Chcete nakúpiť výhodne? Vyberte sa nakupovať s nami

06.09.2019 Kristína Nakupovanie Zdielať
jesenné trendy

A je to tu. Letné prázdniny sa skončili, prichádza jeseň a s ňou aj čas na výmenu šatníka. Nie každý si ale môže dovoliť nakupovať impulzívne. Aj s obmedzeným rozpočtom sa však dá nakupovať tak, aby vám na konci mesiaca zvýšilo nejaké to euro. Ukážeme vám, ako nakúpite výhodne tie najhorúcejšie jesenné trendy a nielen to.

Prázdniny sa skončili a spolu s nimi sme dali zbohom aj letným kúskom v našich šatníkoch. Rána sú už podstatne chladnejšie a aj keď v priebehu dňa vykukne slniečko, tak je akési zubatejšie. Darmo, jeseň je cítiť vo vzduchu a to je ideálny čas siahnuť po teplejších kúskoch, ktoré nás zahrejú.
 
Odpoveď na otázku, ako výhodne nakupovať iste nezaujíma len tých, ktorí majú hlboko do peňaženky, ale aj všetkých tých, ktorí neradi utrácajú za niečo, za čo vlastne nemusia. Veď napokon, nemalo by nám byť jedno, kam sa naše ťažko zarobené peniaze rozkotúľajú.  Ponúkame vám nielen horúce tipy, ako výhodne nákúpite, ale aj to, čo bude tento rok trendy. Presvedčte sa sami.
 
Čo bude IN?
A čo nám prinesie jeseň 2019? Tohtoročná sezóna bude naozaj pestrá a bude sa niesť v štýle jednoduchej elegancie. Obľúbený street style bude cítiť na každom kroku a nebude chýbať ani pohodlný oversize.
 
Kvety
Do popredia sa predierajú florálne vzory. Kvety sú pritom súčasťou oblečenia pomerne často a azda nikdy nevyjdú z módy. Koniec koncov, svoje o tom vedia aj popredné značky ako Prada, Richard Quinn či Marc Jacobs, od ktorých sa neraz inšpirujá aj menšie lokálne značky. Kvety budú dominovať nielen šatám, ale aj blúzkam či sukniam. Základom bude tlmená podkladová farba a na nej roztrúsené ozdobné kvetinové vzory.
 
Veľké kabelky
Miniatúrne kabelky, do ktorých sa ledva zmestil mobil a boli mimoriadne moderné na jar a v lete, pomaly odchádzajú do úzadia a vystriedajú ich doslova maxi kúsky. Zdá sa, že dizajnéri konečne vsadili na praktickosť a my sa tak konečne môžeme tešiť na kabelky, do ktorých zmestíme všetko od peňaženky, kľúčov a mobilu, až po notebook či menší nákup. Za nás určite palec hore.
 
Menčester
Mnohými milovaný i zatracovaný. Rešč je o menčestri, ktorý pravdepodobne opäť zažíva svoj veľký návrat. Hitom budú najmä menčestrové nohavice s vysokým pásom, ktoré spolu so zastrčenou kočelou vytvoria pohodlný "casual look". 
 
Páperové bundy XXL
Na scénu dorazia aj mohutné páperové bundy, ktoré nielenže zahrejú, ale vytvoria aj dokonalý štýlový outfit. V obchodoch ich nájdete v rôznych farebných prevedeniach aj strihoch či dĺžkach. Kúpou takejto bundy určite neurobíte krok vedľa. 
 
Ako nakúpiť čo najvýhodnejšie
Jesenná móda je azda tá najkrajšia. Módne domy to samozrejme vedia a obchody sú už od polovice augusta pripravené s aktuálnym trendy tovarom, ktorý vo vašom šatníku rozhodne nemôže chýbať. Ako to však urobiť tak, aby ste na jednom nákupe neoplieskali celú výplatu? Jednoducho. Máme pre vás hneď dve možnosti:
 
» Dni Marianne
Do našich končín opäť zavítala mega nákupná akcia - Dni Marianne a vy vďaka nej môžete nakupovať vo viac ako 6000 obchodov po celom Česku a Slovensku so zľavami až do - 70%. Dni Marianne 2019 prináša aj ďalší bonus. V prípade, že nakúpite počas akcie v troch rôznych obchodoch, získate aj darček ku nákupu. Ako celá akcia funguje?
 
Zľavy na nákup nájdete v kupónových knižkách, ktoré sú súčasťou septembrových vydaní časopisov Marianne a Marianne bývanie. Pozor, magazíny si zakúpte čo najskôr, septembrové číslo Marianne sa objavilo na pultoch novinových stánkov už 22. augusta a Marianne bývanie ešte o niečo skôr, a síce 8. augusta.


» Jesenné Módne Trendy
 Aj tento rok pre Vás spúšťame skvelú sekciu Jesenné trendy, ktorá je nabitá svelými zľavami nielen na horúce hity tejto jesene. Nájdete tu mega zľavy až do - 40 % na takmer čokoľvek. Akciu spúšťame 24. septembra a pobeží do 15. októbra 2019. Tešiť sa môžete na obchody ako A3 Sport, C&A, Baťa,  Footshop, Orsay, S. Oliver, Pietro Filipi, Zoot, Dermacol, Fann Parfumérie, Manufaktura, Yves Rocher, Datart, Jysk, Kika, Nay, About you, Alza, AstratexEobuv, Feedo a mnohé ďalšie.   
a3sport zlavovy kupon vasekupony.sk     c & a zlava vasekupony.sk      baťa zľavový kupón vasekupon.sk       footshop zlavovy kupon vasekupony.sk
                       
                      
                           
                    
           ...