TOP značky

Smart zľavy: Inteligentná domácnosť, záhrada i produkty na voľný čas

smart zľavy a kupóny na vašekupóny

Uvažuješ už dlhšie nad kúpou inteligentných spotrebičov do svojej domácnosti i smart produktov na voľný čas? Je ideálny čas nakupovať! Využi skvelé ponuky a šetri.

Slovné spojenie smart domácnosť je v súčasnosti už akýmsi synonymom modernej domácnosti. Šikovných inteligentných pomocníkov si dnes môžeš zaobstarať naozaj na čokoľvek, či už je to regulácia osvetlenia, teploty, monitorovanie priestoru, ale aj upratovanie a zvýšiť tak svoj každodenný komfort. Okrem toho tieto produkty tiež prispejú k tvojej časovej, energetickej i finančnej úspore. Prehľadávaj kategórie, ako je dom a bývanie, elektro, online hry, zdravie alebo auto-moto a vyber si z neuveriteľných cenových ponúk.

Chceš vedieť, čo všetko môžeš nakupovať za lepšiu cenu? Klikni na smart zľavy a pozri si všetky TOP ponuky na jednom mieste.


pripojenie hlasového asistenta k mobilnému telefónu
Autor: BENCE BOROS (Unsplash)

 

Inteligentná domácnosť od osvetlenia až po nábytok


Máš vyhliadnuté, aké produkty si chceš do domácnosti kúpiť? Tvoj nákup by sa mal začať výberom hlasového asistenta, pomocou ktorého budú jednotlivé produkty navzájom prepojené. Z dostupných na trhu vyber ten, ktorý je kompatibilný so zariadeniami používanými v domácnosti. Na samotné ovládanie hlasového asistenta môžeš použiť mobilný telefón, inteligentný reproduktor alebo displej, a to bez toho, aby si sa nachádzal bezprostredne pri ovládaných zariadeniach.

Zo širokého radu inteligentných pomocníkov nakupujú ľudia ako prvé väčšinou smart osvetlenie. Dostupné sú stropné i závesné svetlá v rôznych dizajnoch, rohové lampy i bodové svetlá. Obľúbené sú i pohybové senzory, ktoré umiestniš do miestnosti a svetlá sa automaticky rozsvietia a zhasnú podľa zaznamenaného pohybu.

Pomocou Smart Home však môžeš ovládať omnoho viac a naozaj si poriadne zjednodušiť chod celej domácnosti. Na trhu je dostupných množstvo inteligentných kuchynských spotrebičov, ako napríklad chladničky, práčky, mikrovlnky, kávovary alebo umývačky riadu, ktoré je možné ovládať na diaľku. Veľkej popularite sa teší predovšetkým robotický vysávač. Ten sa postará o čistotu podláh aj bez akéhokoľvek tvojho pričinenia či dokonca prítomnosti. Ak si navyše zaobstaráš model s mopom, nebudeš mať starosti ani s umývaním. Obľúbiš si aj inteligentné funkcie rúry, ktorá dokáže odhadnúť hmotnosť pokrmu a sama určí čas prípravy. Chceš si takéto smart spotrebiče kúpiť aj do svojej domácnosti? Klikni na e-shop Planeo a vyber si z veľkej ponuky.

Trápi ťa alergia na prach alebo baktérie? Zaobstarajte si smart čističku vzduchu, ktorá sa postará o vyčistenie vzduchu úplne automaticky. Užitočnými smart pomocníkmi budú v tvojej domácnosti i inteligentné kohútiky, smart zubné kefky či závesy, ktoré sa v nastavenom čase automaticky roztiahnu a naopak. No a ak si rodič, potešia ťa aj výhodné ceny takzvaných detských pestúnok na sledovanie svojho drobca cez mobilný telefón napríklad počas jeho poobedného spánku. Prostredníctvom Smart Home tiež môžeš regulovať vykurovanie, ovládať žalúzie alebo si dokonca púšťať hudbu.

Pýtaš sa, čo musíš urobiť k spusteniu a využívaniu týchto technologických noviniek? Dobrou správou je, že sa nemusíš obávať žiadnej zložitej inštalácie, pretože ju zvládneš aj vtedy, ak nie si s technológiami úplný kamarát. Pripojenie zariadení funguje bezdrôtovo, a to cez internet, WiFi alebo Bluetooth. Nutná je len inštalácia danej aplikácie a stabilné internetové pripojenie.
 

žena kliká na smart displej
Autor: Jakub Zerdzicki (Pexels)

Atraktívne cenové ponuky na rôzne druhy smart techniky nájdeš v e-shope TPD. Prehliadaj jednotlivé produktové kategórie a vyber si to pravé do tvojej domácnosti.


