Nakúpte vianočné darčeky v predstihu a bez poštovného

12.11.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Nakúpte vianočné darčeky v predstihu a bez poštovného

Čo by ste povedali na to, kebyže vám povieme, že vás tento rok vianočné darčeky vyjdú lacnejšie?

 

Dni dopravy zdarma 2018


 

Aj vy milujete nákupy cez internet? Nečudujeme sa. Šetria totiž nielen drahocenný čas, ale v neposlednom rade aj financie. Problém však neraz nastáva pri presune do virtuálnej pokladne. Cena za dopravu je často príliš vysoká, "vďaka" čomu tí váhavejší z nás nákup nedokončia a e-shop jednoducho opustia bez dokončenia objednávky.
 
Svoje o tom vedia aj samotní majitelia e-shopov, preto sa mnoho z nich zapája do z roka na rok obľúbenejšej kampane. Poznáte Dni dopravy zadarmo? Špeciálna akcia vznikla v roku 2012 a na svedomí ju má spoločnosť Heureka.sk. Hoci pôvodne trvala len zopár hodín ( Deň dopravy zdarma), pre veľkú úspešnosť sa organizátori rozhodli akciu predĺžiť o ďalšie dva dni. 

Aj tento rok sa do nej zapojili stovky eshopov, vrátane tých najobľúbenejších.  Zoznam aktuálnych obchodov, v ktorých teraz za dopravu nezaplatíte ani cent, nájdete 
TU.

dni dopravy zdarma

Kampaň v tomto roku štartuje v utorok 13. novembra napoludnie a vyvrcholí o polnoci 15.11.  Platí na území celého Slovenska bez rozdielu a limitovaná nie je ani váha balíčka. Bezplatne si tak môžete nechať doručiť nielen ľahší tovar ako napríklad šperky, oblečenie, topánky, hračky či knihy, ale aj domáce spotrebiče či dokonca nábytok.  
 
Upozornenie: Každý jeden obchod bude počas celého trvania akcie označený špeciálnou ikonkou, vďaka ktorej sa rychlo zorientujete. Nemusíte sa obávať ani prípadného podvodu, kampane sa  zúčastnia len obchody s certifikátom "Overené zákazníkmi".
 

poštovné zdarma vašekupóny.sk