Omrzel Vás zakúpený výrobok? Využite BuyBack a skočte si po nový

27.10.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Omrzel Vás zakúpený výrobok? Využite BuyBack a skočte si po nový

Omrzel Vás zakúpený mobil, notebook či tablet, no peniaze na nový nemáte? Nič to! Vďaka skvelému programu ho môžete vymeniť za nový a ešte niečo aj ušetríte. Chcete vedieť viac? Čítajte na Vašekupóny.sk.



Všetci to veľmi dobre poznáme. Žijeme v dobe, kedy technika napreduje míľovými krokmi vpred. V jeden deň si zakúpime nový mobil, notebook či fotoaparát, no o pol roka sa objaví na trhu nový, lepší. Iste sa všetci zhodneme na tom, že utekať do obchodu zakaždým, keď vyjde niečo nové, nie je zrovna známka správneho hospodárenie. Týmto štýlom by sme onedlho mali doma v šuflíku aj desať smartfónov, ktoré vlastne ani nepotrebujeme.  Alza prišla so zaujímavým riešením, vďaka ktorému udržíte krok s dobou a navyše aj ušetríte.
 

Raz okúsite a nebudete vedieť prestať

Poznáte BuyBack? Nie? Chyba! Tento skvelý program vám totiž ušetrí pri nákupoch nemalé peniaze. Stretnúť sa s ňou môžete napríklad aj v Alze. Princím využívanie je veľmi jednoduchý. Ak Vás zakúpený mobil, televízor, fotoaparát či iná technika začne nudiť, počas nasledujúcich dvoch rokoch ju môžete kedykoľvek vymeniť. Ale nepredbiehajme a poďme sa na to pozrieť pekne poporiadku.

​​Navštívte stránku Alza.sk a zadajte do vyhladávača text "BuyBack program". Nezabudnite si pozorne prečítať Aktuálne všeobecné podmienky, za ktorých sa môže uskutočniť výkup daného tovaru. Je dôležité upozorniť, že cena výkupu , resp. hodnota Alza šeku je garantovaná v náväznosti na konkrétny stav produktu. 

Alza zľavový kupón buyback Vašekupóny.sk

 

V akom stave musí byť tovar?

V prípade, že požiadate o výkup produktu v stave označenom ako DOBRÝ, poskytovateľ, a teda v tomto prípade Alza, vám dodá šek pre nákup tovaru v závislosti v od lehoty, v ktorej ste oň požiadali. Pre lepšiu prehľadnosť Vam poslúži nasledujúca tabuľka.

Alza zľavový šek buyback Vašekupóny.sk

Výšku Alza šeku si možete ľahko prepočítať aj priamo na stránke. Do špeciálnej kolonky zadajte sumu, za ktorú ste si požadovaný produkt zakúpili, a chytrá kalkulačka všetko potrebné prepočíta za Vás. 

Alza zľavový šek buyback Vašekupóny.sk

Výslednú čiastku, ktorú vám spočítala kalkulačka však dostane len v prípade, že tovar spĺňa všetky požadované kritériá, to znamená, že budú na ňom pozorovateľné maximálne známky štandardného používania a bude obsahovať všetko potrebné príslušenstvo. 

Tovar, ktorého sa chceme "zbaviť" však nie vždy spĺňa všetky kritéria na to, aby sme jeho stav mohli označiť za dobrý. Produkt môže byť nekompletný, nadmerne opotrebovaný či dokonca poškodený (poškodenie samozrejme musí byť ľahko opraviteľné a po oprave musí plniť svoju funkciu v plnom rozsahu). Alza myslí aj na tieto situácie, sme predsa len ľudia. V takomto prípade v žiadosti o výkup zaškrtnite stav produktu ako ZLÝ , výška šeku bude síce o niečo nižšia, ale stále sa to oplatí.

Alza zľavový šek buyback Vašekupóny.sk

Ako sme už vyššie spomínali, za vykúpený tovar nedostanete hotovosť, ale Alza zľavový kupón, resp. šek, ktorý môžete využiť na nákup tovaru podľa vlastnéj ľubosti. Jeho platnosť  je 3 mesiace od dátumu vyplatenia, tak pozor na to, aby ste to neprešvihli. Zľavový šek obdržíte obratom a teda samozrejme hneď po tom, ako Alza produkt skontroluje.