Prečo sa oplatí sledovať Tesco letáky online?

25.02.2019 Kristína Nakupovanie Zdielať
Prečo sa oplatí sledovať Tesco letáky online?

Patríte k tým, ktorí letáky milujú alebo ich nenávidia? Ak radi sledujete akcie a zľavy, ale nemáte radi preplnenú poštovú schránku, riešenie je veľmi jednoduché. Sledujte letáky na internete. Aj Tesco letáky online.

Sledujte Tesco letáky online

 
 
Obchodný reťazec Tesco pravidelne uvádza do akcie niektoré produkty, ktorých nákup sa naozaj oplatí. Aby vám žiadna zľava neunikla, možno pravidelne hľadáte Tesco leták vo svojej poštovej schránke alebo priamo v niektorej z predajní Tesco. My však máme pre vás jednoduchšie riešenie. Sledujete Tesco letáky online v našej novej sekcii Akciové letáky a newslettre.
 
dvaja-muzi-dievcatko-nakup-donaska
 

Prečo sa oplatí sledovať Tesco letáky online?


 
✓ neuniknú vám výhodné akcie a zľavy na produkty, ktoré potrebujete,
✓ ušetríte čas, a zároveň aj peniaze,
✓ nákupy môžete plánovať vopred.
 
zena-nakupuje.cez-intrnet
 

Nákupy v Tesco sa naozaj oplatia

 
 
Okrem toho vám nákupy v Tesco prinášajú mnoho ďalších výhod:
 
#1 Široký sortiment tovaru.
Potraviny, drogéria a kozmetika rôznych značiek, produkty pre gurmánov Tesco Finest, módne kúsky značky F&F či špeciálny sortiment pre deti Fred & Flo. Naozaj existuje niečo, čo v Tescu nedostanete?
 
#2 Možnosť online nákupu.
Tesco môžete nakúpiť rýchlo aj z pohodlia svojej obývačky. Stačí vám pripojenie na internet, váš notebook alebo smartfón a vybraný tovar si môžete nechať doviezť až priamo k vám domov. Svoj nákup si však môžete vyklikať na stránke a vyzdvihnúť si ho v najbližšej Tesco predajni Klikni & Vyzdvihni. Nákup vám v nej pripravia a naložia priamo do auta. Tieto služby síce ešte nie sú dostupné všade, ale postupne sa rozširujú do viacerých miest na Slovensku.
 
nakupna-taska-citron
 
#3 Vernostný program Clubcard.
Výhodné zľavy nezískate len hľadaním v akciových letákoch, ale aj použitím svojej vernostnej karty Clubcard. Práve s touto kartou pravidelne získavate personalizované kupóny, peňažné poukážky a iné členské výhody, ktoré vám prinesú možnosť ešte výhodnejšieho nakupovania.  
 
#4 Finančné služby Tesco.
Tesco ponúka svojim zákazníkom aj finančné služby. Vďaka nim si môžete kúpiť tovar na splátky, zobrať pôžičku na kartu, či dokonca využiť služby konsolidácie vašich pôžičiek.
 
Nakupovať v Tescu sa naozaj oplatí. Sledujte akciové letáky a zľavové kupóny na Vašekupóny.sk a nakupujte ešte výhodnejšie!