Otestovali sme za vás 3 najznámejšie online lekárne. Toto je výsledok

23.07.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Otestovali sme za vás 3 najznámejšie online lekárne. Toto je výsledok

Nakupujete lieky online? Alebo to už dlhšie zvažujete, ale neviete, kde sa to oplatí najviac? Porovnali sme pre vás tri online lekárne.



Ako sa hovorí, na dobré sa ľahko zvyká. Pri online nakupovaní to platí dvojnásobne. Zjednodušuje nám život, šetrí čas a často aj nejaké to euro. Nákup liekov cez internet však pre mnohých stále znamená plávanie v neznámych vodách. Preto sme pre vás pripravili veľké porovnanie troch známych online lekární.
 
 
Čoraz obľúbenejšia online lekáreň Pilulka.sk má príjemný prehľadný web, na ktorom sa nestratíte. Nájdete tu niekoľko zaujímavých kategórií, ktorými sa odlišuje od konkurencie.
 
 Šport – okrem produktov podporujúcich pitný režim či správnu výživu obsahuje aj podkategóriu športové pomôcky.

 Leto -  zahŕňa všetko, čo budete potrebovať počas horúcich dní. Od opaľovacích prípravkov po repelenty. Mnohé v sezónnych akciách.

 Trápi mavyrieši všetko od bolesti hlavy po žalúdočné ťažkosti. Stačí kliknúť na konkrétny problém.
 
Nákup na Pilulka.sk si tiež môžete uľahčiť vyhľadávacími filtrami. Najčastejšie sa zídu tie podľa značky a ceny. Zaujme aj Ponuka dňa, ktorá skrýva rôzne zľavnené produkty. Doručenie sa realizuje pomocou siete Zásielkovňa (252 odberných miest po celom Slovensku), čo zaručuje rýchle dodanie a prebratie balíku bez čakania. Pri nákupoch sme samozrejme nezabudli ani na zľavy, ak využijete Pilulka zľavový kód, spokojná bude aj vaša peňaženka.

 

pilulka zľava

 

Známa sieť lekární Dr. Max je výnimočná tým, že okrem kvalitného e-shopu má aj 286 kamenných lekární. Ak teda preferujete osobný odber svojej objednávky, môžete sa spoľahnúť na osobný kontakt s kvalifikovaným lekárnikom, ktorý vám poskytne dodatočné informácie o výrobkoch a odborne poradí. Ďalšia výhoda, najmä pre dámy, je poskytovanie dermoporadenstva priamo v lekárňach. Stačí prísť do ktorejkoľvek predajne Dr. Max.
 
Tiež nemáte radi oznámenia „Vypredané“ či „Momentálne nie je na sklade“? Na webe Dr. Max si jedným klikom ľahko preveríte dostupnosť jednotlivých produktov. Po zadaní vašej polohy systém automaticky vygeneruje, v ktorej lekárni je daný liek aktuálne k dispozícii a v akej cene.
 
Za pozornosť stojí aj vlastná značka produktov Dr. Max a vernostný program založený na zbieraní bodov. Sľubuje nižšie ceny pri doplatkoch za lieky na recept a rôzne Dr Max akcie a zľavy, vďaka ktorým tiež niečo ušetríte. 
 
 

dr max zľava


 
Tretia online lekáreň v našom výbere - Mojalekaren.sk - má na svojej stránke prehľadné kategorizovanie, ktoré zbytočne nezahlcuje pozornosť zákazníka. Po kliknutí na každú kategóriu sa rozbalí bohatá ponuka podkategórií, v ktorej pohodlne nájdete to, čo potrebujete. A to vrátane sekcie „Akciová ponuka“, kde objavíte až desať podkategórií s výhodnými ponukami.
 
Užitočné sú aj filtre, ktoré uľahčujú hľadanie podľa druhu tovaru, kľúčových vlastností výrobku, podľa časti tela, pre ktorú je produkt určený a množstva iných možností.
 
Keďže v lete je aktuálna téma opaľovania, na webe Mojalekaren.sk nájdete aj túto kategóriu. V hlavnom menu ponúka tipy na výrobky zaručujúce bezpečné slnenie a na starostlivosť po ňom. Nezanedbateľné,  a veľmi praktické, je tu tiež poradenstvo vo forme blogových článkov. Príspevky na rozličné témy ponúkajú rady v oblasti zdravia, krásy a výživy. Ani v tejto lekárni vás neminie výhodná zľava. Ak využijete zľavový kód Mojalekaren určite tiež niečo ušetríte. 
 
 

mojalekaren sk vasekupony.sk