Bezkonkurenčné jesenné ponuky – na čo všetko sa môžeš tešiť?

zena-fashion-weeks-online-nakupy

Už sa to blíži! Od 11.9. do 06.10. sa môžeš tešiť na perfektné jesenné nákupy, ktoré ťa čakajú po využití ponúk na našom webe. Čo si vyberieš za výborné ceny?

Príchod jesene sa už tradične spája s výhodným nakupovaním. Obchodníci chcú vypredať posledné kusy tovaru, a tak ho ponúkajú za nižšie ceny. Je to spôsob, ako urobiť miesto pre nové produktové rady a kolekcie. Pre teba je to skvelá príležitosť, ako si zabezpečiť všetko, čo potrebuješ a zároveň ušetriť peniaze.

Čo sa oplatí na jeseň nakupovať? Kategóriu ako móda a módne doplnky, oblečenie, beauty, parfumy, bývanie a nábytok či zdravie by si nemala prehliadnuť.

Pozri si všetky ponuky na Fashion weeks. Zhromaždili sme ich na jednom mieste pre ešte jednoduchšie nakupovanie.

kabat-kabelka-sveter


Obuv do každého počasia

 

S príchodom chladnejšieho počasia je čas urobiť poriadok vo svojej skrinke na topánky. Letné sandále a šľapky odlož dozadu a na ich miesto ulož najmä teplejšie topánky. Must have sú nízke členkové čižmy, ideálne v odolnom koženom prevedení. Sú univerzálnymi jesennými topánkami, ktoré oceníš najmä počas sychravej jesene.

Modernou prechodnou obuvou sú aj gumáky, ktorú obľubuje stále viac ľudí. Dostupné sú v rôznych farbách a vzoroch, takže si tie pravé vyberie každý člen rodiny. Pýtaš sa, k čomu si ich obuť? Jednoducho ku všetkému a tie elegantnejšie páry pokojne aj k šatám.

Nemôžeme zabudnúť, že jeseň so sebou prináša aj príjemné teplejšie dni. Využi to a doplň svoje outfity teniskami, mokasínami či oxfordkami.

A čo farby a vzory? Najľahšie kombinovateľné sú jednofarebné modely v tradičnej čiernej, bordovej, hnedej či sivej farbe. Podľa aktuálnych módnych trendov by ti nemali chýbať topánky v metalických farbách, so zvieracou potlačou či doplnené o rôzne spony a pracky. Pri voľbe materiálov stav najmä na kožu. Tá najlepšie ochráni tvoje nohy pred chladom a vlhkosťou.
 

zena-zlta-bunda-hnede-cizmy-trava-listy-na-jesen

Kolekcia e-shopu CCC je plná skvelých ponúk dámskej, pánskej i detskej obuvi. Nakupuj a priprav obuv pre celú rodinu na jeseň v predstihu.

Trendy jesenné outfity


Vieš, ako vyzerá dokonalý jesenný look? Mal by spĺňať 2 hlavné kritériá – nie je ti zima ani teplo, vyzeráš a cítiš sa skvele. Ako to dosiahneš? Odpoveďou je vrstvenie oblečenia.


Outfit by mali tvoriť 3 základné vrstvy:
 

__check

spodná – ľahší kúsok oblečenia, napríklad tielko, tričko, rolák, košeľa

__check

stredná – o niečo teplejšie oblečenie, ako je sveter, kardigán, vesta, pletené šaty

__check

vrchná – najhrubšia vrstva, ktorá chráni pred chladom – bunda, trenčkot, kabát


Ide o veľmi praktický a moderný spôsob obliekania. Jednotlivé kúsky môžeš navzájom rôzne kombinovať, takže nepotrebuješ príliš veľa oblečenia. No zároveň by ti nemali chýbať nadčasové kúsky, ako je sako, sveter, mikina, kardigán či sakové šaty. Ich funkčnosť a štýl sú nespochybniteľné. Vyberaj si také kúsky, ktoré vyzerajú dobre oblečené samostatne aj v kombinácii s iným oblečením.

Farby svedčia každému outfitu a tomu jesennému obzvlášť. Bordová, hnedá, horčicová či zemité odtiene sú v jesenných outfitoch vítané.
 

zena-v-jesennom-obleceni-dvere

Veľký výber, priaznivé ceny a predovšetkým štýlové oblečenie sú dôvodmi, prečo nakupovať z e-shopu Answear. Presvedč sa o tom sama a doplň svoj šatník o nové kúsky.

