Využite poštovné zdarma a nakupujte výhodnejšie ako doteraz

13.08.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Využite poštovné zdarma a nakupujte výhodnejšie ako doteraz

Aj vy milujete online nákupy, no cena poštovného vás neraz odradí? Tak potom vás nasledujúca správa určite poteší. Dni dopravy zdarma sú späť a my vieme, kde sa to teraz vyplatí.



 

Doprava zdarma

Nakupujte na internete bez poštovného! Prinášame vám novinu, ktorá iste poteší všetkých nákupných maniakov. Online porovnávač Herueka sa totiž rozhodol podporiť čoraz populárnejšie online nákupy a spustiť Dni dopravy zdarma aj v aktuálnej sezóne. Akcia potrvá tri dni a my vieme, kde sa oplatí nakupovať.

Tak, ako v novembri, aj teraz sa do nej zapojili desiatky e-shopov a ich počet každým dňom narastá. Viete, kde sa teraz oplatí nakupovať? Možností, ako to zistiť, je hneď niekoľko. Tou prvou je špeciálna ikonka, ktorou budú konkrétne internetové obchody označené.

letne dni dopravy vasekupony


Zoznam všetkých obchodov zapojených do akcie, ale aj mnohé ďalšie, ktoré ponúkajú dopravu zadarmo počas celeho roka, nájdete aj u nás. Špeciálna sekcia Poštovné zdarma je už teraz nabitá top e-shopmi. Nájdete tu napríklad Deichmann, Kidmarket, Blancheporte, Vivantis, Moje hodinky, 4Home, Modino, iChrono, Gap, Otto, Sconto nábytok, Tescoma, Buď chlap!, Vaše šošovky, Mobelix, Bibloo, Bambino, Reebok, Sizeer, My Protein, Chefshop, Ma maison, Bellinda, Pilulka a mnohé ďalšie. 
 

doprava zadarmo vasekupony.sk

Akcia Dni dopravy zdarma štartuje už 20.8. napoludnie a potrvajú do 22.8. 23:59, nepremeškajte ju. Doprava zdarma predsa vždy poteší, no nie? Nakupovanie cez internet sa tak stane ešte viac výhodnejšie.