Zariaďte interiér kvalitne, ale výhodne: Kde sa oplatí nakupovať?

zena-v-kresle-s-mobilom

Rozhodli ste sa inovovať vaše bývanie? Teraz je na to ten najlepší čas. Poradíme vám, kde od 17.10. do 31.10. nakúpite všetko do vášho interiéru za top ceny.

Premýšľate nad výmenou starého nábytku za nový? Už to viac neodkladajte. Prebiehajúca jeseň je ideálna na nahradenie starého novým.

Nábytok, elektrospotrebiče, doplnky pre dom a bývanie. Tento sortiment je teraz najvýhodnejší.

Chcete nový nábytok alebo dekorácie do vášho domu? Pozrite si tie najvýhodnejšie ponuky v kategórii Bytové trendy.

Prineste do bývania celistvosť a harmóniu


Či už sa to týka výberu farieb alebo materiálov, každý z nás má iný vkus. Rovnako je to aj v interiérovom dizajne. Obľúbený štýl majiteľov si zvyčajne všimneme hneď pri vstupe do domova. Čím sa riadiť pri zariaďovaní interiéru? Toto sú naše 3 základné rady, na čo sa zamerať.
 

obyvacka-jedalen-krb

1

Vnímajte dom ako celok

Kuchyňa vo vidieckom štýle, obývačka v koženom prevedení či spálňa s výraznými farbami? Sami vidíte, že to nie je úplne šťastné spojenie. Medzi rôznymi interiérovými štýlmi nevzniká súhra do jedného farebného ani materiálového tónu. Nemusíte mať všetky miestnosti zariadené úplne rovnako. Mali by však ladiť ako celok.

2

Zohľadňujte priestorové možnosti

Vidíte miestnosť a predstavujete si, ako by ste ju nanovo zariadili? Čo by ste chceli vymeniť a čo dokúpiť? Vyhnite sa chybe, ktorú robí väčšina samozvaných dizajnérov. Nezaplňte priestor nepotrebnými vecami, ale nechajte ho „dýchať“.

Neviete do vášho priestoru vtesnať všetko, čo by ste chceli? Malý úložný priestor je charakteristický najmä pre byty. Tu je ideálnym riešením nábytok na mieru.

Odrádza vás vyššia vstupná investícia? Tá sa vám ale vráti v podobe dokonale uprataných miestností.

3

Vyjadrujte sa farbami

Je známe, že farby ovplyvňujú našu náladu, myslenie i pocity. Dôležitosť farieb by ste nemali podceniť ani v interiéri.

Ak sa vám prestávajú páčiť jednofarebné steny, skúste kombináciu 2 farieb. Ďalšou možnosťou sú tapety. Súčasná paleta vzorov a ich prevedení je veľmi široká a tapety opätovne zažívajú obrovský boom.

kuchynska-linka-stolicky


Oživte interiér novým nábytkom a bytovými doplnkami


Starý nábytok vášmu bývaniu rozhodne nepristane. Samozrejme, iba vtedy, ak nie je zámerom.

Hlavnou úlohou nábytku je jeho funkčnosť. Vŕzgajúce pánty na skrinkách, vyležaný matrac alebo ošúchaná sedačka nie sú „in“. A navyše, nepôsobia reprezentatívne ani pre návštevu.
 

sedacka-kreslo-kuchynska-linka

Hľadáte kompletnú ponuku nábytku na jednom mieste? Práve ste ju našli. Vyberte vhodný nábytok a pustite sa do zariaďovania interiéru hneď teraz.

Prečo nakupovať doplnky do interiéru?

Dôvodov, prečo pri zariaďovaní interiéru nevynechať doplnky, je niekoľko. Jedným z nich je nepochybne fakt, že vytvárajú nezameniteľnú atmosféru. Možno ešte lepšiu, ako si dokážete predstaviť. Stačí len vybrať tie správne.

Aké doplnky by vám nemali chýbať?

