrem oddychu sa so záhradou spája aj práca a nevyhneš sa jej hneď na jar. Je potrebné ošetriť poškodené stromy, presadiť predpestované rastliny či zasadiť prvé plodiny.

Prvé tohtoročné práce v záhrade ti výrazne uľahčí overený e-shop Kinekus. Aj tento rok si pre teba pravdepodobne pripraví skvelé ponuky v kategórii záhradného náradia a príslušenstva. A s tým ti pôjde práce ľahšie a  rýchlejšie. A možno bude v platnosti zase aj doprava zadarmo. Tú sa rozhodne oplatí využiť, veď cena za dopravu niekedy dokáže dosť navýšiť cenu objednávky.

Keď pripravíš na jar záhradu, nasleduje terasa. V akom stave je záhradný nábytok? Je ho potrebné poriadne vyčistiť? Sleduj e-shop Kärcher, možno pre teba opäť pripraví zvýhodnené ponuky na svoje kvalitné produkty na čistenie.

A čo dom? Po zime je potrebné skontrolovať stav strechy i odkvapy, komín či podľa stavu zvážiť výmenu okien. Z času na čas je tiež nutné vynoviť vzhľad bývania vymaľovaním. Jar je na to ideálnym ročným obdobím. Vonku nie je také teplo, takže ti horúce a vlhké počasie nebude znepríjemňovať prácu. Hľadáš veľký výber farieb? Klikni na e-shop Farby.sk.

__bulb
Najlepšia sonická kefka - ako ju vybrať, kde ju zohnať?

Po krásnom a zdravom úsmeve túžime všetci. Čo pre ten svoj robíš ty? So správnou starostlivosťou ti pomôže najlepšia sonická kefka. Ako ju vybrať a kde nakupovať?

Nábytok a bytové doplnky pre krajšie bývanie


Rada nakupuješ online? Z nákupov na internete nemusíš mať obavy ani pri nákupe nábytku. Vďaka detailnému popisu i množstvu fotografií si daný kus nábytku jednoducho predstavíš vo svojom bývaní. Čo by si do svojho bývania chcela nové?

Možno je najvyšší čas vymeniť staré alebo zničené kusy nábytku za nové. Už čoskoro možno nájdeš perfektné ponuky na to všetko v mnohých e-shopoch. Veď Möbelix minulý rok ponúkal až 15 % zľavy na nábytok a bytové doplnky s 20 % zľavou na sedacie súpravy. Zopakujú sa aj tento rok? Nemôžeme ti to sľúbiť, no ak budeš sledovať náš web, dozvieš sa o všetkých zvýhodnených a aktuálnych ponukách.

Na oživenie vzhľadu interiéru niekedy stačí málo, napríklad kúpiť viac bytových doplnkov. Vázy s kvetmi, obrazy, zrkadlá či rôzne dekoratívne predmety. Veľkú ponuku bytových doplnkov nájdeš v e-shope 4home. Minulý rok si pri nákupe mohla ušetriť 5 €, bude to tak aj tento rok?
 

zena-s-muzom-maluju-stenu
Autor: Blue Bird (Pexels)


Jarné módne ponuky


Aj tento rok bude oblečenie cenovo dostupnejšie až o 20 % ako minulý rok? Už o pár dní sa to vďaka jarným ponukám dozvieme. Tie najobľúbenejšie módne e-shopy každý rok pripravujú desiatky výhodných ponúk. A to nielen na staršie kolekcie, ale aj aktuálne jarné a letné módne novinky.

Napríklad e-shop Answear mal minulý rok až o 25 % výhodnejšie ponuky na oblečenie a obuv. Bude to tento rok v jarnej kampani podobne? Pravidelne prezeraj aktuálne Answear zľavové kupóny, aby si vždy nakupovala za čo najnižšiu sumu.

Chceš do svojej skrinky na topánky zaradiť nové páry obuvi? Počas jarnej kampane máš skvelú príležitosť, pretože výnimkou nie je ani kategória obuvi. Známy a populárny e-shop CCC svoju minuloročnú novú jarnú kolekciu predával až o 20 % výhodnejšie. Internetový obchod E-obuv mal zase pre svojich zákazníkov pripravenú veľmi podobnú ponuku na tradičné i prémiové značky. Na základe toho môžeme predpokladať podobne skvelé ponuky aj tento rok. A taký nákup sa rozhodne oplatí.

Rada nosíš šperky? Na stránke e-shopu Vivantis si mohla minulý rok nájsť šperky o 30 % dostupnejšie. O koľko % menej budú stáť tento rok? Sleduj e-shop, aby si nezmeškala tie najlepšie ponuky.


Elektro spotrebiče za bezkonkurenčné ceny


Chýbajú ti doma šikovné spotrebiče? Kúp si ich v skvelých jarných cenách a uľahči si prípravu jedál či upratovanie. Kuchynské spotrebiče minulý rok ponúkal o 10 % výhodnejšie napríklad e-shop Planeo. Zdá sa ti to málo? Opak je pravdou, celkovú cenu spotrebiča tento počet percent výrazne zníži. Neoľutuješ ani nákup mixéra, multifunkčného kuchynského robota či kávovaru.

A bez nákupu zrejme neodídeš ani z kategórie elektroniky na voľný čas. Alze si totiž mala minulý rok možnosť kúpiť mobilné telefóny až o 40 % výhodnejšie a televízory až o 20 % menej. A pravdepodobne to bude podobne aj tento rok. Sleduj ponuky e-shopu a využi ich.

zena-s-muzom-vyberaju-oblecenie-z-krabic
Autor: Ketut Subiyanto (Pexels)


Máš zoznam produktov, ktoré si chceš počas jarnej kampane kúpiť? Sleduj ponuky e-shopov, využívaj zľavové kupóny a šetri pri online nakupovaní.