Poradíme vám, ako ušetriť pri nákupe liekov

16.01.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Poradíme vám, ako ušetriť pri nákupe liekov

Trápi vás kašeľ, nádcha či bolesť hlavy? Pre také prípady je lekáreň Dr. Max ako stvorená. V priebehu pár minút tu zakúpite všetko potrebné a navyše niečo aj ušetríte.



Zažili sme to už určite všetci. Prebudiť sa s pocitom, že na nás niečo lezie, vie niekedy poriadne pokaziť náladu. O to viac, keď vaša domáca lekárnička zažíva práve jedno zo svojich diétnejších období a doslova zíva prázdnotou. Ideálnou náplasťou na vaše trápenia môže byť práve internetová lekáreň a teda nákup liekov online. Ku všetkému, čo potrebujete sa dostanete rýchlo a dokonca z pohodlia vašej postele. Nakupovali ste už v internetovej lekárni Dr. Max? 
 

Výživové doplnky, lieky a zdravotnícke pomôcky

Lekárne Dr.Max vznikli v roku 2006 a za tie roky si na Slovensku vybudovali pozíciu lídra medzi lekárňami. Nájdete ich na viac ako 260 odberných miestach po celom Slovensku a nakupovať samozrejme môžete aj online.

 

Výdajné miesta na Slovensku

lekárňa dr.max mapa vašekupóny.sk

Okrem známych značiek ako Bioderma, Eucerin, Jamieson, Omron, Sunar, Vichy a mnohých ďalších, tu natrafíte aj na vyše 270 produktov, ktoré patria pod značku Dr.Max. Vyberať si môžete výživové doplnky, zdravotnícke pomôcky, kozmetické výrobky či lieky, nájdete tu skrátka všetko na jednom mieste. E-shop je navyše rozdelený do prehľadných kategórií, vďaka čomu bude váš nákup ešte pohodlnejší. Presvedčte sa o tom na vlastné oči. 

dr.max e-shop vašekupóny.sk

Skvelé zľavy všade, kam sa pozrieš

Nakupovať v internetovej lekárni Dr. Max sa jednoducho vyplatí. S vernostnou kartou Dr.Max Club totiž získate jedinečné výhody, o akých sa vám určite ani nesnívalo. Každý mesiac tu na členov čakajú výnimočné zľavy, ktoré nikdy nekončia. Využite jedinečnú ponuku a nakupujte za mega zľavy. O tom, že Dr. Max na svojich "verných" myslí, svedčí aj ďalší zaujímavý bonus.  Vďaka vernostnej karte môžete teraz ušetriť pri každom recepte až do 50 percent z doplatku, a to sa už oplatí, no nie? 

Ušetriť však môžete aj inými spôsobmi. Oslávte svoje narodeniny s obľúbenou lekárňou a špeciálny darček pre zdravie vás neminie. Ďalšou obrovskou výhodou je určite aj služba Virtuálny lekárnik, ktorý vám poskytne cenné rady od odborníkov vzatých na slovo. Kontaktovať ich môžete buď telefonicky, alebo prostredníctvom online chatu.

Zbierať body sa vyplatí

Zbierajte body za každý nákup a vymieňajte ich za zľavy alebo iné produkty. Ako to funguje?


✓ Za každých 25 centov, ktoré miniete v lekárni, získate jeden bod (5 bodov  = 1 cent )

​✓ Pri každom produkte (pod jeho predajnou cenou) je uvedený aj počet bodov, ktorý pri jeho kúpe získate

​✓ Na to, aby sa vám pri nákupe pripísali body, musíte pri objednávke zadať číslo Vernostnej karty

dr.max sleva vašekupóny.sk

  Extra body za nákup nie je možné získať bez registrácie v internetovej lekárni

​✓ O zhotovenie vernostnej karty môžete požiadať online hneď po vašej registrácií na stránke, alebo potom na ktorejkoľvek pobočke. 


Pomôžu aj zľavové kupóny

Pri nákupe môžete ušetriť aj vďaka kupónovým webom. Navštívte napríklad populárny portál Vašekupóny.sk, kde môžete nájsť výhodný Dr Max zľavový kupón alebo kód, vďaka ktorým tiež niečo ušetríte. 

 

zľavový kód a kupón vašekupóny.sk

Doprava zadarmo

Ušetriť  v internetovej lekárni Drmax.sk môžete aj na poštovnom. Možností dopravy je hneď niekoľko. Na výber máte osobný odber, kuriérsku spoločnosť UPS či Expres kuriéra Slovenskej pošty. Čo je však dôležité, pri nákupe nad 9,90 eura poštovné môžete doslova hodiť za hlavu, a to bez ohľadu na spôsob doručenia.