Na smart techniku sa môžeš spoľahnúť aj vtedy, keď chceš účinne ochrániť svoje bývanie. Po akých produktoch siahnuť? Kúpiť sa oplatí smart bezpečnostná kamera, ktorá rozozná členov domácnosti aj domáce zvieratá a v prípade, že dôjde k akémukoľvek narušeniu odošle na mobilný telefón notifikáciu. Mimochodom, umiestnenie bezpečnostnej kamery nie je nezvyčajné ani v prípade interiéru. Dohliadneš pomocou nej nielen na dianie v dome, ale aj domácich miláčikov.

S monitorovaním exteriéru ti pomôžu aj inteligentné bezpečnostné senzory a alarmy. Nielen, že ťa upozornia na neželaný pohyb okolo domu, ale niektoré modely zaznamenávajú a posielajú notifikácie aj v prípade unikajúcej vody, plynu alebo dymu. Užitočné je zaobstarať si aj videotelefón alebo videozvonček. Tieto moderné výdobytky doby ťa okamžite informujú o návšteve, pričom ju cez zariadenia môžeš aj pustiť dnu.

No a v neposlednom rade sú to inteligentné zámky na dvere, s ktorými okamžite zabudneš na dlhé hľadanie kľúčov. Fungujú na princípe automatického odomknutia dverí na základe pripojenia cez Bluetooth mobilným telefónom, smart hodinkami alebo tabletom. Pri mnohých chytrých zámkoch je možné odomknutie realizovať aj prostredníctvom odtlačku prsta, zadaním číselného kódu alebo priložením čipovej karty.
 

interiérová kamera na stene
Autor: Jakub Zerdzicki (Pexels)

Chceš vymeniť staré kuchynské a domáce spotrebiče za nové? Alebo ťa zaujíma, kde kúpiš kamery a bezpečnostné systémy za výhodné ceny? Potom neprehliadni tieto ponuky.


Smart záhrada bez starostí


Áno, technologické vychytávky si môžeš v súčasnosti zaobstarať aj do svojej záhrady. Či už nemáš dostatok voľného času, no túžiš po peknej záhrade, alebo sa ti nedarí s pestovaním plodín, spoľahni sa na smart pomocníkov.

Snívaš o peknom trávniku? Všetci vieme, že pravidelné kosenie mu len pomáha. V prípade rovinatého pozemku sa môžeš plne spoľahnúť na robotickú kosačku. Uvažuješ, ktorú si zaobstarať? Prečítaj si naše porovnanie na dve najlepšie robotické kosačky.

K veľmi populárnym produktom patria aj inteligentné kvetináče. Sú vhodné na pestovanie ovocia, zeleniny i byliniek, a to len s tvojou minimálnou námahou. Musíš len kúpiť sadenice, pričom automatický systém sa postará o zavlažovanie, výživu i dostatok svetla. Zaujímavosťou je, že toto sadenie je úplne bez pesticídov a škodlivých látok.

Jednoduchšie, ako s automatickým zavlažovaním, už nemôže byť ani polievanie záhrady. Či si doma, v práci alebo na dovolenke, stačí kliknúť na tlačidlo v mobilnej aplikácii a záhrada dostane potrebnú závlahu ľahko a rýchlo. V aplikácii je možné polievanie i naplánovať a tiež získať prehľad o jednotlivých procesoch.

Svet inteligentných noviniek neobchádza ani domácich miláčikov. Pre nich nájdeš na trhu automatizované misky a dávkovače krmiva, inteligentné hračky či chytré elektrické obojky a výcvikové vôdzky.
 

robotická kosačka kosí trávnik
Autor: Pixabay

Každodenné smart vychytávky


Privítal by si inteligentné funkcie aj vo voľnom čase? Vyber si napríklad zo širokej ponuky smart hodiniek a užívaj si výhody, ktoré so sebou prinášajú. Nielen, že z časti nahrádzajú smartfón, ale zároveň ho svojimi funkciami perfektne dopĺňajú. Inteligentné hodinky zaznamenávajú tep, spálené množstvo kalórií, počet krokov i kvalitu spánku. Prostredníctvom nich môžeš takisto telefonovať alebo odpisovať na správy. Za ich kolegu, ktorý však neposkytuje až také možnosti prepojenia s telefónom, sa považuje fitness náramok. Jeho výhodou je však malá veľkosť a množstvo senzorov a funkcií, ktoré ocenia najmä zanietení športovci.

Chceš mať každý deň iné hodinky? Kúp si náhradné remienky v športovom i elegantnejšom prevedení a striedaj ich podľa nálady alebo príležitostí.

Smart funkciami disponujú aj najnovšie modely televízií. Čo to znamená? Predovšetkým to, že okrem bežného sledovania televízneho vysielania cez ne môžeš realizovať aj online nákupy alebo spúšťať rôzne aplikácie. Prehliadaj zľavy na elektro na našom webe a ušetri peniaze pri nákupe mnohých skvelých produktov.

