Znásobte letné zážitky výhodnými letnými nákupmi

zena-v-sportovom-obleceni

Milujete nákupy za výhodné ceny? Od konca júna do polovice júla na vás čaká množstvo exkluzívnych ponúk!

S letom sa spája množstvo zábavných aktivít. Dovolenkovanie pri mori, dobrodružné výlety, prespávačka v neďalekom meste či víkendový oddych v originálnom ubytovaní. Tieto aktivity a veci s nimi súvisiace môžete nájsť za zvýhodnené ceny v obchodoch počas leta.

Inak to nebude ani tento rok. Od 27.6. do 16.7. u nás nakúpite všetko od výmyslu sveta! Nech už je to najaktuálnejšia móda, luxusná kozmetika, dobrá kniha, nové bývanie či vysnívaná dovolenka.

Prezreli ste si už našu exkluzívnu ponuku plnú bezkonkurenčných cien? Na svoje si v nej príde naozaj každý. Stačí si len vybrať.

zena-cvici-jogu

 

Športová móda do fitka aj do ulíc
 

Ak ste vášnivým milovníkom pohybu, určite vás potešia naše exkluzívne letné zľavy. Je jedno, či radi športujete, chodíte do posilňovne alebo len tak na prechádzky do prírody. Športové oblečenie je „in“ nielen pri pohybe, ale aj v každodennom živote.

Už dávno neplatí, že legíny či športová podprsenka patri výhradne do fitnes centra. O tom, že tieto veci sú naozaj multifunkčné svedčí pouličná móda kdekoľvek vo svete i na prehliadkových mólach. Rovnako je to aj v prípade pánskej módy. Využite vaše bežecké tenisky ako dokonalý doplnok k vášmu novému outfitu.

Najväčší výber športového oblečenia za bezkonkurenčné ceny nájdete takmer všade. Videli ste už neodolateľnú ponuku na About You?


zena-v-bielych-satach-s-kvetmi

Buďte trendy po celé leto
 

Leto je ideálnym ročným obdobím na experimentovanie s textúrou, tvarmi a farbami v akýchkoľvek kombináciách. V aktuálnej dobre, keď je trendy doslova všetko, sa toho vôbec nemusíte báť. Slniečková žltá, kráľovská modrá, krvavo oranžová či limetková zelená budú v lete 2022 kraľovať.

Do módy sa opäť vracajú nohavice s nízkym pásom a ultra mini sukne v štýle 90.rokov, plysované látky, metalické, sieťkované a šnurovacie odevy každého druhu. Toto leto bude oslavou tepla s dôrazom na ženskosť.

Netýka sa to len dámskeho oblečenia. Rovnako na tom bude aj pánskadetská móda. Navyše, vyhrať sa môžete aj s doplnkami. Slip on šľapky, kreatívne slnečné okuliare či klobúky a šiltovky s najrôznejším materiálovým a farebným ladením budú top hitom letnej sezóny 2022.

Čo s týka slnečných okuliarov, v tomto smere sa kreativite medze tiež nekladú. Toto leto budú najviac „in“ oversize tvary, sklá s gradientom aj pastelové farby.

Potrebujete si dokúpiť niečo na seba? Chýba vašej polovičke kúsok do letného šatníka? Alebo ste vašim najmenším zabudli kúpiť plavky? Pre najlepší výber dámskeho, pánskeho a detského oblečenia či plaviek za zvýhodnené ceny využite Answear zľavové kódy.

zena-na-plazi-s-opalovacim-kremom

Nezabudnite sa chrániť pred slnkom
 

Tropické horúčavy už dávno nie sú výsadou exotických krajín. Máme ich  na Slovensku. A to, najmä počas letných mesiacov. Počuli ste už o tom, že nič ako zdravé opálenie neexistuje? Pravdou je, že krásne opálená pokožka je len reakciou na spálenie slnkom.