Štýlové módne doplnky


Len máločo tak dotvorí outfit, ako správne zvolené doplnky. Jesennou nevyhnutnosťou sú šály, šatky viazané na hlave, kabelky či šperky v pestrých farbách. Myslíš si, že sa ti nehodí čiapka? Daj túto jeseň šancu baretke. Mimo trendov nebudeš, ak siahneš po klobúku, avšak len pri dobre doladenom outfite.
 

hneda-kabelka-v-ruke


Parfum a líčenie ako bodka celého looku


Výber parfumu je individuálnou záležitosťou. Záleží od druhu preferovaných vôní, príležitosti a v neposlednom rade aj na tom, či chceš parfum alebo toaletnú vodu. Významnú rolu pri výbere zohráva aj ročné obdobie. Na jeseň zvoľ ťažšie, korenisté a zmyselné vône.

Máš vyhliadnutý nový parfum? Kúp ho online z e-shopu Notino a ušetri.

Tvoj celkový look dotvorí aj líčenie. Rozmýšľaš, ako by tvoje jesenné líčenie mohlo vyzerať? Z nášho pohľadu máš 2 možnosti. Tou prvou je jemné každodenné líčenie, ktorým nikdy nič nepokazíš. Druhou zase výraznejší make-up, ktorý bude odrážať aktuálne ročné obdobie. V oboch prípadoch používaj kvalitnú kozmetiku od overených značiek.
 

sveter-parfum-kvet

Ešte krajšie bývanie


Máš doma nepotrebné veci alebo staré či zničené používaním? Vyhoď ich a nahraď novými práve počas jesenného upratovania domácnosti a bývania. Teraz je ten najlepší čas, kedy získaš za menej peňazí viac pekného a funkčného nábytku.


5 dôvodov, prečo začať s online nakupovaním nábytku
 

__check

Žiadne otváracie hodiny – nakupovať môžeš kedykoľvek a ako dlho chceš.

__check

Rýchle porovnanie cien – namiesto dlhého chodenia po obchodoch v pohodlí domu porovnáš ceny na webových stránkach e-shopov.

__check

Dostupnosť tovaru – často sa stáva, že posledné kusy tovaru sú dostupné len online a iné dokonca iba cez e-shop. Nakupovaním na internete máš teda k dispozícii ešte väčšiu ponuku.

__check

Doprava – pri online nákupe môžeš využiť dopravu až k dverám bez akýchkoľvek starostí.

__check

Hodnotenia a recenzie iných zákazníkov – zverejnené hodnotenia iných nakupujúcich ti môžu pomôcť v rozhodovaní.

zena-obyvacka-dekoracie

Moebelix ponúka dlhodobo kvalitný tovar za nízke ceny. Využi skvelé ponuky a nakúp všetko pre krajší domov na jednom mieste.

Chceš sa doma cítiť naozaj dobre? Zútulni svoje bývanie doplnkami, ktoré mu dodajú špecifickú atmosféru. Odporúčame ti pridať kvety, obrazy, lampy, sviečky, vankúše či koberce. Ak chceš rýchlo a jednoducho oživiť vzhľad miestnosti, použi tapetu so zaujímavým vzorom.

Naša rada: Nenakupuj zbytočnosti len kvôli nízkym cenám. Pred unáhleným nakupovaním ťa ochráni vopred pripravený zoznam položiek, ktoré naozaj potrebuješ.
 

sedacka-stolik-koberec-dekoracie

__bulb
Klimatizácia do bytu - dá sa na nej ušetriť?

Chceš zvýšiť svoj komfort z bývania počas horúcich dní? Riešením je klimatizácia do bytu. Povieme ti, čoho sa držať pri jej nakupovaní a používaní, aby si ušetril.

Zdravie aj počas jesene


Pre veľa ľudí je jeseň obzvlášť náchylným obdobím na ochorenie pri zmene teplého počasia na chladné. So zachovaním zdravia ti môže pomôcť zvýšenie konzumácie čerstvého ovocia a zeleniny, dlhší pobyt na čerstvom vzduchu a cvičenie, kvalitný spánok či užívanie vitamínov na podporu imunity.

Trápi ťa suchá pokožka? S vyriešením tohto problému ti pomôžu kvalitné produkty z Benulekáreň.

zena-joga-podlozka-na-cvicenie-notebook


Využi bezkonkurenčné jesenné ponuky a nakúp všetko, čo potrebuješ pre seba, ostatných členov rodiny či na skrášlenie bývania. A tvoja jeseň bude ešte krajšia.
 

zena-fashion-weeks-online-nakupy