Black Friday je späť! Toto sú tie najlepšie ponuky

15.11.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Black Friday je späť! Toto sú tie najlepšie ponuky

Obľúbená zľavová akcia s názvom Black Friday je späť! Aké zľavy so sebou prináša, a kde sa teraz naozaj oplatí nakupovať? Čítajte na Vašekupóny.sk a dozviete sa viac.



Pozor, pozor, o pár dní odštartuje najväčšia nákupná horúčka tohto roka. Na Slovensko sa totiž rúti Black Friday. Ceny vo vašich obľúbených obchodoch budú rekordne nízke a to je ten správny čas na to, aby ste sa vrhli na poctivé vianočné nákupy!
 


Black Friday útočí


Black Friday je deň (resp. dni), kedy obchody ponúkajú tie najväčšie zľavové akcie počas celého roka. Zľavy v mnohých e-shopoch dosahujú až  - 80% a to je predpoklad naozaj tých najvýhodnejších nákupov. Nákupom počas týchto dní totiž nielen ušetríte, navyše si možno konečne doprajete aj niečo, na čo by ste za bežných okolností jednoducho nemali. Kde vlastne vznikol tento obľúbený nákupný sviatok a ako sa dostal až k nám?

Korene Black Friday siahajú až do ďalekej Filadelfie a v skutočnosti so samotným nakupovaním nemajú  až tak veľa spoločného. Názov v podstate vymysleli médiá, ktoré tak pomenovali obdobie po Dni vďakyvzdania na základe zmätkom, ktoré nastali v uliciach. Dopravný kolaps, zápchy, ale aj nehody mali na svedomí obyvatelia, ktorí sa v húfoch presúvali do nákupných centier za výhodnými nákupmi.  Obchodníkov spočiatku netešilo, že sú spajání s týmto nie zrovna pozotívnym pomenovaním a snažili sa z nho urobiť Big Friday, čo sa teda neuchytilo
jeho popularita ale každým rokom rastie.

Aj v tomto  roku sa do kampane prihlásili desiatky obľúbených obchodov, chcete vedieť ktoré to sú? Kompletný zoznam nájdete aj na stránke Vašekupóny.sk už počas nasledujúcich dní, my vám ale zatiaľ ponúkame malú ochutnávku toho, čo vás čaká a neminie.

 

  • ELEKTRONIKA

Veľmi obľúbenou skupinou e-shopov, v ktoré by ste počas Black Friday rozhodne nemali vynechať, sú práve e-shopy s elektronikou, malými a veľkými spotrebičmi či mobilnými telefónmi. Zo zoznamu by sme určite vyzdvihli obchody ako Alza, AndreashopDatart, Nay či Okay.
 

Alza Black Friday Vašekupóny.sk

Tip od nás: Pri nákupoch samozrejme nezabúdajte ani na ďalšie zľavy, ktoré môžete navzájom kombinovať, a uvidíte, že vaše nákupy budú ešte výhodnejšie. Pomôže Vám napríklad aj portál Vašekupóny.sk, kde nájdete všetko na jednom mieste.

 

  • NÁBYTOK A BÝVANIE

Black Friday je vhodným obdobím práve aj na nákup nábytku alebo rôznych dekorácií či bytových doplnkov. V zozname nájdete napríklad 4Home, Sconto, DekorhomeVivre, Tempo nábytok a ešte oveľa viac.
 

4home.sk vianočné dekorácie

 

  • OBCHODNÉ DOMY

V zozname nechýbajú ani obľúbené obchodné domy, nájdete tu napríklad e-shopy ako Hej, Market24, Feedo, Bambino či Bonatex, v ktorých nakúpite úplne všetko od módy až po elektroniku. My už teraz vieme, že Hej chystá až 80 % zľavy a to už sa vyplatí, no nie?
 

Hej Black Friday Vašekuoóny.sk

 

  • MÓDA A KOZMETIKA


Čo sa rozhodne nakupovať oplatí, je nepochybne práve oblečenie a obuv. Ponuka je naozaj bohatá a záleží len od vašich preferencií. Na zozname nájdete napríklad zvučné mená ako Answear, Baťa, Biboo, Big Brands, Bonprix, Cellbes, Deichmann, Elnino, Manstyle, Nahodsa, Notino, Spartoo, Sizeer, Zoot a ešte oveľa viac.

answear black friday vašekupóny.sk

  •  
  • ŠPERKY A HODINKY

Skutočne na veľké zľavy rozhodne natrafíte aj v e-shopoch ako Timestore, Najzlato alebo MojeHodinky, v ktorých nájdete kvalitné zlaté a strieborné šperky, ktoré pod vianočným stromčekom určite potešia každého.

 

najzlato.sk šperky


Cyber Monday

Ak si myslíte, že sa zľavový kolotoč po Čiernom piatku končí, ste na omyle! Po Black Friday totiž prichádza na scénu populárny Cyber Monday a s ním kvantum nezanedbateľných zliav. Tento výraz podobne ako Black Friday pochádza z Ameriky, a predstavuje pondelok nasledujúci po Čiernom piatku -  a teda ďalšie skvelé zľavy! Využite skvelú šancu nakúpiť výhodne a nebudete ľutovať.