Smart technika na každý deň – ušetri čas, peniaze aj energiu

muz-smart-zlavy-30-percent-zlava-na-online-nakupy

Rozmýšľal si, že svoje bývanie premeníš na inteligentnú domácnosť? A vieš, aká smart technika by ti nemala chýbať na bežný deň? Využi skvelé ceny a nakupuj práve teraz.

Vývoj nových technológií neustále napreduje a moderná doba nám ukazuje, čo všetko je možné aj bez našej pomoci. Šikovné smart funkcie sú súčasťou domácich spotrebičov, áut, hier, hodiniek a mnohých ďalších. Nie sú len trendom, ich úlohou je predovšetkým zvyšovať náš komfort pri používaní techniky v bežnom živote a ušetriť nám peniaze.

Ktorá smart technika bude užitočná pre teba a tvojich blízkych? V článku sme pre teba zhrnuli niekoľko super tipov. Určite klikni na kategóriu dom a bývanie, elektro, online hry, zdravie či auto-moto a vyberaj si z desiatok skvelých produktov za fantastické ceny.

Chceš vedieť, čo všetko máš na výber? Klikli na Smart zľavy a pusti sa do nakupovania.

ruky-smart-hodinky


Inteligentná domácnosť


Smart Home je obľúbenou smart vychytávkou, po ktorej siaha veľké množstvo domácností za účelom uľahčenia každodenného života. Ešte si o Smart Home nepočul? Poďme si v krátkosti povedať, prečo sa teší popularite.

Základnou charakteristikou inteligentnej domácnosti je, že jednotlivé zariadenia v domácnosti sú medzi sebou schopné navzájom komunikovať. A ty ich môžeš ovládať pomocou smartfónu, tabletu či počítača bez toho, aby si bol bezprostredne pri nich.

Prvým krokom k inteligentnej domácnosti je pre väčšinu ľudí zvyčajne inteligentné osvetlenie. Ovláda sa smartfónom, stmievačom alebo bezdrôtovým vypínačom. Okrem neho sú to ďalšie desiatky produktov na zjednodušenie chodu domácnosti, napríklad inteligentná práčka, chladnička, vysávač, mikrovlnka, ale aj termostat či trezor.

Pri žiadnom z nich nemusíš mať obavy zo zložitej inštalácie. Všetky zariadenia fungujú bezdrôtovo cez Wi-Fi, internet alebo Bluetooth. Žiadne investície navyše ťa teda nečakajú, práve naopak, ušetria ti peniaze za úsporu energií.
 

smart-home-televizia-knihy-rastlina

Nevieš, ktorý inteligentný produkt si kúpiť ako prvý? E-shop Svetlá pre teba pripravil Smart Home štartovací balíček.


Smart technika ti pomôže aj so zabezpečením a ochranou domu. O akých produktoch hovoríme? Chýbať by ti nemala predovšetkým exteriérová smart kamera. Vďaka nej budeš mať pod kontrolou akýkoľvek neželaný pohyb v blízkosti domu a pozemku. Ak by sa niečo stalo, budeš mať k dispozícii videozáznam.

V súčasnosti nie je neobvyklé ani umiestnenie smart kamery do interiéru. Monitoruje dianie v dome či byte a okrem stráženia priestoru ju môžeš využiť aj na kontrolu domácich miláčikov, ktorých nechávaš počas dňa doma.
 

exterierove-kamery-na-stenach


Vieš o tom, že existuje inteligentný zámok na dvere? Zaobstaraj si ho na vstupné dvere do domu a môžeš zabudnúť na nekonečné hľadanie kľúčov. Dvere jednoducho odomkneš pomocou zapnutej funkcie Bluetooth cez svoj smartfón, tablet či smart hodinky.

Na ďalšie zabezpečenie domu pomocou inteligentných funkcií ti odporúčame kúpiť domový bezdrôtový zvonček, alarm či rôzne detektory a senzory. Všetky výhodne kúpiš v internetovom obchode AndreaShop.
 

telefon-inteligentny-zamok-na-dverach

Chceš zabezpečiť svoj dom inteligentnými zámkami? Otvor si e-shop Mall a vyber si zo širokej ponuky.

Šikovná smart elektronika do celého domu
 

Predstav si, že si ráno pripravíš ešte z postele šálku plnú chutnej kávy. Realitou sa to môže stať veľmi ľahko. Stačí, ak si zaobstaráš inteligentný kávovar. Stlačením tlačidla v aplikácii si automatizovaným procesom pripravíš kávu aj na diaľku.

Automatické kávovary, ale aj iných elektrických smart pomocníkov nájdeš v e-shope TPD.


Chceš svoju kuchyňu vybaviť väčším počtom smart produktov? Možnosti máš takmer neobmedzené. Akýmsi základom je smart mikrovlnná rúra, chladnička a gril. Zabudnúť nemôžeme ani na smart vodovodné batérie, ktoré prispejú k tvojmu komfortu z bývania.

V celom dome bez pochýb oceníš inteligentné spínače na ovládanie osvetlenia, žalúzií či púšťania hudby. Takisto s nimi môžeš ovládať viaceré spotrebiče súčasne. A prostredníctvom inteligentných zásuviek môžeš sledovať spotrebu energie priamo vo svojom smartfóne.