Preto by ste sa počas teplých letných dní mali príkladne starať o najväčší orgán ľudského tela – vašu kožu. Nezabudnite sa pravidelne natierať krémom na opaľovanie s vysokých UVA a UVB ochranným faktorom. Ten by vás mal aspoň na nejaký čas ochrániť pred nebezpečnými slnečnými lúčmi.

Kozmetika a ochrana nášho zdravia môže byť poriadne drahá. Vďaka tomuto článku si však viete dopriať len to najlepšie za najvýhodnejšie ceny na trhu. Úplne postačí, ak využijete Notino zľavy.

Pri práci dávajte pozor na zdravie
 

Nič nie je dôležitejšie ako vaše zdravie. Slnečné počasie so sebou prináša aj aktuálne obdobie zvýšeného výskytu kliešťov. Tie ale nie sú jediným strašiakom. Pozor by ste si mali dávať aj na dlhý pobyt na slnku. Netrávte čas vonku počas najslnečnejších hodín dňa a hlavu si zakryte klobúkom, šiltovkou alebo inou pokrývkou hlavy.

Dbajte na bezpečnostné zásady pobytu na dvore i v prírode. Nezabudnite sa nastriekať sprejom proti kliešťom. Zabránite tak vzniku boreliózy.


cestovanie-chlap-na-plazi

Doprajte si zaslúžený odpočinok
 

Po dobre odvedenej celoročnej práci je ten správny čas na zaslúžený oddych v podobe dovolenky. Leto je ideálnym časom na cestovanie, objavovanie a trávenie príjemných chvíľ s rodinou, priateľmi a známymi. Či už to bude krátky výlet do prírody, týždenná dovolenka pri mori alebo víkendové city break.

Pre lacnejšie cestovanie za najlepšie ceny na trhu nezabudnite využiť našu exkluzívnu ponuku z kategórie cestovaniepoistenie.

Chcete ísť na letnú dovolenku, no ešte ste si nezarezervovali termín? Čo takto dovolenkovať za ešte výhodnejšie ceny? Využite našu exkluzívnu ponuku z kategórie cestovanie alebo si rezervujete termín vašej vysnívanej dovolenky s Pelikán.sk.

Premýšľate nad dovolenkou na Slovensku? Alebo chcete navštíviť originálne destinácie, ktoré sú veľkou konkurenciou svetových turistických destinácii? Aj tie môžete mať za najvýhodnejšie ceny práve v rámci našej ponuky. Aj na Slovensku môžete nájsť kúsok filipínskej prírody, Saharskú púšť, Amazonský prales, americký Grand Canyon, Sochu Krista či svetoznáme turecké kúpele.

Neviete, kde začať? Pre viac inšpirácie si prečítajte náš článok.

Rozhodli ste sa stráviť leto doma?
 

V tom prípade úplne postačí, ak si vytvoríte dovolenkovú atmosféru v pohodlí domova. Jediné, čo na to budete potrebovať je prispôsobiť váš dom a záhradu na letné aktivity.  Začnite v menšom, napríklad grilom, aby ste mali kde opekať a stráviť spoločný čas s rodinou.

Skvelým nápadom na osvieženie počas horúcich letných dní je bazén. Dokonale nahradí dovolenkovú atmosféru a budete v ňom cítiť ako pri mori. Tento skvelý nápad zaručene ocenia najmä vaši najmenší.

Alebo by ste sa chceli pustiť do väčšieho projektu? Skvelým nápadom na dovolenkovanie doma je stavba nového bazéna. Tá si ale žiada vyššie vstupné náklady. Práve preto by ste mali počítať každé jedno minuté euro.

Kde nájdete najlepší výber bazénov a príslušenstva k nemu? Predsa v ponuke e-shopu Marimex, pretože pomocou výhodných cien sa bude stavať omnoho jednoduchšie.

Ako vidíte, letné zľavy sa vzťahujú naozaj na čokoľvek, na čo si len spomeniete. Užite si leto naplno a nakupujte za jedinečné ceny. Budete si tak môcť dovoliť ešte viac za menej peňazí a vaša peňaženka sa vám poďakuje.