Veľkonočné zľavy: Ohúrte okolie s výzdobou aj dobrotami

21.03.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Veľkonočné zľavy: Ohúrte okolie s výzdobou aj dobrotami

Veľká noc sa blíži, ste na ňu pripravení? Nenechávajte si všetko na poslednú chvíľu a nachystajte sa na sviatky vo veľkom štýle už teraz. Pomôžu vám aj veľkonočné zľavy.

 

Sneh sa pomaly roztopil takmer vo všetkých kútoch Slovenska a na mnohých miestach začali kvitnúť snežienky. Prichádza jar a s ňou aj Veľká noc.  Sviatočné dni sa v mnohých rodinách nesú v znamení rôznych tradícií, stoly sa prehýbajú pod tonami chutného jedla a koláčikov a nesmieme zabúdať ani na maľované kraslice, či iné roztomilé jarné dekorácie. Poradíme vám, ako lacno a jednoducho vyzdobiť domácnosť, či pripraviť chutné maškrty (nielen) pre šibačov. A možno dokonca aj niečo ušetríte :). 
 

Veľkonočné zľavy vždy potešia
 

Zdobenie domácností na Veľkú noc je na Slovensku už akousi tradíciou. Dekorovať pritom môžete takmer čímkoľvek a takmer čokoľvek. V obľube sú  najmä  maľované vajíčka, zajačiky, ale nič nepokazíte ani vázou plnou bahniatok, na ktoré kľudne môžete navešať kraslice či farebné stužky. Veď napokon, jar je plná živých farieb, bola by škoda ich nevyužiť.

Ak patríte medzi ľudí, ktorým nevadí si vyhrnúť rukávy, ponúkame vám skvelý tip na to, ako si jednu milú dekoráciu vyrobiť. Jej zhotovenie vám zaberie len zopár minút a zvládnu to pokojne aj deti, veď posúďte sami: 

Zdroj: beauty dream

K Veľkej noci nepochybne patrí aj korbáč. Čo keby ste tento rok zabudli na ten kupovaný a pre zmenu si jeden vyrobili.  Okrem nástroja na "mučenie" je to aj veľmi pekná dekorácia, ktorej výroba nie je vôbec náročná. Všetko, čo budete potrebovať je 8 vŕbových prútov, farebné stužky a jeden pár šikovných rúk. 

Zdroj: Rastislav Búgel

Tip od nás:  Ak kreativita nepatrí medzi vaše silné stránky, nevešajte hlavu.  Pre výhodnejšie sviatočné nákupy sme pre vás pripravili špeciálnu kategóriu s názvom Veľkonočné zľavy, kde teraz nájdete množstvo zaujímavých e-shopov ako napríklad  4HomeMa maisonTescoma,  Bývaj s NamiMobelix a mnohé ďalšie, plné tých najkrajších dekorácií nielen na Veľkú noc. 

Vyhrať sa pokojne môžete aj v kuchyni. Obľúbenou a hlavne jedlou dekoráciou je nepochybne aj sladký baranček. Ozdobí sviatočný stôl a neskôr poteší aj vaše brušká. Vo výzdobe sa kreativite medze nekladú, uvolnite uzdu svojej fantázii a vytvorte si barančeka podľa vlastných predstáv. Ponúkame vám videorecept, vďaka ktorému to zvládnu ľavou zadnou aj tí menej zdatní v kuchyni.

Zdroj: Jak přežít v domácnosti:)

Na záver ponúkame ešte jednu klasiku v podobe maľovaných vajíčok. Internet je plný rôznych návodov, ako si môžete vyzdobiť tie svoje, záleží len od vášho vkusu. Použiť pritom môžete vodové farby, trblietky, či dokonca lak na nechty. Ponúkame vám zopár tipov, ako si vyrobiť kraslice, ktoré potešia malých aj veľkých šibačov.

Zdroj: MamaLifestyle