Ak by si si mal kúpiť len jeden produkt z kategórie smart techniky, rozhodne ti odporúčame robotický vysávač. Postará sa o poriadok podláh bez toho, aby si vynaložil čo i len najmenšiu námahu. Takéto zjednodušenie upratovania určite ocení celá rodina.
 

roboticky-vysavac-stolik

Kúpiť robotický vysávač za prijateľnú cenu nie je vôbec náročné. Stačí, ak si pozrieš ponuku v e-shope Okay.


A čo inteligentná záhrada? V súčasnej dobe je možné aj to. Či už často cestuješ, alebo sa ti pri starostlivosti o zeleň nedarí, inteligentné kvetináče sú tým, čo nevyhnutne potrebuješ. Krásne zelený a rozkvitnutý domov bude samozrejmosťou.

Rovnako ako v interiéri, tak aj v záhrade by ti nemala chýbať robotická kosačka. S rovinatým pozemkom si poradí veľmi jednoducho a pomerne rýchlo. S úpravou pozemku ti bez veľkej manuálnej námahy pomôže aj vysávač na lístie.

Na záver zrejme tušíš, že si môžeš uľahčiť aj polievanie záhrady s automatickým zavlažovaním. Či budeš doma alebo na dovolenke, od jeho kúpy môžeš na zdĺhavé polievanie zabudnúť.
 

zavlazovac-krik

Chceš do svojej domácnosti kúpiť prvý inteligentný kvetináč? Vyber ho z ponuky e-shopu Klarstein.


Vývojári smart elektroniky mysleli aj na domácich miláčikov. Preto dnes môžeš kúpiť rôzne druhy automatizovaných produktov aj pre nich. Najpopulárnejšie sú inteligentné misky na dávkovanie krmiva alebo výcvikové vôdzky.

 

Cenovo dostupná smart technika na každý deň
 

Inteligentnými funkciami nedisponujú len produkty do domácnosti, ale aj tie na voľný čas a zábavu. Myslíme tým napríklad smart hodinky, fitness náramky či bezdrôtové slúchadlá. Všetky tri majú jednu spoločnú vlastnosť – robia niečo za teba a uľahčujú ti život. Máš niektoré z nich?

Smart hodinky sa v súčasnosti vnímajú ako nevyhnutný doplnok k mobilnému telefónu. Okrem toho, že svojimi funkciami sčasti nahrádzajú samotný telefón, zaznamenávajú rôzne hodnoty, ako je tep, kvalita spánku, spálené množstvo kalórií, počet krokov a podobne. Fitness náramky nedokážu zastúpiť mobilný telefón, sú určené na zaznamenávanie výsledkov pohybových aktivít športových nadšencov.


No a nakoniec sú tu bezdrôtové slúchadlá, ktoré využiješ každý deň na počúvanie hudby, ale aj vzdelávanie. Sú skvelým tipom na darček, podobne ako drony, z ktorých niektoré modely disponujú inteligentnými funkciami.
 

telefon-bezdrotove-sluchadla

 

Pre zaujímavosť, počul si o teniskách americkej značky, ktoré sa dokážu samé zaväzovať? Možné je to pomocou aplikácie, ktorú užívateľ ovláda.

Zdá sa, že smart funkcie budú súčasťou aj tých produktov, o ktorých by sme to nepredpokladali. Isté však je, že nám život postupne uľahčia v mnohých ďalších oblastiach.

Chceš nové bezdrôtové slúchadlá pre seba alebo niekoho z rodiny? Klikni na e-shop TPD a nakupuj za prijateľné ceny.

Smart a automobilový priemysel


Vývoj inteligentných funkcií neobchádza ani automobilové spoločnosti. Neustále sa snažia o vznik noviniek, ktorými by uľahčili motoristom život.

Vedel si napríklad, že existuje systém, pomocou ktorého môžeš na diaľku odomknúť či zamknúť svoje auto? Pomocou aplikácie, ktorú si nainštaluješ do mobilného telefónu uvidíš aj jeho polohu, stav tachometra či zostatkové množstvo pohonných látok.

Tento systém je možné nainštalovať do všetkých druhov áut, takže sa v podstate z každého stane inteligentné.
 

biele-sportove-auto

__bulb
Jednoduché triky na zabezpečenie auta proti krádeži. Poznáš ich?

Odcudzenie vozidiel nie je ničím nezvyčajným nielen v prípade starších modelov áut, ale aj tých novších. Vieš, ako na účinné zabezpečenie auta proti krádeži?

 

Viacerí výrobcovia áut vyvíjajú pre svojich zákazníkov aplikácie. Ich úlohou je poskytnúť im rýchly prístup k informáciám o svojom aute. Máš stiahnutú aplikáciu automobilovej spoločnosti tvojho auta? Urob to ešte dnes. Priamo v aplikácii nainštalovanej v telefóne budeš môcť zmeniť niektoré nastavenia vozidla a uvidíš rôzne zaujímavé informácie na jednom mieste.

Zvažuješ kúpu elektromobilu? Zisti, aké sú jeho hlavné výhody a nevýhody. 

 

Urobiť prvý krok k inteligentnej domácnosti nemusí byť ľahké, ale sme si istí, že si takéto zjednodušenie každodenných činností veľmi rýchlo obľúbiš. Využi Smart zľavy aj ty a kúp si perfektných inteligentných pomocníkov do domácnosti i na voľný čas práve teraz.
 

muz-smart-zlavy