Dámske jarné bundy do každého počasia: Máte ich v šatníku?

zena-zrkadlo-vesiak-oblecenie

Sezóna jarných outfitov je konečne tu. Ich dôležitou súčasťou sú dámske jarné bundy. Ktoré máte na výber a do akého počasia ich nosiť? Toto sú ich výhody.

Jarné počasie je slnečné, krásne, ale často aj veľmi premenlivé. Na pohľad sa cez okno môže zdať teplo, ale v skutočnosti je vonku ešte chladno. Funkciu zahriatia splnia dámske jarné bundy. Máte ich málo? Tieto dámske bundy na jar sú must have.

Hľadáte dámske jarné bundy pre moletky, štíhle, vysoké či nízke ženy? Široký výber búnd pre každú postavu nájdete v e-shope ZOOT.sk. Navyše, do 2.4.2023 môžete využiť víkendovú zľavu 20 % s kódom 20APRIL.

Ako vyberať jarné dámske bundy?
 

Jar je charakteristická intenzívnym striedaním teplôt. Na toto prechodné obdobie potrebujete bundu, ktorá vás ochráni pred všetkými zmenami počasia, a zároveň nebude príliš hrubá.

Dámska jarná bunda by mala spĺňať 3 základné vlastnosti:
 

1

Ľahkosť – zabezpečí váš komfort pri nosení. Oceníte ju aj počas nosenia bundy v rukách v prípade mimoriadne teplého počasia.

2

Priedušnosť – odvádzanie vlhkosti je dôležitou vlastnosťou jarných búnd.

3

Funkčnosť – myslite na praktické prvky, ako je kapucňa, vyvýšený golier či priestranné vrecká na odloženie drobností.

zena-hojdacka-zelena-bunda


Jarná dámska bunda 6 x inak


Koľko jarných búnd máte v šatníku? Odpovede by sa medzi ženami zrejme značne odlišovali. Podľa nás je ideálnych 6 rôznych modelov. Samozrejme, nemusíte ich mať všetky. Ale chýbať by vám nemali hrubšie na prechod zo zimy do jari a tenšie na teplejšie jarné dni.
 

Jarná prešívaná dámska bunda


Na začiatku jari sa nenechajte prekvapiť chladným počasím a oblečte si prešívanú bundu. Patrí medzi základné jarné dámske vetrovky na prechodné obdobie.

Okrem jej hrejúcich vlastností vás potešia aj jej možnosti každodenného nosenia. Vhodná je do práce, mesta, ale aj na voľný čas. Žijete aktívnym životným štýlom? Tento typ búnd nájdete aj v kategórii jarné športové dámske bundy.

Vyberte si preferovanú farbu a strih a užívajte si komfort počas prvých jarných dní práve s touto bundou.
 

presivana-bunda-vyhody-nevyhody

Zdá sa vám, že máte v šatníku veľa oblečenia, ktoré vôbec nenosíte? Vytvorte si kapsulový šatníkvyužite oblečenie na maximum. Povieme vám, ako na to.

Dámske jarné parky


Máte v šatníku parku? Ak nie, mali by ste to napraviť. Za posledné roky ide totiž o mimoriadne obľúbený druh bundy. Charakterizuje ju predĺžený strih po kolená, kapucňa s kožušinou, sťahovanie v páse, praktické vrecká a pri mnohých modeloch aj odolnosť voči vode.

V prípade nepriaznivého počasia je dámska parka na jar neoceniteľná. Je jedno, či ste v meste alebo na prechádzke v lese, táto bunda vás ochráni pred nežiaducim chladom za každých okolností.

Parka – dámska jarná bunda je kúskom, po ktorom siaha veľa žien, no zároveň sa jej štýl nemusí páčiť každému.
 

parka-vyhody-nevyhody

Chcete novú a štýlovú parku? Nakupujte pohodlne, rýchlo a online z e-shopu AboutYou.sk.

Dámske jarné trenčkoty


Slnko začína hriať o niečo viac a začína vám byť teplo? Je čas do outfitov kombinovať dámske jarné plášte. Jedným z nich sú práve trenčkoty.

V dámskych šatníkoch majú svoje čestné miesto už niekoľko desaťročí. Okrem toho sa za klasiku medzi bundami považujú kvôli širokým možnostiam kombinovania či už do športového alebo formálneho štýlu. Aj preto sú trenčkoty považované za elegantné dámske jarné bundy.

Čím je trenčkot charakteristický? Je vyrábaný prevažne v dlhšom prevedení, no nájdete aj modely po kolená. Zapínanie pozostáva z dvoch radov gombíkov a opasku s prackou alebo opasku na zaväzovanie.

Je väčšinou vyrábaný z vodoodolných materiálov.
 

trenckot-vyhody-nevyhody


Dámske jarné kožené bundy


Pre niektoré ženy preferovaný typ bundy, pre iné neobľúbený. Do ktorej skupiny sa zaraďujete vy? Tak či onak, ide o vyhľadávaný kúsok na jarné i jesenné mesiace, ktorý netreba špeciálne predstavovať.

K čomu si obliecť koženú bundu? Jednoducho ku všetkému. S výberom vhodného oblečenia a správnych doplnkov vytvoríte elegantný aj športový look. Skvele a romanticky bude vyzerať v kombinácii so šatami a šortkami sa zase výborne hodí na festival.

Kvôli popularite kožených búnd ich kúpite nielen v rôznych farbách, ale aj strihoch a dĺžkach.
 

kozena-bunda-vyhody-nevyhody

Dámska jarná bombera


Bombera je ľahkou bundou do pása so zipsom. Spoznáte ju aj podľa spodného lemu a olemovaným rukávom.

Spomínate si na obdobie, keď boli bundy bombery obľúbené? V súčasnosti sa ich trend vracia a populárne sú nielen u mladších vekových kategórií, ale u všetkých generácií.

Nie je také teplo, aby ste išli bez bundy? Prehoďte si bomberu cez plecia a vyrazte. Na výber máte jednofarebné modely, ale aj výraznejšie s rôznymi motívmi.
 

bombera-vyhody-nevyhody

Jarná denimová bunda


Na záver nemôžeme zabudnúť na obľúbenú bundu z džínsoviny. Šije sa v rôznych strihoch, farebných prevedeniach a štýloch.

Tento kúsok neformálneho oblečenia je ako stvorený na nosenie počas jari i chladnejších letných večerov. A čo je ešte lepšie, jednoducho ho skombinujete ku všetkému oblečeniu, džínsom, šatám i šortkám.

Zaobstarajte si aj mierne zateplenú denimovú bundu. Vynosíte ju počas prechodného obdobia medzi letom a na začiatku jesene.
 

denimova-bunda-vyhody-nevyhody


Aké jarné bundy sa nachádzajú vo vašom šatníku a, ktoré doň doplníte? S každou z nich môžete vytvoriť veľa rôznych kombinácií outfitov. Nielen, že s nimi zvládnete premenlivé jarné počasie, ale zároveň budete vyzerať štýlovo.

__fire
Predaj oblečenia online: Zbavte sa zbytočností a zarobte

Obliekať sa pri plnej skrini oblečenia nie je vôbec jednoduché. Najmä, keď polovicu kúskov vôbec nenosíte. Kde a ako správne realizovať online predaj oblečenia?