Black Friday 2022 sa začína: Aké ponuky si nemôžete nechať ujsť?

black-friday-zena-woman-nakupovanie

Začínajú sa obľúbené nákupné dni plné zliav. Od 17.11. vás na našom webe čakajú fantastické ponuky, ktorým len ťažko odolať. Ktorú z nich využijete?

Páči sa vám značková kabelka, ale je príliš drahá? Alebo máte vyhliadnutú novú sedačku do obývačky či posteľ do spálne? Už viac nemusíte čakať. Blíži sa Black Friday a s ním aj bezkonkurenčné ceny. Nezabudnite, že nákupné šialenstvo vypukne už 25. novembra.

So zľavovými kupónmi na našom webe ušetríte až 70 % prakticky na čokoľvek. Neprehliadnite široký sortiment z kategórie krása, móda, nábytok a dekorácie.

Ktoré sú tie najlepšie ponuky na Black Friday a Cyber Monday? Zhrnuli sme ich pre vás na našom webe.

damska-kozmetika

Chcete z Black Friday vyťažiť maximum? Zapojte sa do súťaže na našom Facebooku o darčekovú poukážku Notino v hodnote 25 € na nákup nezľavnených produktov.

Investujte do vašej krásy


Každá žena dobre vie, že bezchybný vzhľad nie je samozrejmosťou. Základom je pravidelná starostlivosť a kvalitné produkty.

Rovnako dôležité je venovať rovnakú pozornosť všetkým častiam tela. Neviete, ako si starostlivosť o seba naplánovať? Pomôže vám personalizovaná rutina.

Postačia vám 4 jednoduché kroky.
 

1

Určite si presný čas, keď sa budete venovať len starostlivosti o seba.

2

Plánujte, ako často a v ktoré dni si doprajete dlhšiu starostlivosť (napríklad, kedy použijete masku).

3

Naučte sa efektívne využiť čas medzi jednotlivými procedúrami (napríklad, kým máte na tvári masku, umyte si vlasy).

4

Zaobstarajte si všetku potrebnú kozmetiku a drogériu.


krem-miska-kozmeticke-pomocky

Krása niekedy stojí naozaj veľa času. S nákupmi počas Black Friday vás ale nebude stáť veľa peňazí. Vyberte si zo širokej online ponuky sortimentu pre krásu a zdravie.

Parfum je ideálnym doplnkom krásy každej ženy. Vhodne zvolený podčiarkne vašu krásu a budete nezabudnuteľné. Na jeseň a zimu sa hodia ťažšie a korenisté vône.

Navyše, parfum môže byť aj skvelým vianočným darčekom. Jeho kúpa počas Black Friday 2022 je tým najlepším rozhodnutím. Ušetríte tak kopec času aj peňazí.

Chceli by ste obdarovať vaše polovičky? Prezrite si atraktívnu ponuku oblečenia, parfumov či obuvi a nakúpte ešte výhodnejšie. Nezabudnite, že nákupom počas Black Friday môžete naplniť aj všetky vianočné priania.


damsky-parfum-ruze

Viete, kde si môžete vyberať z veľkého množstva vôní za výborné ceny? Predsa v obľúbenej internetovej parfumérii.

Kráčajte s módou


Oblečenie patrí celoročne medzi najviac nakupovaný druh tovaru. Inak to nie je ani počas znížených cien.

Okrem toho, že vynovíte svoj šatník, odporúčame vám pri nákupe oblečenia myslieť aj na vianočné darčeky. Ušetríte si čas pri prehliadaní online obchodov, ktoré by ste aj tak absolvovali o pár týždňov.
 

zena-ruzova-bunda

Radi nosíte trendy oblečenie alebo preferujete basic kúsky? Všetky druhy oblečenia môžete prehliadať na jednom mieste z pohodlia vášho domova.

Ak už máte vybrané svoje obľúbené kúsky oblečenia, na rade sú topánky. Nájdite si dokonale sediacu obuv do každého počasia za zlomok predajnej ceny.

Odporúčame vám siahnuť po kvalitnejšej koži. Vaše nohy ochráni pred meniacim sa jesenným počasím aj tuhou zimou. A navyše, bude originálnym, kvalitným a nadčasovým kúskom vo vašom šatníku.
 

damske-cizmy-zena-obuv

Čo v prípade, že neodhadnete vašu veľkosť? Bezproblémová výmena zakúpených produktov či doručenie a vrátenie tovaru zadarmo je dnes samozrejmosťou. Nenechajte si ujsť akčnú ponuku zliav, ktorá odštartuje už 25. novembra.

Vytvorte si nový domov s novým nábytkom


Niekedy stačí naozaj málo, aby ste vášmu domovu dali druhý dych. Skúste sa poobzerať okolo seba.

Vymenili by ste nejaký kus nábytku? Smelo do toho. Najlepší čas na inovovanie je práve teraz. Máte predsa na výber širokú ponuku tovaru za nízke ceny.

Vymeňte starú sedačku za novú a užívajte si zaslúžený komfort. A ak ste si doposiaľ nekúpili vaše vytúžené kreslo, už viac neváhajte. Nábytok sa počas Black Friday oplatí nakupovať najviac.

Stále máte pocit, že vám niečo chýba? Vymaľujte si váš domov a vdýchnite mu úplne novú atmosféru.
 

sedacka-televizia-kuchynska-linka

Vytvorte z vášho bývania útulný a pekný domov. Niektoré obchody ponúkajú výhodné ponuky len do vypredania zásob. Pripravte sa na nákupy, pretože Black Friday sa už nezadržateľne blíži.

Pridajte o trochu viac dekorácií


Dekorácie a bytové doplnky dokážu s priestorom urobiť doslova zázraky. Zvoľte elegantné a sofistikované kúsky, ktoré váš domov zmenia na chic priestor s osobitým charakterom.

Dbajte na ich primerané množstvo a správne rozmiestnenie. V neposlednom rade stavte na aktuálne farebné tóny vo vašom dome. Spríjemníte si tak priestor, kde žijete.
 

stolicky-stol-vaza-kvety-obraz

Len niekoľko dekorácií navyše stačí, aby ste sa doma cítili ešte lepšie. Pri ich výbere stavte na spoľahlivého dodávateľa s veľkou ponukou.

6 tipov, ako zútulniť bývanie:
 

1

koberec pod konferenčným stolíkom, ale aj pri posteli

2

kvety a rastliny do každej miestnosti

3

kombinácia malých a veľkých obrazov

4

dekoračné osvetlenie

5

vankúše a deky na každom kroku

6

svietniky, vázy a iné doplnky


Ak máte radi nakupovanie, Black Friday 2022 si nemôžete nechať ujsť. Urobte si radosť výhodnými nákupmi, pri ktorých ušetríte čas aj peniaze.
 

black-friday-zena-muz-telefony-nakupovanie