__check

vázy

__check

obrazy

__check

kvety

__check

vankúše

__check

deky

__check

koberce

jedalen-zrkadlo-rastlina

Bytové doplnky nemusíte mať v každej jednej miestnosti. Rozmiestnite ich podľa toho, ako sa to páči vám. Ak ich ale máte v pláne kupovať viac, iste vás poteší výhodný nákup. Viac za menej sa predsa vždy oplatí.

Ďalším z bytových doplnkov sú svetlá. Okrem hlavného osvetlenia vám odporúčame ďalšie 2 typy:

1

Zrkadlové/doplnkové – poslúži vám ako detailné osvetlenie napríklad pri úprave vlasov.

2

Dekoračné – má čisto estetickú funkciu.

S výberom bytových doplnkov opatrne. Ich funkciou je dotvárať atmosféru miestnosti. Nechcete predsa, aby vaše bývanie pôsobilo gýčovo.

Doplnky väčšinou neslúžia ako dominantný prvok. Výnimkou sú priestory, kde je kombinácia navonok rôznych prvkov zámerná.
 

kuchyna-osvetlenie

 

Pomôžte si elektrospotrebičmi


Každý elektrospotrebič nám určitým spôsobom pomáha pri každodenných činnostiach.

Chcete si prácu v domácnosti ešte viac uľahčiť? Nahraďte svoje staré elektrospotrebiče inteligentnými. Smart spotrebiče jednoducho prepojíte s telefónom. Na diaľku tak ovládate napríklad spustenie vysávača alebo práčky. Dokonca, takýmto spôsobom môžete pokosiť aj váš dvor.

Elektrospotrebiče ako dizajnové doplnky? Štýlové retro chladničky alebo dokonca čističky vzduchu dokážu dodať vašej domácnosti nový šmrnc. A navyše sú funkčné a praktické.
 

roboticky-vysavac

Chcete si kúpiť svoj prvý inteligentný domáci spotrebič? Využite aktuálne znížené ceny a užívajte si domáce práce bez najmenších starostí.

Nevzdajte sa terasy ani na jeseň


Aj počas končiaceho leta môžete tráviť veľa času na terase či balkóne. Jesenné počasie je síce chladnejšie, ale prináša aj príjemné dni babieho leta. Využite ich. Krytá terasa je dvojnásobnou výhrou.

Ako si ju zútulniť? Sadnite si do hojdacieho kresla, zoberte do ruky vašu obľúbenú knihu, zabaľte sa do pohodlnej deky a nechajte sa unášať touto predstavou dokonalého večera.
 

kreslo-terasa

Chcete si užívať nerušené chvíle na terase alebo balkóne? Nákup záhradného nábytku sa teraz oplatí viac, ako inokedy. Ponuky na letný nábytok neboli nikdy výhodnejšie.

Zariaďovanie interiéru môžete vyriešiť aj z pohodlia domova. Aké výhody prináša online nakupovanie nábytku?

__check

Neobmedzená ponuka

Počas 10 minút môžete mať prezretú ponuku viacerých predajní. A nielen to. Zaujmú vás aj tie kusy nábytku, ktoré by ste si v predajni možno ani len nevšimli. Alebo nenašli.

__check

Pohodlie

Nakupovaním cez internet vás nečakajú žiadne dlhé rady ani hodiny strávené chodením v predajniach. A predsa kúpite všetko, čo potrebujete.

__check

Online zľavy

E-shopy často ponúkajú rôzne zľavy a akcie mimo kamenných predajní. Taktiež sa online môžete dostať k výhodnému dopredajovému tovaru.

__check

Recenzie

V procese vášho rozhodovania môžu výrazne pomôcť recenzie od ostatných nakupujúcich. Tie by ste v predajni získali len ťažko.

kuchynsky-stol-kuchyna


Prečo neušetriť na nákupe nábytku a doplnkov, keď je to možné? Využite bezkonkurenčné ponuky na našom webe.  Neváhajte a zariaďte si interiér podľa vašich predstáv.
 

nabytok-a-byvanie