Detská izba nemusí stáť majland! Využite zľavy na nábytok a ušetrite

22.05.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Detská izba nemusí stáť majland! Využite zľavy na nábytok a ušetrite

Plánujete pre svoje dieťa novú detskú izbu a hľadáte inšpiráciu či drobnú radu? Vytvorte deťom miesto, kde sa budú chcieť nielen hrať, ale aj učiť či odpočívať. Ak navyše využijete top zľavy na nábytok, určite aj niečo ušetríte.

 

Zariaďovanie detskej izby nepatrí medzi najjednoduchšie úlohy, obzvlášť, ak v nej budú prebývať dve a viac deti. Na trhu nájdete nespočetné množstvo nábytku vhodného pre všetky vekové kategórie. Ako však vybrať nábytok, ktorým nezastaviate celú miestnosť a zároveň bude pre deti atraktívny a funkčný aj po rokoch? 

zľavy na nábytok vašekupóny.sk


 Nadčasovosť

Deti pochopiteľne rastú a vekom sa menia aj ich potreby. Väčšina rodín nemá veľa peňazí nazvyš, a preto si nemôžu dovoliť meniť svojím ratolestiam izbu kažých pár rokov. Pri výbere vhodného nábytku by mala rozhodovať nadčasovosť. Vďaka nadčasovému nábytku sa detská izbička pre batoľa hravo zmení na izbu zodpovedajúcu všetkým potrebám prváčika alebo neskôr na tú študentskú pre tínedžera. 
 
Nábytok by preto mal byť skôr neutrálny, s čím sa môžete vyhrať sú práve farby a doplnky, ktoré by mali zodpovedať veku  a preferenciám dieťaťa. Pri kúpe rozhodne investujte do kvalitného a pevného nábytku, ktorý vám bez problémov poslúži aj niekoľko dlhých rokov. 

zľavy na nábytok detsa izba vašekupóny.sk

V prípade, že chcete ušetriť, no nemienite poľaviť z nárokov, stavte na kupónový web. Zľavové kupóny a kódy sú ideálnym riešením toho, ako nakúpite aj kvalitný tovar za akciové ceny. V našej ponuke teraz navyše nájdete špeciálnu sekciu Zľavy Deň detí, ktorá je určená práve tým najmenším. Výhodné Mobelix zľavové kupóny alebo ďalšie top zľavy na nábytok, bytové doplnky či dokonca hračky, predsa vždy potešia, no nie?

 

zľavy na nábytok deň detí vašekupóny.sk

 Účelovosť

Pri detských izbách, najmä tých panelákových,  naráža väčšina rodičov na stále ten istý problém - malý priestor.  V miestnosti, kde doslova bojujete o každý centimeter je obzvlášť dôležité, rozložiť nábytok čo najrozumnejšie. Ak aj vy riešite podobný problém, osloviť by vás mal práve viacúčelový nábytok.
 

Tip od nás: Čo to viacúčelový nábytok je? Ideálnym príkladom je rozkladacie krelo, ktoré môže dieťa využiť na príjemný relax pri knihe, v prípade nutnosti však poslúži aj ako posteľ pre návštevu. Veľmi praktické sú aj písacie stoly, ktoré viete vysunutím dosiek premeniť na ešte väčšie stoly a veľmi obľúbené sú aj poschodové postele, pod ktorými sa v spodnej časti nachádza dalšia posteľ, ale napríklad pracovný stôl. 

 

 

 Koberec či parkety?

Výber podlahy je takisto nesmierne dôležitý. Siahnuť by ste rozhodne mali po odolnejšom materiáli, v pripade, že sú deti ešte malé, kúpte im radšej koberec. Deti sa s obľubou hrajú na zemi, takto sa budú hrať aspoň na niečom teplom. V prípade, že máte doma alergika, tak stavte na drevenú podlahu. Je síce drahšia ako tá plávajúca, no vydrží oveľa viac a zároveň aj hreje. 

 

 Otvorené police

Aj vám sa páčia otvorené police a v nich dokonale poukladané knižky či obľúbené autíčka alebo plyšové hračky? Kde ste tento obrázok videli naposledy, nebol to katalóg s nábytkom? V reálnej domácnosti však poriadok na policiach s hračkami vydrží maximálne pár minút po jeho uprataní. Pri výbere preto siahajte skôr po uzavretých poličkách,  v ktorom vás prípadný bordel neprivodí na psychiatriu. 

 

 Pohodlná posteľ

Pri zariaďovaní detskej izby jednoznačne investujte aj do detskej postele a kvalitného matraca, ktorý sa bude starať o zdravie chrbtice vášho drobca. Posteľ by mala mať pevnú konštrukciu a rošt, a tiež by mala byť dostatočne veľká. 

 

zľavy deň detí vašekupóny.sk

Kedy je správny čas na samostatnú izbu?


Ako správne zariadiť detskú izbu už vieme, ako však "prinútiť" dieťa, aby v nej ostalo aj cez noc? Každé dieťa je individuálne, preto by jeho premiestnenie do detskej izby malo byť nenápadné a hlavne nenásilné. Pozrite sa, čo radia ostatné mamičky:
 

1.   Skúste dieťa ukladať na spánok do vlastnej izby najskôr cez deň, nech si privykne na nové prostredie 
 

2.  Do ničoho ho nenúťte, všetko chce svoj čas
 

3.  Zmeny nezavádajte v prípade, že je dieťa choré, alebo sa ešte nezotavilo po chorobe 
 

4.  Dajte svojmu synovi alebo dcére pocit, že na zrode svojej novej izby má tiež svoju zásluhu. Izba nemusí byť zariadená ako z módneho katalógu, dôležité je, aby sa v nej vaše dieťa cítilo príjemne
 

5.  V prípade, že dieťa vytrvalo odmieta vlastnú izbu, netlačte na neho, dajte mu čas a skúste to o pár dní neskôr opäť 

 

zľavy deň detí vašekupóny.sk