Zažite nezabudnuteľné leto: Máme pre vás zľavy až do výšky 40%

letné zľavy

Čo si predstavíte, keď sa povie leto? Posedenia pod holým nebom do neskorej noci? Pláž? Zmrzlinu? So začiatkom leta sa už tradične spájajú aj letné zľavy. Aby ste si leto ešte viac užili, aj tento rok sme pre vás pripravili množstvo výhodných ponúk.

 

Na svoje si prídu milovníci módy, priaznivci letných športov i fanúšikovia grilovania. Všetky zľavové kupóny nájdete prehľadne zoradené v špeciálnej kategórii Letné zľavyLetný zľavový maratón začína 21. júna a bude trvať do 11. júla.

 

Móda

 

Chcete sa obliecť v znamení posledných trendov, ale neminúť pritom veľa? Tak potom ste na správnej adrese. Ak hľadáte nové letné šaty či sandále, teraz sa ich kúpa naozaj oplatí. Za výhodné ceny teraz nakúpite v e-shopoch Answear.skAbout you.skBonprix.sk alebo Zoot.sk. Za letnými dobrodružstvami vykročte v topánkach od Footshop.sk alebo Eobuv.sk.

A čo sa vlastne bude toto leto nosiť? Dizajnéri sa tento rok rozhodli zaradiť do kolekcií prevažne nositeľné kúsky. Aktuálne kolekcie tak majú potenciál osloviť aj tých, ktorí vyznávajú slow fashion prístup a módnym trendom zvyčajne neholdujú. Ide o nadčasové modely, ktoré nevyužijete len teraz, ale aj počas nasledujúcich sezón.

 

Cez ružové okuliare

Ružová farba a leto jednoducho idú k sebe. Na móle sme mali možnosť vidieť všetky odtiene ružovej – od jemnej pastelovej až po výraznú cyklámenovú. Ružová bude dobre vyzerať s bielou, béžovou, bledomodrou i sivou. Odvážnejší ju môžu skombinovať s oranžovou.   

 

Široké nohavice

Trend širokých nohavíc sa na scénu pravidelne vracia už niekoľko sezón. Ležérny štýl nohavíc nielen vyzerá dobre, ale je aj maximálne pohodlný. Voľný strih nohavíc vyvážte obtiahnutým tričkom.

 

modelka v bielom outfite a so zlatou reťazou

 

Skrátené tričká

Skrátené tričká a mikiny zaplavili tento rok pulty takmer všetkých obchodov. Obzvlášť dobre vyzerajú v kombinácii s nohavicami či sukňami s vysokým pásom.

 

Pastely

Tento trend je na leto ako stvorený, pretože dokonalo vynikne na opálenej pokožke. Jednotlivé pastelové odtiene je veľmi jednoduché kombinovať aj navzájom. Ak si netrúfate obliecť sa od hlavy po päty do pastelov, môžete zvoliť doplnky v týchto odtieňoch. Dokonalo oživia každý monochromatický outfit.

 

Objemné rukávy

Naberané rukávy a volány dodajú každému outfitu niečo extra. Nosia sa na blúzkach i šatách. Keďže ide o pomerne výrazný prvok, zvyšok outfitu by sa už mal niesť v minimalistickejšom štýle.

 

Nech žijú prúžky

Spája sa s letom niektorý trend viac ako námornícke pruhy? Oblečte sa do prúžkov a preneste sa v myšlienkach na plavbu jachtou. Tenšie prúžky budú postave lichotiť viac ako širšie. To isté platí aj o zvislých prúžkoch, ktoré navyše dokážu opticky predĺžiť postavu.

 

 

Zdravý životný štýl a šport

 

Teplé počasie priam nabáda ku outdoorovým aktivitám. Kto by nemal rád letné športy? Môžeme tráviť čas von a ešte pri tom aj spálime kalórie. Chystáte sa tento rok na turistiku alebo stanovať? V tom prípade sa vám zíde kempingová výbava. Na Sportobchod.sk zoženiete stany, spacie vaky, ale i variče či kempingový nábytok. Letné športové aktivity si vyžadujú aj špeciálny outfit. Tiež máte pocit, že nájsť funkčné oblečenie, ktoré bude zároveň štýlové, je niekedy náročné? Máme pre vás dobrú správu, našli sme ho na Adidas.sk Bezvasport.sk. Nezabúdajte na to, že po cvičení treba doplniť spálené kategórie. Na Myprotein.sk nájdete zdravé jedlá a nápoje či výživové doplnky pred i po cvičení.

 

Záhrada

 

Ak tento rok nemáte v pláne letnú dovolenku, urobte si ju doma. S našimi výhodnými ponukami premeníte vašu záhradu na letnú oázu oddychu.  Ak máte na záhrade bazén, určite vám príde vhod široký výber bazénového príslušenstva, ktoré kúpite na Vidaxl.sk. Ak vás namiesto plávania láka posedenie s priateľmi, prečo si neurobiť radosť novým grilom? Veľký výber záhradných grilov a príslušenstva na grilovanie nájdete na Vidaxl.sk. Kam ale posadiť hostí? Bohatú ponuku záhradného nábytku nájdete v e-shopoch Asko.sk alebo Möbelix.sk. Aby si leto dosýta užili aj vaše deti, kliknite na 4home.sk, kde nájdete záhradné domčeky, nafukovacie bazény či hojdačky.