Voľný čas ti spríjemní aj počúvanie tvojho obľúbeného playlistu. Vyber si z ponuky slúchadiel, spáruj ich so svojím smartfónom a užívaj si viac výhod, ako len nekonečné počúvanie hudby. Modely so smart funkciami stlmia napríklad pri krátkom dialógu zvuk, čiže si ich nemusíš vyberať z uší a na druhej strane pri počúvaní minimalizujú hluk z prostredia.

Pýtaš sa, po akých smart produktoch na voľný čas môžeš ešte siahnuť? Množstvo zábavy zažiješ napríklad s dronom. Nové modely disponujú ešte jednoduchšími ovládacími prvkami a vysokokvalitnou kamerou, takže môžeš urobiť skutočne pekné zábery. Inteligentné funkcie zaručujú, že zariadenie rozozná prekážky, zabrzdí a vyhne sa im. Na voľné dni by sa ti mohol páčiť aj hoverboard. S týmto balančným zariadením prejdeš na jedno nabitie 10 aj viac kilometrov, pričom ťa čaká spoľahlivá a stabilná jazda. No a všetky generácie si obľúbia elektrobicykel alebo elektrickú kolobežku, pretože s nimi bude každý výlet ešte viac plynulejší, jednoduchší a komfortnejší.

Inak, počul si o inteligentných teniskách? Na trhu sa nachádzajú už niekoľko rokov a v zahraničí sú pomerne veľkým trendom. Ako fungujú? Spáruješ ich s mobilnou aplikáciou a stlačením jediného tlačidla spustíš automatický šnurovací systém. Nie je to však všetko, v mobilnej aplikácii môžeš sledovať i viaceré štatistiky o pohybe či štýle behu. Smart obuv uvádza na trh stále viac svetových značiek a stačí niekoľko kliknutí a originálne topánky si budeš ráno obúvať aj ty.
 

žena si nastavuje smart hodinky
Autor: Luca Bravo (Unsplash)

 

Smart starostlivosť o zdravie


Vedel si, že smart zľavy sa vzťahujú aj na potreby do domácej lekárničky? TOP cenové ponuky nájdeš napríklad v e-shope Benu lekáreň, kde kúpiš teplomery, glukomery, tlakomery či krokomery. Užitočné sú i inteligentné merače kvality vzduchu, monitory spánku, váhy i zubné kefky.

Máš problém s dodržiavaním pitného režimu? Moderné technológie v podobe inteligentného hrnčeka alebo fľaše ti s tým efektívne pomôžu. Hrnček alebo fľašu jednoducho pripojíš k mobilnej aplikácii, ktorá nielen zaznamená tvoj pitný režim ale takisto ťa upozorní aj na nutnosť prijatia tekutín.

Chceš nakupovať lieky a zdravotné potreby za zvýhodnené ceny? V tom prípade využi tieto platné ponuky. A pre celoročne výhodné nákupy sleduj všetky zľavy na lieky a vitamíny na našom webe.

 

Autá a inteligentné technológie


Novinky v smart svete sa už dlhé roky týkajú aj automobilového segmentu. Výrobcovia neustále prichádzajú s novými funkciami, ktorých cieľom je zvýšiť komfort vodičov. Rozhodnúť sa môžeš napríklad pre systém, ktorý slúži šoférom predovšetkým na odomknutie alebo zamknutie auta z diaľky. Pomocou pripojenej mobilnej aplikácie uvidíš však aj zostatkové množstvo paliva, stav tachometra či polohu auta.

Pri novších modeloch áut, a väčšinou za príplatok, môžeš využívať funkciu samo parkovania či automatického zapínania svetiel, ktoré takisto prispejú k pohodlnejšej jazde. No a niekoľko rokov sú dostupné i aplikácie pre používateľov operačného systému Android a iOS, pomocou ktorých sa mobilné aplikácie prenesú na dotykovú obrazovku auta. Ich ovládanie prebieha hlasom, čo zvyšuje bezpečnosť cestnej premávky.

No a pre každého vodiča by malo byť samozrejmosťou stiahnutie mobilnej aplikácie značky svojho automobilu. Slúži na rýchly prístup k informáciám o svojom aute a tiež umožňuje meniť niektoré nastavenia auta.

__bulb
Jednoduché triky na zabezpečenie auta proti krádeži. Poznáš ich?

Odcudzenie vozidiel nie je ničím nezvyčajným nielen v prípade starších modelov áut, ale aj tých novších. Vieš, ako na účinné zabezpečenie auta proti krádeži?


Si rozhodnutý pre nákup niektorej zo spomínanej smart techniky? Tento krok a výdobytok modernej doby určite oceníš už po veľmi krátkom čase nielen z hľadiska komfortu, ale aj úspory času a energie. Pozri si všetky smart zľavy a zaobstaraj si pomocníkov do domácnosti i užitočné produkty na voľný čas práve teraz za neodolateľné ceny.

smart zľavy na online nákupy vašekupóny

__tag_orange

8260

zľavových kupónov

144894

zliav
__cart_orange

1559

internetových obchodov
__users_orange

150 000

uživateľov Vašekupóny