Prečo sa oplatí nakupovať v Euronics?

23.10.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Prečo sa oplatí nakupovať v Euronics?

Plánujete vymeniť starý televízor za nový s modernejšími technológiami? Alebo hľadáte spoľahlivú práčku či túžite po novom mobile? Navštívte e-shop Euronics a nakupujte za výhodné ceny.



Ako vznikol Euronics?

 
Počiatky histórie siete Euronics siahajú ešte do roku 1990, kedy sa spojili obchodné skupiny v 5 štátoch Európy (Belgicko, Nemecko, Španielsko, Taliansko a Holandsko) a vytvorili spoločnosť Euronics International. Na Slovensku pôsobí Euronics od roku 2004. Spoločnosť Euronics SK spája nezávislých predajcov elektroniky a domácich spotrebičov do spoločnej predajnej siete. Preto dokáže svojim zákazníkom ponúknuť poradenstvo, ktoré vyplýva zo znalosti lokálnych potrieb, ale zároveň ponúknuť ceny, aké vie zabezpečiť len silná celonárodná sieť. To však nie je jediný dôvod, prečo by ste mali nakupovať v Euronics.
 

Čo vám  ponúka?
 

#1 Tovar svetových značiek
 
V predajniach Euronics nájdete široký sortiment spotrebnej elektroniky svetových značiek. V predajniach si môžete vybrať veľké i malé domáce spotrebiče, počítače a príslušenstvo, mobily, fotoaparáty a mnohé ďalšie.
 

#2 Sieť predajní po celom Slovensku
 
Euronics má zastúpenie až v 63 mestách po celom Slovensku, kde môžete nakupovať v 74 predajniach. Predajne nájdete nielen vo veľkých mestách, ale aj v menších mestečkách.
 
 
#3 Rôzne možnosti platby
 
Štandardne je možné tovar zaplatiť na predfaktúru, u prepravcu, prípadne v hotovosti na predajni. Pri nákupe si dokonca si môžete dohodnúť aj výhodný nákup na splátky.
 
 
#4 Predĺžená záruka a poistenie
 
Aby váš nový spotrebič slúžil čím najdlhšie bez dodatočných nákladov na opravy, pri jeho zakúpení si môžete dojednať poistenie predĺženej záruky, ktorou si záruku predĺžite až o ďalšie tri roky nad rámec zákona. Poistiť si môžete aj náhodné poškodenie alebo odcudzenie spotrebiča.
 

#5 Likvidácia starých spotrebičov
 
Neviete, čo so starým spotrebičom? Pri kúpe nového spotrebiča vám Euronics zabezpečí jeho ekologickú likvidáciu. Stačí, ak váš starý spotrebič do predajne a Euronics sa postará o jeho doručenie na príslušné zberné miesto elektronického odpadu.
 
 
 
Chcete nakupovať v Euronics ešte výhodnejšie?
 
Ak chcete nakupovať elektrospotrebiče ešte výhodnejšie, máme pre vás niekoľko užitočných tipov:
 
1. Staňte sa členom Euronics klubu. Členovia Euronics klubu získavajú špeciálne klubové zľavy na konkrétne spotrebiče. Stačí, ak počas jedného roka uskutočníte nákup v ktorejkoľvek predajni Euronics v minimálnej hodnote 33 €. Vyplníte registračný formulár a Euronics vám následne vystaví klubovú kartu, s ktorou sa preukážete pri uplatnení zľavy.
 
2. Sledujte Euronics letáky. V letáku Euronics nájdete aktuálne zľavy na malé a veľké domáce spotrebiče, na notebooky, pc zostavy, na tablety, mobily, fotoaparáty i príslušenstvo. Akciové letáky vybavia nielen vašu domácnosť, ale ponúkajú aj produkty starostlivosti o vaše telo a zdravie.
 
3. Využite špeciálne akcie. Euronics pravidelne pripravuje výpredaje alebo aj špeciálne akcie, pri ktorých máte možnosť získať časť platby späť (cashback). Chcete príklad? Ak si zakúpite set práčky a sušičky značky Samsung, môžete získať až 270 € späť. A to je už naozaj zaujímavé, čo myslíte?
 
Nakupovať v sieti predajní Euronics sa jednoducho oplatí!