Spoznajte najnovšie jesenné módne trendy a nakupujte výhodne

06.09.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Spoznajte najnovšie jesenné módne trendy a nakupujte výhodne

Viete, čo fičí túto jeseň? Prezradíme vám nielen to, aké sú najnovšie módne trendy aktuálnej sezóny, ale dozviete sa aj to, čo pre vás opäť chystáme. Zľavy na oblečenie alebo topánky či šperky sa predsa vždy hodia!

 

Leto sa nám už skončilo a o slovo sa prihlásila jeseň, a to je ideálny čas poobzerať sa po najnovších módnych trendoch pre aktuálne ročné obdobie. Viete, čo je teraz IN a čo by vám v šatníku rozhodne chýbať nemalo? Toto je 5 módnych trendov pre Jeseň 2018.

zľavy na oblečenie a topánky vašekupóny.sk

#Zvieracie vzory sú späť

Mnohými milované i zatracované. Reč je o zvieracích vzoroch, ktoré sa opäť stávajú IN! Zvierací motív sa pritom môže nachádzať na akomkoľvek kúsku oblečenia – šaty, sukňa, top, blúzka, košeľa, vesta, nohavice, bunda či kabát, záleží len od toho, ako veľmi ste odvážna. Ak patríte medzi tie menej extravagantné dámy, pokojne stavte na niečo menej nápadné, napríklad zvieracie doplnky ako náušnice či kabelky. Zvieracie vzory kombinujte vždy s citom a rozhodne to nepreháňajte ani s farbami. ideálna je kombinácia neutrálnej farby, ktorá sa nachádza na "zvieracom kúsku".


#Všade samé logo

Nadchádzajúca sezóna so sebou prináša veľkú zmenu. Doteraz jemnú, skôr ležérnu módu vystredali výrazné logá a značky, ktoré odteraz nájdete na takmer všetkom. "Označkovaná" mikina, tričko, košeľa, šaty, sukňa, bunda či dokonca tenisky alebo iné topánky sú proste trendy.  
 

#Veľké náušnice

Milujete vŕazné šperky? Tak potom sa máte na čo tešiť. Akutálne trendy totiž hovoria jasnou rečou. Na výslnie sa dostali výrazné náušnice. Plastové, metalické, pestrofarebné, zlaté alebo strieborné náušnice sú proste Must have!
 


#Čaro vrstvenia

S chladnejším počasím sa vracia aj staré dobré vrstvenie. Jeho čaru podľahli už mnohé a my sa nečudujeme. Jeho tajomstvo sa ukrýva vo viacerých tenších vrstvách odevu - tielko alebo tričko, košeľa, sveter či kardigan a pekne sediaci kabát dokážu zázraky. Počas sychravých dní iste oceníte aj mohutnú šatku alebo šál, z ktorého si viete urobiť aj pončo.


# Veselé ponožky

Na koniec vám ponúkame ešte jeden horúci trend, ktorý si zamilujú najmä tie, čo sa neboja vyčnievať z davu. Napriek tomu, že sú farebné veselé ponožky prisudzované najmä pánom, ani ženy sa nemusia ničoho obávať. Jeseň je plná farieb, tak prečo ich nezakomponovať aj do vášho outfitu. Retro dizajn, šialené farby, ale aj vzory či materiály sú jednoducho IN, preto ak chcete kráčať s módou, zaobstarajte si aspoň jeden takýto pár.
 

Top zľavy na oblečenie, obuv aj šperky

Pre tie z vas, ktoré chcú pri nákupe ušetriť, máme navyše skvelú správu. Nákupy trendy jesenných kúskov vás vôbec nemusia stať majland. Spustenie špeciálnej kategórie Jesenné módne trendy je na spadnutie a vy sa už teraz môžete tešiť na výhodné nákupy so zľavami až - 40%.

V tejto sekcii nájdete mega zľavy na detské, pánske a dámske oblečenie, topánky, módne doplnky, ale aj top zľavy na hodinky a šperky, parfúmy alebo športové potreby.  Akciu spúšťame 10. septembra a pobeží do 15.10. 2018.