Čierny piatok 2022 štartuje: Pripravte sa na výhodné ponuky až do 70 %

cierny-piatok-muz-telefon

Chcete nové oblečenie, parfum, hodinky alebo nábytok do kancelárie? Môžete to mať všetko. Získajte až 70 % na výhodné ponuky. Začínajú už 25. novembra.

Nákupná horúčka pokračuje! Získajte prístup k najlepším ponukám oblečenia, obuvi, parfumov, kozmetiky, hodiniek, šperkov a nábytku. Skrátka všetkého skvelého. V deň veľkého nakupovania bude váš nákupný zoznam pripravený a obohatený o tie najlepšie a najzaujímavejšie ponuky.

So zľavovými kupónmi na našom webe budú vaše nákupy ešte výhodnejšie. Nastavte si pripomienku na 25. novembra a užite si bohatú ponuku až do – 70 %.

Celú ponuku akčných zliav Black Friday a Cyber Monday z najrôznejších e-shopov si môžete pozrieť na našom webe. Ktorú si vyberiete?

parfum-panska-kozmetika


Ukážte svoj štýl


Páni, nakupujete radi? Alebo je to pre vás aktivita, do ktorej sa nútite? Počas Čierneho piatka bude pre vás nakupovanie určite príjemnejšie. Stačí využiť skvelé ceny.

Práca v kancelárii alebo dôležité pracovné stretnutie vyžaduje skôr formálnejšie oblečenie. Košeli alebo svetru dodáte potrebnú štipku elegancie s kúskom, ako je kabát.  

Naopak bundu využijete na voľný čas strávený v meste alebo počas prechádzky v prírode.

Trávite deň doma? Nikto nepovedal, že aj tam nemôžete vyzerať k svetu. Kvalitné tepláky s mikinou a basic tričkom budú nielen pohodlné, ale aj vkusné.
 

muz-sive-sako-biely-rolak-les

Neviete, kde hľadať pohodlné oblečenie na doma aj do mesta? Všetko nakúpite online bez zbytočnej námahy. A cenám počas Čierneho piatku 2022 bude len ťažké odolať.


Kráčajte sebavedomo


Síce máte nové oblečenie, ale niečo vám ešte predsa chýba k dokonalému looku. Áno, sú to topánky, ktorými podčiarknete váš módny vkus.

Či radšej nosíte tenisky alebo čižmy, oboje teraz môžete nakupovať za skvelé ceny. Možno si hovoríte, že je na tenisky už chladno. Prečo si ich ale nekúpiť už teraz na ďalšiu sezónu? Váhať sa za tie ceny neoplatí.


biele-tenisky-teplaky


Starajte sa o seba


Dobre vieme, že ženy nie sú jediné, kto má na svojej poličke niekoľko druhov parfumov. Páni im svojou zbierkou často konkurujú. Aký je váš obľúbený parfum?

Práve na chladné mesiace je čas, aby ste sa poobzerali po ďalších. Odložte svieže letné a vyberte si ťažšie a hrejivejšie vône. Presne tie počas zimy podčiarknu vašu osobnosť. Naším tipom je napríklad toaletná voda Hugo Boss No. 6 na každodenné nosenie.
 

parfume-stol


Pánska kozmetika je ďalšou kategóriu produktov, ktorú by ste nemali prehliadnuť. Ak ešte nemáte svoj obľúbený rad starostlivosti, nájdite si ho teraz a postarajte sa o seba od hlavy po päty. Veď si to predsa zaslúžite.

Doprajte kvalitnú starostlivosť aj ostatným mužom vo vašom okolí. Darčekové sady pánskej kozmetiky skvelé ako vianočný darček. Nakupovať ich môžete už čoskoro.

darcekova-sada-kozmetika

Chceli by ste obdarovať aj vaše nežnejšie polovičky? Prezrite si atraktívnu ponuku oblečenia, parfumov či kozmetiky a nakúpte ešte výhodnejšie. Nezabudnite, že nákupom počas Čierneho piatka môžete naplniť aj všetky vianočné priania.


Buďte elegantný za každých okolností


Prezentovať svoju osobnosť môžete aj bez toho, aby ste prehovorili. Povedia to o vás doplnky.

Tým tradičným sú moderné hodinky v rôznych prevedeniach. Okrem nich by vám nemali chýbať aj jedny športové na voľný čas. Tie svojimi modernými funkciami zastanú aj mobilný telefón.

Považujete retiazky a náramky za skôr dámske doplnky? Možno sa vám z ponúk Čierneho piatka zapáči napríklad prsteň z chirurgickej ocele. Okrem toho, že ním urobíte dobrý dojem na dámy, uznania sa dočkáte aj v pánskom kolektíve. A vďaka odolnému materiálu vám vydrží naozaj veľmi dlho.


muz-hodinky


Prispôsobte bývanie svojim potrebám


Pracujete z domu? Prispôsobte si svoj domáci „office“ na prácu. Ak nemáte k dispozícii samostatnú miestnosť, vytvorte si office v niektorom rohu miestnosti.

Základom je adekvátne vybavenie. Ergonomickou stoličkou predídete bolesti chrbta, veľký pracovný stôl vám dodá množstvo úložného priestoru a iné technické zariadenia zaručia komfort pri práci.
 

pocitac-stol-fotoaparat

Kde nájdete všetko kancelárske vybavenie na jednom mieste? Vyberajte ho z pohodlia domova za nízke ceny, ktoré začnú už o niekoľko dní.

Ako vidíte, Čierny piatok 2022 má rozhodne čo ponúknuť. Široká ponuka praktického tovaru a skvelé ceny sú vynikajúcimi dôvodmi, prečo 25. novembra nakupovať.
 

black-friday-žena-muž-nakupovanie