Zháňate vtipné darčeky? Tu ich kúpite za pár centov

Zháňate vtipné darčeky

Zháňate vhodný darček pre svoju priateľku, sestru, brata či kolegu, no neviete prísť na nič zaujímavé? Nič to. Poradíme vám niekoľko skvelých tipov na darčeky, ktorými určite nič nepokazíte. Všetky navyše zoženiete doslova už za pár centov.

Ste za každú srandu?

V prípade, že hľadáte pre svojich blízkych vtipné darčeky, tento článok je pre vás ako stvorený. Inšpirujte sa bohatou ponukou, ktorú prináša čínsky gigant Aliexpress a určite zabodujete. Originálne darčeky navyše potešia každého so zmyslom pre humor. Veď posúďte sami.

Maska na spanie

Malá hlúposť, ktorá si určite nájde uplatnenie. Reč je o maske na spanie, ktorá pomôže pri zaspávaní najmä tým, ktorí potrebujú mať absolútnu tmu. Na aliexpresse ich nájdete desiatky, stačí si len vybrať takú, ktorá bude osobu, ktorú chcete obdarovať, vystihovať najviac. Nám sa zapáčili práve tieto. Ich cena sa pohybuje od 0,19 eura.

maska na spanie vasekupony.sk

Zdroj: https://tinyurl.com/y5qg2m3r
USB
USB je darček, ktorý využije azda každý. Hravo si naň uložíte všetko, čo potrebujete, je zmestí sa asi úplne všade. Na Aliexpresse nájdete obrovské množstvo predajcov, u ktorých si môžete vyberať vtipné USB kľúče za doslova smiešne ceny. Okrem motívov si môžete samozrejme vyberať aj ich veľkosť. V ponuke nájdete tie 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB a 128GB.

usb kluc vasekupony.sk

Zdroj: https://tinyurl.com/yy8pnhrw
Zábavné pero
Pero s vtipným motívom určite poteší nejedného obdarovaného. Dokáže totiž pozdvihnúť náladu aj počas obyvlášť náročných dní nielen v škole, ale aj na pracovisku. 

vtipne pero vasekupony.sk

Zdroj: https://tinyurl.com/y5flo48o
 
 

Antistresová hračka

Žijeme v dobe, kedy je toho stresu občas vyše hlavy. Čo keby ste svojho blízkeho potešili milou hračkou, ktorá tento stres eliminuje? Je vedecky dokázané, že stálačanie predmetov uboľňuje napätie, tak prečo to neskúsiť?

antistresova lopta vasekupony.sk

Zdroj: https://tinyurl.com/yyvbhyjl
 
Vtipné ponožky
Kto povedal, že ponožky musia byť len trápne klišé? Opak je pravdou. Kúpte svojmu kamarátovi, priateľke či súrodencovi ponožky, ktoré ho budú najviac vystihovať a určite neurobíte krok vedľa. Farebné ponožky sú navyše veľkým trendom, tak prečo to nevyužiť. Nás zaujali práve tieto.

zabavne ponozky vasekupony.sk

Zdroj: https://tinyurl.com/y4k9u7dz