Opäť do školy: Top zľavy do obľúbených eshopov

opat do školy

Nákup školských pomôcok je nočnou morou mnohých rodičov. Nemusí to tak byť. Pozrite si, čo pre vás chystáme! Sľubujeme, že spokojní budete nielen vy, ale aj vaša peňaženka.

Od peračníka po tablet

Hoci sú medzi nami aj rodičia, ktorí už majú všetko potrebné pre svojich školákov nakúpené, mnohých z nás to ešte len čaká. Školské tašky či batohy, peračník, pastelky, zošity, akrylové a vodové farby, fixy, hygienické vrecúška, prezúvky, úbor na telesnú či dokonca nový tablet alebo notebook. Na zozname je toho viac než dosť, kde však začať?


» Spíšte si zoznam
V prípade, že vaša škola, resp. škola vášho potomka, ponúka zoznam školských potrieb, držte sa ho. Ušetríte tak nielen čas, ale aj nákup vecí, ktoré možno vaše dieťa vôbec nevyužije. Veď napokon, nechcete predsa zaťažovať nielen rodinný rozpočet, ale aj chrbát vášho žiačika zbytočnosťami. V prípade, že škola takýto zoznam neposkytuje, nezostáva vám nič iné, len si sadnúť a všetko pekne spísať. Zamerajte sa iba na to najnevyhnutnejšie, drobnosti viete dokúpiť aj neskôr. 

skola vola vasekupony.sk
» Zľavové kupóny a kódy
Zoznam máte napísaný, čo teraz? Nie, rozhodne nebežte do najbližšieho nákupného centra. Nakupovať totiž môžete výhodne aj bez toho, aby ste opustili pohodlie vášho domova. 15. augusta totiž spúšťame špeciálnu sekciu Škola volá, kde nájdete aktuálnu ponuku zľavových kódov a kupónov nielen na nákup školských pomôcok, ale aj na kúpu oblečenia a topánok či dokonca elektroniky. Koniec koncov, každý žiak, bez ohľadu na to, či ide o malého prváka alebo naopak pubertiaka, má iné potreby.
 
Kde sa oplatí nakupovať?
Ako sme už spomínali, špeciálnu sekciu spustíme 15. augusta a hoci zoznam eshopov ešte stále nie je kompletný, ponúkame vám malú ochutnávku toho, kde sa rozhodne oplatí nakupovať:

                 

                     

                     

...