 

grilovanie

 

 

Zdravie

 

Čo by určite nemalo chýbať vo vašej letnej lekárničke? Repelenty proti hmyzu, prípravky na upokojenie spálenej pokožky, lieky na tráviace ťažkosti či cestovnú nevoľnosť. Keďže trávime väčšinu času von, mali by sme mať po ruke aj lieky proti alergii. Urobte si zásobu už v predstihu. Všetky nevyhnutné produkty teraz nakúpite so zľavou na Pilulka.sk, Drmax.sk, Benulekaren.sk alebo Mojalekaren.sk. A aby vám počas vašich letných ciest neunikli ani tie najmenšie detaily, navštívte Eyerim.sk, kde na vás čakajú štýlové dioptrické okuliare.

 

Kozmetika

 

Vaša letná kozmetická výbava sa určite nezaobíde bez opaľovacích krémov a krémov po opaľovaní, aby ste si hrejivé slnečné lúče mohli vychutnať bez nežiaducich vedľajších účinkov. Ak ste sa ešte nestihli opáliť, môžete siahnuť aj po samoopaľovacích prípravkoch. Pri vysokých teplotách určite oceníte vodoodolné líčenie. Bronzery, rozjasňovače, nestierateľné mejkapy, osviežujúce letné parfémy – to všetko nájdete na stránkach Notino.sk alebo Elnino.sk. Milovníci prírodnej kozmetiky si prídu na svoje na Yvesrocher.sk. Bohatú ponuku dekoratívnej aj ošetrujúcej kozmetiky nájdete na Vivantis.sk.

 

Cestovanie

 

Aj keď je tento rok situácia iná ako po minulé roky, postupné uvoľňovanie opatrení nám umožní vycestovať do vybraných krajín. Ubytovanie si zarezervujete na Hotels.com. Letenky do všetkých kútov sveta nájdete na Pelikán.sk. Ak vám lietanie nič nehovorí a uprednostňujete radšej autobus, kliknite na Flixbus.sk a odvezte sa bez stresu kamkoľvek potrebujete.

 

Poistenie

 

Buďte aj v lete pripravení na každú situáciu. Vďaka Union.sk a Čsob.sk vás nič nezaskočí.

 

 

Knihy

 

Nie je nič lepšie, ako si sadnúť do tieňa, kde jemne pofukuje vetrík a začítať sa do knihy. Necháte sa strhnúť napínavou detektívkou či neuveriteľným životopisným príbehom? Alebo sa bude vaše leto niesť v znamení nových začiatkov? V tom prípade vás určite osloví motivačná literatúra a knihy o rozvoji osobnosti. Kliknite na Martinus. sk, Pantarhei.sk alebo Gorila.sk. a začítajte sa do niektorého z príbehov.

 

čítanie knihy na pláži

 

Veríme, že ste si z našej ponuky vybrali. Nezabúdajte, teploty síce stúpajú, ale ceny v obchodoch prudko klesajú.  

 

S letom sa spája aj niekoľko zaujímavých faktov. Vedeli ste, že ... ?

 

  • Znie to neuveriteľne, ale Eiffelova veža v lete vždy trochu vyrastie. Železná konštrukcia, z ktorej je zhotovená, sa vplyvom vyšších teplôt rozpína. V dôsledku toho je v letnom období táto monumentálna pamiatka ešte o 17 centimetrov vyššia.
  • Ak aj vy obľubujete letné grilovačky s priateľmi, možno sa vám tento rok podarí prekonať rekord, ktorý sa podarilo vytvoriť v roku 2014, v Amerike. Uskutočnila sa tam oficiálne najdlhšia grilovačka. Tento grilovací maratón trval neuveriteľných 80 hodín. 
  • V lete trhajú rekordy aj filmové spoločnosti. Je to obdobie, keď sa predá najviac lístkov do kina.
  • Vedeli ste, že prvé dámske plavky sa zrodili už v 18. storočí? Treba však podotknúť, že sa diametrálne líšili od tých dnešných. Išlo o voľné šaty s dlhým rukávom, ktoré vzhľadom tak trochu pripomínali dnešnú nočnú košeľu.
  • Nanuk bol objavený úplnou náhodou. Udialo sa tak v roku 1905 v San Franciscu. Tento objav sa pripisuje 11-ročnému chlapcovi Frankovi Eppersonovi. Omylom nechal von sódu s paličkou a keď ju ráno našiel, zistil, že cez noc zamrzla. Nápad sa mu zapáčil a tak začal túto pochúťku na paličke predávať. Vtedy ešte netušil, že nanuky si budeme kupovať aj o viac než 100 rokov neskôr. O ich obľúbenosti svedčí aj fakt, že ročne sa predá viac ako 2 bilióny kusov. 

 

Prajeme vám krásne leto!