Využite novoročný výpredaj a nakupujte na Answear za super ceny

09.01.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Využite novoročný výpredaj a nakupujte na Answear za super ceny

Tak ako každý rok, ani tento nie je žiadnou výnimkou. Novoročné zimné výpredaje udreli v obchodoch v plnej sile a Answear v ničom nezaostáva.

 

Mega výpredaje pokračujú aj po Novom roku, a preto nie je žiadnym prekvapením, že mnohé obchody lákajú na skvelé zľavy, ktoré siahajú až do výšky - 70 %. Akcie skrátka na vás číhajú takmer na každom rohu a to je ten správny čas na výhodné nákupy, čo poviete? Veď napokon, oblečenia nikdy nie je dosť, a to sú už riadne slová do bitky!

answear zimné zľavy vašekupóny.sk

Pánske, dámske aj detské oblečenie, topánky a doplnky

 

Skvelé povianočné výpredaje plynule nahradili tie novoročné, preto neváhajte a nakupujte detské, pánske, ale aj dámske oblečenie a topánky za tie najlepšie ceny.  Áno, presne tak, prvé výhodné nákupy v tomto roku sú tu! Teraz navyše môžete nakúpiť všetko na jednom mieste - poznáte eshop Answear.sk

V ponuke obľúbeného internetového obchodu nájdete totiž desiatky vašich obľúbených značiek ako napríklad Adidas, Bugatti, Converse, Calvin Klein, Crocs, Emporio Armani, Fossil, G-Star, Gant, Guess, Happy socks, Love Moschino, Lacoste, Ralph Lauren, Mango, Miss Sixty, New Era, New Balance, Nike, Puma, Reebok, Ray-Ban,  Roxy či Tommy Hilfiger a mnohé ďalšie, výber je len na vás. 


Nakupujte o polovicu lacnejšie

 

Nákupy v Answear sa jednoducho oplatia. Staňte sa členom Answear.club a nakupujte až o 50 % lacnejšie alebo využívajte množstvo iných výhod a nebudete ľutovať. Vytvorenie účtu vám zaberie nanajvýš pár minút a výhody budete čerpať donekonečna. Chcete vedieť ako to funguje?

1. Za každý uskutočnený nákup automaticky získate 10 percent z jeho hodnoty

2. Hodnoty, ktoré ste získali z jednotlivých objednávok sa sčítavajú

answear.club vašekupóny.sk

3. Nazbierané body môžete využívať na zaplatenie ďalších nákupov.  Výbornou správou je, že vďaka nim môžete ušetriť až 50 percent z hodnoty objednávky (pozor, zľava sa nevzťahuje na zľavnené produkty).

answear.club  zľava vašekupóny.sk

Je dôležité spomenúť, že body získavate automaticky za každý nákup, pričom si stav bodov môžete pravidelne kontrolovať pomocou prihlásenia sa do svojho účtu na stránke. Ak aj vy milujete výhodné nákupy,  ďalším riešením môže byť aj návšteva kupónového webu akým je napríklad aj portál Vašekupóny.sk, ktorý ponúka výhodný Answear zľavový kód alebo kupón, vďaka ktorým tiež niečo ušetríte. 


Aké ďalšie výhody na vás čakajú?

 

Dôvodov, prečo by ste mali nakupovať práve na Answear sk je hneď niekoľko. Jedným z nich je napríklad doprava zadarmo, ktorá nepochybne vždy poteší. Pri nákupe nad 25 eur totiž môžete poštovné doslova hodiť za hlavu. Tovar vám priamo na miesto určenia doručí kuriér DPD, ktorý vás bude  o doručení zásielky dostatočne včas informovať. Ďalšou z výhod je aj skutočnosť, že objednaný tovar odosielajú spravidla do 24 hodín počas pracovných dní. Ak si tovar objednáte počas víkendu, odosielať sa bude hneď v prvý alebo druhý pracovný deň nasedujúci po dni podania objednávky. 

 

answear vašekupóny.sk

Čo sa určite oplatí, je aj prihlásenie sa k odberu newslettera. Pýtate sa prečo? Odpoveď je prostá, vďaka jednoduchej registrácii získate zľavu 10 eur, ktoré môžete využiť hneď na vaše prvé nákupy. To však nie je všetko, aktuálne ponuky, špeciálne akcie či rôzne zľavy sa k vám dostanú ako prvému, čo nie je nikdy na škodu.