Prečo sa oplatí nakupovať v obchodoch Tescoma?

Prečo sa oplatí nakupovať v obchodoch Tescoma?

Značku Tescoma asi nemusíme nijako zvlášť predstavovať. Ak radi trávite čas v kuchyni a patríte k milovníkom varenia a pečenia, určite ju poznáte. Výrobky Tescoma nájdete v kuchyniach po celom svete. Viete však, aké výhody vám prináša nakupovanie v internetovom obchode Tescoma.sk? Prezradíme vám v nasledujúcich riadkoch.

 

Čo možno o Tescome neviete


História tejto dnes svetovej značky siaha do roku 1992, kedy sa začala v malej prenajatej garáži v Zlíne. Zlín je aj dodnes sídlom spoločnosti, a zároveň svetovou centrálou. Tescoma je totiž jednotkou nielen na českom a slovenskom trhu, ale poprednú pozíciu má aj vo svete.

Obchodné pobočky Tescoma sa nachádzajú v 7 európskych krajinách, v ktorých Tescoma buduje sieť predajných centier s kompletným sortimentom a nadštandardnou starostlivosťou pre zákazníkov. Okrem toho Tescoma vyváža výrobky do viac než 100 krajín na rôznych kontinentoch. K predajným kanálom Tescomy patrí samozrejme aj internetový obchod, ktorý je na Slovensku dostupný na adrese www.tescoma.sk. Viete, prečo by ste mali nakupovať práve tu?

 
Prečo nakupovať v eshope Tescoma.sk?

Ak radi pečiete a varíte či frčíte na najnovších kuchynských trendoch, internetový obchod www.tescoma.sk je to pravé miesto pre vás. Čo vám ponúka?
 
1. Široký sortiment tovaru
Internetový obchod Tescoma.sk ponúka svojim zákazníkom kompletný sortiment potrieb do kuchyne. Na stránke nájdete originálne, kvalitné a dokonale funkčné výrobky pre každého. Hrnce, panvice, misky, taniere, príbory, nože, ale i domáce spotrebiče - to všetko nájdete v eshope Tescoma.sk. 
 

tescoma potreby vasekuponysk

 
2. Nadštandardná záruka
Vďaka vlastnému vývoju a dôslednej kontrole výroby poskytuje Tescoma na svoje produkty nadštandardnú záruku 3 až 10 rokov. 

 
 
3. Rôzne spôsoby doručenia
V internetovom obchode Tescoma.sk si môžete vybrať z viacerých spôsobov doručenia ten, ktorý vyhovuje práve vám. Uprednostňujete doručenie priamo k vašim dverám prostredníctvom kuriéra? Alebo si radšej balík vyzdvihnete na pošte? V prípade osobného odberu v Púchove a zásielkách v hodnote nad 49,99 € máte poštovné zdarma. 

 
 
4. Pri nákupoch ušetríte
Ako môžete ušetriť pri nákupe v internetovom obchode www.tescoma.sk? Možností je hneď niekoľko:
- Vyberte si z akčnej ponuky. Na stránke nájdete v pravom menu časť Akčná ponuka, kde môžete získať desiatky obľúbených produktov Tescoma za oveľa zaujímavejšie ceny.
 
- Zaregistrujte sa do Tescoma klubu. Tescoma klub je internetový klub výhodných nákupov. Pri nákupe na Tescoma.sk zbierate body za nákupy, ktoré si potom môžete uplatniť vo forme zľavy na nákupy vychytaných kuchynských potrieb alebo získate užitočné darčeky k nákupom zadarmo. Tescoma tiež pripravuje špeciálne zľavnené akcie a ponuky na mieru pre členov klubu.
 
- Prihláste sa na odber newslettera. Ak na stránke www.tescoma.sk zadáte svoju e-mailovú adresu, získate zľavový kód v hodnote 5 % vášho nákupu.
 
- Využite naše zľavové kupóny. Tescoma zľavový kód platí na celý sortiment tovaru alebo na vybrané výrobky zo sortimentu potrieb na varenie, pečenie, grilovanie, stolovanie, krájanie a ďalšie kuchynské náradie a pomôcky do kuchyne.