Štedré Vianoce: Páni, vyberte originálne darčeky v zľavách až 50 %

muz-darcek-50-percent-na-vyhodne-nakupy

Chýbajú vám nápady na vianočné nákupy? Inšpirujte sa našimi tipmi na darčeky. Navyše, od 1. do 20. decembra na vás čakajú skvelé zľavy až do výšky 50 %.

Výber vianočných darčekov nie je úplne ľahký, nemyslíte? Ak patríte k tým, ktorí potrebujú poradiť s darčekmi pre celú rodinu, ste na správnom mieste. Pomôže vám náš súhrn toho najlepšieho. Všetky skvelé ponuky nájdete po kliknutí na Zľavy na vianočné darčeky.

Využitím zľavových kupónov na našom webe zaručene ušetríte. Čaká vás široká ponuka sortimentu a inšpirácie z kategórie móda, šport, elektro, hračky, knihy, parfumy, kozmetika, šperky a hodinky, nábytok, zdravie a cestovanie.

Najlepšie zľavy na vianočné darčeky nájdete u nás na webe. Pozrite si kompletnú ponuku ešte dnes.

usmiaty-muz-zabalene-vianocne-darceky

Neviete, čo chcete na Vianoce, ale radi by ste poradili vašej polovičke, čo by vám mohla kúpiť? Prečítajte si náš článok s tipmi na skvelé darčeky.

Stavte na istotu s oblečením


Oblečenie patrí medzi najčastejšie nakupované darčeky. Nielen na Vianoce, ale aj na sviatky je stávkou na istotu.

Viete, akú veľkosť oblečenia idete nakupovať pre svoju priateľku, manželku, syna alebo dcéru? V tom prípade sú vaše možnosti výberu takmer neobmedzené.

Ak si nie ste istí a chcete sa vyhnúť trápnej chvíli, riaďte sa týmito 3 pravidlami:
 

1

Vyberajte neutrálne oblečenie a doplnky.

2

Stavte na modely, kde nemáte čo pokaziť.

3

Oversize oblečenie bude vždy nadčasové.


Ponožky, čiapka alebo oversize sveter s vianočným motívom sú drobnosťami, ktorými zaručene potešíte každého člena domácnosti.

Pri nakupovaní ale nezabudnite ani seba. Prebiehajúce vianočné zľavy sú ideálne na dokúpenie toho, čo vám v šatníku chýba. Na zimu by to mal byť hlavne kvalitný kabát a hrejivá bunda.
 

muz-zena-vianocny-stromcek

Nechali ste si nakupovanie vianočných darčekov na poslednú chvíľu? S výhodnými ponukami na našom webe nakúpite online všetko za menej peňazí. Presvedčte sa o tom sami.

Nezabúdajte na pohyb


Chceli by ste sa viac hýbať, ale samému sa vám jednoducho nechce? Motivujte celú rodinu. Na začiatok úplne postačí, ak bude súčasťou vašej dennej rutiny chôdza. Tá prispeje k lepšej nálade a pamäti, pozitívne ovplyvní snahu schudnúť či posilní imunitu.

Myslíte si, že na chodenie peši nemáte čas? Skúste sa najbližšie vybrať na malý nákup potravín bez auta. Alebo namiesto sledovania televízie raz týždenne zájdite po večeroch s celou rodinou na potulky mestom.


zena-muz-dve-deti-prechadzka

Pri športe nezabúdajte na príslušenstvo. Na vybrané produkty e-shopu HOP-SPORT.sk môžete do 20.12.2022 využiť zľavu 20 % . Na uplatnenie zľavy použite zľavový kód FITNESS.20.

Urobte radosť novou elektronikou


Pokazil sa vám domáci vysávač? Alebo chcete potešiť vašu polovičku špičkovým kávovarom? Nemusí vás to stáť veľa, ak ich nakúpite v správnom čase. Práve nakupovanie počas vianočných zliav je na to ako stvorené.

Viacnásobnú radosť urobíte, ak darujete spoločný darček z radu elektroniky. Hernou konzolou alebo domácim kinom potešíte celú rodinu a všetky generácie.

stari-rodicia-sedacka-schody

O zábavu počas voľných dní sa môžete postarať výberom filmu pre celú rodinu. Inšpiráciu na tie najlepšie vianočné filmy podľa žánru sme pre vás pripravili v našom článku.

Myslite aj na deti


Už od momentu písania vianočného listu Ježiškovi sa deti nevedia dočkať Vianoc. A vy určite ich úprimnej detskej radosti pri rozbaľovaní vianočných darčekov.

Ktoré darčeky pre deti sú tie najlepšie? Pri výbere darčeka záleží predovšetkým na veku dieťaťa. Toto sú naše tipy, kde nakúpite výhodne a stanete sa „otcom roka“:
 

__check

plyšové a motorické hračky (farebné kocky, skladacia pyramída, drevené počítadlo)

__check

knihy pre každého (obrázkové, interaktívne, detská literatúra)

__check

stolové spoločenské hry (Slovensko, 5 sekúnd, Alias, ...)

