Toto sú najnovšie módne trendy, podľahli ste im aj vy?

Módne kúsky z About you

Vybrali sme pre vás niekoľko jarných trendov a k tomu módne kúsky z internetového obchodu Aboutyou.sk. Prečo práve odtiaľ? Pri nákupe v tomto eshope môžete totiž využiť zľavový kód a vaše jarné nákupy budú ešte výhodnejšie :-).

1. Vsaďte na retro
V jarných trendoch aktuálnej sezóny opäť nechýba retro. Po postupnom návrate 90-tych a 80-tych rokov prichádzajú na rad roky 70-te. Zdá sa, že aj “seventies” sú nevyčerpateľnou studňou inšpirácií. Kabáty so zapínaním v dvoch radoch, výrazné gombíky, umelá kožušinka, ale aj večne živé káro - to všetko je tu pre vás, aby ste mohli do ulíc vyraziť v súlade s aktuálnymi módnymi trendami. Ako sa vám páči napríklad takýto retro kabát z internetového obchodu Aboutyou.sk? No nie je úžasný?

Alt: Prechodný kabát v retro štýle z obchodu Aboutyou.sk

 
2. Užite si romantiku
Romantickejšie duše potešia bodkované dezény či florálne potlače. Chystáte sa napríklad na romantické rande? Stiahnite po nežnom svetlom pletenom svetríku, ku ktorému sa skvele hodia romantické šaty s potlačou a vysoké čižmy.

Outfit Lena Gercke z Aboutyou.sk

3. Vytiahnite džínsy
Od svojho vzniku je džínsovina je nestarnúci materiál. Medzi módnymi trendami je už niekoľko desiatok rokov a vedľa nešliapnete, ak ho do svojho šatníka zaradíte aj túto jarnú sezónu. Univerzálne a pohodlné však nemusia byť len džínsové nohavice, ale aj ďalšie kúsky - napríklad košele, bundy, šaty, sukne alebo aj takéto originálne džínsové overaly:

 Džínsový overal z obchodu Aboutyou.sk

 
4. Stavte na farby
Počas nadchádzajúcej jarnej sezóny sa objavuje aj výraznejšie zastúpenie niektorých farieb, najmä ružovej a zelenej. In sú však stále aj divoké vzory a intenzívna farebnosť prírody ako vystrihnutá z džungle. Nebojte sa teda siahnuť napríklad po takýchto zelených košeľových šatách:

 Zelené košeľové šaty z obchodu Aboutyou.sk

5. Ukryte sa v oversize
Ak máte vo svojom šatníku nadmerné veľkosti nohavíc či sák, máte vyhraté. A ak nie, pokojne prehrabte skriňu svojmu partnerovi. Ďalším trendom nadchádzajúcej jari je totiž oversize. Tieto kúsky sú značne univerzálne - môžete ich použiť ako vrchnú vrstvu v chladnejších dňoch, ale aj počas menej chladných dní v rámci vrstvenia. 

 
6. Nezabudnite na líčenie
Aj jarné líčenie má svoje špecifiká. Na jar 2020 bude v kurze tzv. nahé líčenie. Zvoľte ľahký make-up, na líca použite ružovú lícenku a k tomu očné tiene v zelenej, žltej alebo modrej farbe. Nebojte sa výrazných pier. Vsadiť môžete nielen na matné odtiene červenej, ale aj mandarínkovej alebo fuchsiovej. Ak si pri tejto príležitosti potrebujete doplniť svoj kozmetický kufrík, určite navštívte internetový obchod Notino.sk, kde si pri nákupe môžete uplatniť aj náš Notino zľavový kupón