Toto sú tie najlepšie jesenné trendy

jesenné trendy

Aj vy ste niekedy stratení v záplave módnych trendov, ktoré sa na nás valia z prehliadkových mól či magazínov? Pozreli sme sa na tohtoročnú jesennú módu a vybrali sme pre vás tie najnositeľnejšie kúsky, ktoré navyše ľahko skombinujete s tým, čo už máte doma. Ktoré sú to?

 

 

Univerzálne šaty v midi dĺžke

 

Tento módny úlovok vám ráno ušetrí drahocenné minúty. K šatám si už len obujte vysoké čižmy a v priebehu pár minút môžete vyraziť z domu. Na Answear.sk si teraz môžete vyberať z množstva modelov. Nájdete tam jednofarebné, s potlačou či košeľové. Ak si chcete opticky ubrať pár kilogramov, siahnite po zavinovacích, ktoré patria k najlichotivejším a pristanú takmer každému typu postavy. Počas teplejších dní ich kombinujte s blazerom alebo kardigánom,  keď sa ochladí, budú tvoriť ideálny pár s vlneným kabátom.

 

Zdroj: Aswear.sk

 

 

Ťaví kabát

 

Jednoradový, dvojradový, v teddy štýle, s opaskom – nosia sa všetky typy. Hnedý kabát vám dodá na sofistikovanosti a vyzerá dobre ako k ležérnejším outfitom, tak aj k tým elegantnejším. Okrem toho takmer nepodlieha trendom, takže ho vynosíte i niekoľko sezón. Kliknite na Aboutyou.sk a vyberte si ten svoj. Keď si k nemu vezmete bielu alebo čiernu, určite tým nič nepokazíte. Tento odtieň si však výborne rozumie aj s výraznými farbami, preto si k nemu pokojne oblečte oranžovú, zelenú či kráľovskú modrú.

 

ťaví kabát

Zdroj: Aboutyou.sk

 

Mikina s potlačou

 

Štýlový kúsok, ktorý vám bez námahy uberie niekoľko rokov. Vyhnite sa klasickej kombinácii s džínsami a dolaďte ju k elegantnejšiemu kúsku, akým je napríklad plisovaná sukňa. Na prvý pohľad nespojiteľné kúsky spolu vytvoria originálny a svieži outfit. Známe porekadlo o tom, že protiklady sa priťahujú, platí v móde dvojnásobne.

 

mikina s potlačou

Zdroj: Aboutyou.sk

 

 

Farebný blazer

 

Ak hovoríme o nositeľných trendoch, určite nemôžeme zabudnúť ani na blazer. Ak už doma máte klasiku v béžovej alebo čiernej, doplňte si svoj jesenný šatník aj o model v sýtej farbe, ktorý je tohtoročným hitom. Najlepšie vyzerá v kombinácii s jednouchým tričkom alebo rolákom. Ideálny kúsok na pracovnú poradu i víkendový výlet.

 

farebný blazer

Zdroj: Answear.sk

 

 

Nadčasové džínsy

 

Nesmrteľný kúsok, ktorý nám robí spoločnosť už od roku 1873, patrí k jedným z najväčších jesenných trendov. Dizajnéri radia, obliecť sa do džínsoviny od hlavy až po päty. Tento trend však nemá v každodennom živote až také široké využitie. Inšpirujte sa radšej štýlovými  Francúzkami a vezmite si k džínsom bielu oversize košeľu alebo pruhovaný top.

 

džínsy

Zdroj: Answear.sk

 

 

Štýlový kardigán

 

Kardigány zapĺňajú pulty obchodov už niekoľko sezón a vyzerá to tak, že tu s nami ešte chvíľu ostanú. Prečo sú také obľúbené? Sú extrémne pohodlné, zahrejú a hodia sa takmer ku všetkému. Ako aj v kardigánoch voľnejšieho strihu nechať vyniknúť postavu? Zvýraznite siluetu - dlhý previažte opaskom a krátky vpredu iba jednoducho zastrčte do nohavíc.

 

kardigán

Zdroj: Answear.sk

 

Ak chcete načerpať ďalšiu inšpiráciu a prečítať si k téme jesenná móda viac, tu nájdete ďalší článok o módnych trendoch 2021.