__check

herná konzola (PS, Nintendo, ...)

__check

hudobný nástroj (bubny, gitara, mikrofón, ...)

__check

dekorácie do detskej izby (nálepky, hračky, deky)

__check

nábytok do detskej izby (posteľ, sedací vak, skriňa)

__check

športové vybavenie (badminton, plávanie)

__check

iné hračky (kolobežka, detské kuchynky)

dieta-korculovanie-klzisko


Potešte milovníkov čítania


Doprajte vašej manželke chvíľu pre seba s dobrou knihou. Ak je vášnivou čitateľkou dušou aj srdcom, kniha bude tým najlepším darčekom, aký môže dostať. Ak poznáte jej obľúbený žáner, trafíte do čierneho. Navyše, knihou jej darujete nielen nový knižný príbeh, ale aj čas pre seba. Dokonalý oddych si za starostlivosť predsa len zaslúži.
 

knihy-stol

Chýba vám inšpirácia na vianočné darčeky pre deti? V našom článku sa dozviete, aké hračky by nemali chýbať v žiadnej detskej izbe.


Nezabudnite na kvalitný parfum a kozmetiku


Chceli by ste darovať parfum pod vianočný stromček? Práve ten je jedným z najnáročnejších výberov darčeka. Zohľadnite preto celkovú osobnosť človeka a jeho preferovaný typ vôní.
 

parfum-kvety


Zorientovať sa v ponuke kozmetických produktov je pre vás možno ešte náročnejšie. Vyriešte to elegantne, ako sa na muža patrí. Darujte darčekovú poukážku do jej obľúbenej drogérie či e-shopu s kozmetikou. Rozhodne tým nič nepokazíte.
 

sampony-kosik

Nie nadarmo sa hovorí, že vlasy sú korunou krásy. Využite 15 % zľavu s kódom CYBER MONDAY a do 28.11.2022 nakupujte produkty vlasovej starostlivosti z NOTINO.sk ešte výhodnejšie.

Prezentujte svoj vkus


Chcete vašej nežnej polovičke prejaviť lásku? Darujte jej podobný šperk v podobe elegantných náušníc, sofistikovaného náhrdelníka či štýlového prsteňa. Viete, ako sa hovorí:
 

„Diamonds are the girl´s best friends.“ - Marilyn Monroe
 

Tieto doplnky už ale dávno nie sú výsadou len samotných dám. Aj vy, páni, nimi môžete prezentovať svoju osobnosť, silu či autoritu v spoločnosti. Zlaďte sa s vašou nežnejšou polovičkou a v spoločnosti budete neprehliadnuteľným párom.
 

casopis-prstene-kvet


Nakupujte aj nábytok
 

Potrebujú vaši rodičia novú kuchynskú linku či posteľ? Alebo možno viete, že už dlho túžia po väčšej pohodlnej sedačke do obývačky? Zistite detaily a pustite sa do hľadania. Navyše, ak využijete Zľavy na vianočné darčeky, nákup vás vyjde ešte menej.
 

kuchynska-linka

Rôzne druhy nábytku pre komfortné bývanie môžete nakupovať za bezkonkurenčné ceny v e-shope 4HOME.sk. Využitím zľavového kódu AFS3 do 31.12.2022 a ušetríte 3 % z vášho nákupu.

Investujte do zdravia


Počas týchto dní často zabúdame na to, aké je zdravie dôležité. Postarajte sa o celú vašu rodinu a darujte im zdravie vo forme vitamínov a výživových doplnkov.

Produkty pre zdravie sú dostupné naozaj vo veľkom množstve. Ak neviete, ktoré vybrať, zvoľte hlavne tie na imunitu. Potrebné sú v každom ročnom období a už od útleho veku.

dieta-stary-otec
 

Spoločne zbierajte zážitky


Chýbajúce dobrodružstvo, zaslúžený odpočinok alebo spoznávanie nových miest a pamiatok. To všetko môžete darovať na Vianoce sebe i vašim blízkym. Alebo strávte spoločné cestovateľské chvíle s nimi. Stačí nájsť vhodnú destináciu, vybrať a rezervovať termín a zbierať zážitky.

muz-zena-dieta-more


Adventný kalendár zliav


Štedré ponuky zďaleka nekončia. Od 1. do 20. decembra sme pre vás pripravili adventný kalendár. Čo sa v ňom skrýva? Predsa exkluzívne zľavy a zľavové kódy do e-shopov, v ktorých nakupujete najradšej.
 

adventny-kalendar-20-percent


Pomohli vám naše nápady pod vianočný stromček? Pevne veríme, že už máte dostatok inšpirácie a oslávite ich vo veľkom štýle.
 

vianocne-zlavy-50-percent