Black Friday elektro: Využite extra zľavy na elektroniku

black friday zľavy na elektro

Túžite po novom mobile či notebooku? Alebo sa vám nečakane pokazila práčka? Tak potom ste na správne adrese - po mesiacoch čakania je tu opäť najväčšie nákupné podujatie roka a s ním aj skvelé zľavy na elektroniku.

 

Hoci Black Friday nesie v názve piatok, nenechajte sa zmiasť, vo väčšine e-shopov nakupujete výhodne počas celého mesiaca. Tie najlepšie Black Friday elektro ponuky pre vás budeme pravidelne aktualizovať v sekcii elektronika.

Náš tip:

Aby ste nemuseli sledovať, kedy začínajú zľavy a čo sa v jednotlivých obchodoch oplatí kúpiť najviac, budeme to robiť za vás. Pripravili sme pre vás špeciálnu kategóriu Black Friday, kde nájdete všetky Black Friday ponuky prehľadne zoradené na jednom mieste.

 

Viete, o ktorý tovar je počas Black Friday najväčší záujem? Ak ste tipovali elektroniku, neboli ste ďaleko od pravdy. Táto kategória sa pravidelne umiestňuje na prvých troch priečkach. Čo sa ale týka celkovej výšky zliav, tu elektronika jednoznačne vedie. Zákazníci, ktorí nakupujú počas Black Friday elektro, ušetria najviac zo všetkých. Na aké zľavy sa teda môžete tento rok tešiť?

 

 

Urobte si radosť novým mobilným telefónom

 

Nie je žiadnym prekvapením, že práve mobilné telefóny skončia počas Black Friday v košíku väčšiny z nás. Nečudo, veď naše nároky na mobilný telefón sa každým rokom zvyšujú. Potrebujeme výkonné modely, ktoré zvládnu bez problémov natáčať či prehrávať videá v najvyššom rozlíšení, majú dosť miesta na všetky súbory a aplikácie, disponujú prepracovaným fotoaparátom či kvalitným displejom. A vďaka Black Friday zľavám si teraz môžete dopriať aj kúsok, ktorý by inak bol nad váš rozpočet.

 

 

Najpopulárnejšie výrobky počas Black Friday 

v kategórii elektronika

 

najobľúbenejšie produkty elektronika

Zdroj údajov v infografike: Semrush.com

 

 

Uľahčite si prácu vďaka novému laptopu

 

Ďalšou obľúbenou položkou na našich nákupných zoznamoch bývajú počas Black Friday notebooky. Ak ani ten váš už nestíha držať krok s vašimi požiadavkami a plánovali ste ho v blízkej budúcnosti vymeniť za rýchlejší a výkonnejší model, porozmýšľajte, či by nebolo výhodnejšie kúpiť ho teraz. O pár mesiacov by ste tak či tak museli zainvestovať do nového modelu, teraz však môžete na jeho kúpe výrazne ušetriť.

 

Získajte zľavu na domáce spotrebiče

 

Pokazila sa vám práčka či umývačka? Alebo ste sa rozhodli šetriť svoju peňaženku i životné prostredie a vymeniť svoje staré spotrebiče za úspornejšie modely? Nech je už dôvod akýkoľvek, práve teraz je ideálny čas na nákup nových domácich spotrebičov. Doma trávime v posledných mesiacoch viac času ako zvyčajne, tak prečo si nekúpiť nový spotrebič a neuľahčiť si tak domáce práce? Nakupujte výhodne práčky, sušičky, tyčové i robotické vysávače či pomocníkov do kuchyne.

   

 

Top 3 najhľadanejšie druhy produktov počas Black Friday

 

najvyhľadávanejšie produkty elektronika

Zdroj údajov v infografike: Semrush.com

 

 

Zriaďte si domáce kino

 

Doprajte si jedinečný zážitok pri pozeraní filmu nielen v kine, ale i doma a využite Black Friday na nákup nového televízora. Pripravte si svoje obľúbené jedlo, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si svoj obľúbený film alebo seriál v špičkovej kvalite. Smart televízory poskytujú nielen realistický obraz a dokonalý zvuk, ale disponujú aj mnohými užitočnými funkciami. Samozrejmosťou je prístup k streamovacím službám, rôzne aplikácie, sledovanie archívu či prepojenie s mobilným telefónom.

 

 

Odprúčané e-shopy, ktoré sa oplatí sledovať počas Black Friday:

 

 

datart          hej.sk

okay.sk          alza

andrea shop          conrad

mobil online          muziker