Štýlové hodinky z Aliexpressu do 10 eur

15.04.2019 Kristína Nakupovanie Zdielať
Štýlové hodinky z Aliexpressu do 10 eur

Na Aliexpresse nájdete naozaj všetko. Dokonca aj hodinky. Vyberať si môžete kúsky od miestnych výrobcov, ale aj napodobeniny známych značiek. Ako ste na tom vy? Zvyknete nakupovať na Aliexpresse? Čo najčastejšie?

Hľadáte lacné, ale štýlové hodinky? Nájdete ich na stránke Aliexpress.com. Vybrali sme pre vás niekoľko kúskov, ktoré môžete kúpiť už za cenu do 10 eur.
 
Poznáte Aliexpress?
 
 
Ak ste ešte na Aliexpresse nenakupovali, potom by ste mali vedieť, že je to online portál združujúci tisícky menších čínskych podnikateľov, ktorí ponúkajú svoje produkty zákazníkom z celého sveta. Nájdete tam všetko od potrieb pre deti, cez elektroniku až po bytové doplnky. Zásadnou výhodou je, že na ňom nájdete tovary, pri ktorých ani pri doručení na Slovensko neplatíte žiadne poštové poplatky.
 
zenska-ruka-s-hodinkami
 
Lacné, ale štýlové
 
 
Na Aliexpresse nečakajte drahé luxusné značky. Avšak výber krásnych a častokrát jedinečných hodiniek za pár eur je naozaj rozmanitý. Najväčšie množstvo hodiniek nájdete v kategórii klasických analógových hodiniek, ale obľúbené sú tiež športové či digitálne hodinky.
 
Na stránke www.aliexpress.com ich nájdete v ľavom menu v hlavnej kategórii Jewelry & Watches. Následne si môžete vybrať z hodiniek pre dámy, pánov, deti či dokonca pre páry. Vyberať môžete aj podľa účelu, dizajnu či značky. Viaceré zahraničné portály odporúčajú nakupovať predovšetkým hodinky značiek Curren, Feifan, Geneva, Megir, Naviforce či Shark, ktoré sa pohybujú na úrovni približne 5-6 eur.
 
Pri nákupe si všímajte hodnotenia predajcu a samotných hodiniek. Nechcete predsa nosiť hodinky len ako nefunkčný štýlový náramok. Hodnotenia píšu samotní nakupujúci a predajcovia sa snažia dosiahnuť čím najlepšiu povesť. Ak nakupujete u nového predajcu, všímajte si predovšetkým úroveň popiskov, ich komunikáciu, prípadne dobu doručenia.
 

zenska-ruka-s-hodinkami

 
Tip #1: Módny kúsok pre dámy
 
Tieto analógové hodinky s náramkom z nehrdzavejúcej ocele môžete nosiť bežne do práce, ale doma ich nemusíte nechať ani pri špeciálnych spoločenských príležitostiach. Pokojne ich môžete použiť ako módny doplnok. Päť farebných prevedení hodiniek v čiernej a bielej farbe, ale aj ružovom, bielom a žltom zlate osloví aj tie najnáročnejšie dámy.
 
Cena: 9,58 €
Doprava: zdarma
Doba doručenia: 20 - 27 dní
Hodnotenie: 4,8 z 5 (140 zákazníkov)
 
panske-hodinky-mokasiny-mobil-stol
 


Tip #2: Elegancia pre pánov


Tieto okrúhle pánske hodinky s koženým remienkom sa dajú nosiť v spoločnosti, ale aj vo voľnom čase. Sú k dispozícii v piatich zaujímavých farebných kombináciách: ružové zlato - čierna, ružové zlato - modrá, ružové zlato - hnedá, ružové zlato - biela a strieborná. Hodinky sú vodeodolné.  

 
Cena: 8,83 €
Doprava: zdarma
Doba doručenia: 20 - 27 dní
Hodnotenie: 4,7 z 5 (2043 zákazníkov)
 

panske-hodinky

 

Tip #3 Hodinky pre zamilované páry

Jeden z najštýlovejších spôsobov, akým ukázať, že patríte k sebe, je nosiť rovnaké hodinky. Pozrite sa napríklad na túto nádheru s nápismi You are my Sunshine a You are my Everything.
 
Cena: 2,67 € / kus
Doprava: zdarma
Doba doručenia: 20 - 41 dní
Hodnotenie: 4,8 z 5 (80 zákazníkov)
 

hodinky-pre-pary

 

Tip #4 Hravé farby pre deti

Na Aliexpresse nájdete tiež množstvo pestrofarebných a veselých hodiniek pre vaše ratolesti. K tým s označením “smart” patrí napríklad tento kúsok:
 
Cena: 8,63 € / kus
Doprava: zdarma
Doba doručenia: 20 - 31 dní
Hodnotenie: 4,9 z 5 (32 zákazníkov)
 
smart-hodinky-zenska-ruka
 
Hodinky sú k dispozícii v neutrálnej čiernej, ale tiež v hravých farebných odtieňoch, ako sú červená, modrá, zelená a fialová. Hodinky s podporou Bluetooth 4.0, Android 4.4+ a IOS 7.1+ sú vhodné pre športovcov - dokážu merať kroky, kalórie i dráhu a monitorujú srdcovú frekvenciu. Hodinky sú prepojené s mobilným telefónom - upozornia na prichádzajúci hovor alebo správu. Samozrejmosťou je tiež monitor spánku.