Nakupujte vianočné darčeky už teraz s dopravou zadarmo

09.11.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Nakupujte vianočné darčeky už teraz s dopravou zadarmo

Hoďte poštovné za hlavu a nakupujte z pohodlia domova ešte výhodnejšie ako doteraz. Dni dopravy zadarmo sú späť! Do akcie sa zapojilo viac ako 400 obľúbených e-shopov, je medzi nimi aj ten váš?

 

Aj vy milujete nákupy cez internet? Nečudujeme sa,  je to rýchle, pohodlné a v neposlednom rade aj cenovo výhodné. Sporným bodom však často ostáva práve poštovné. Jeho cena  sa mnohým zdá neraz privysoká a niet sa čomu diviť, že niektorých z nás od inak výhodných nákupov odradí. Nemusí to tak byť. Ponúkame vám zoznam obchodov, v ktorých budete môcť poštovné doslova hodiť za hlavu. Ako je to možné? Čítajte ďalej a dozviete sa viac. 
 

Doprava zadarmo

Všetky nákupné maniačky a maniaci pozor! Dni dopravy zadarmo sa po vlaňajšom veľkom úspechu vrátili na Slovensko vo veľkom štýle. Do akcie sa zapojilo viac ako 420 e-shopov a ich počet môže ešte narásť. O čo vlastne ide? Ako už z názvu vyplýva, ide o špeciálnu akciu, v ktorej vo vybraných e-shopoch nemusíte riešiť cenu dopravy - je totiž ZADARMO! Akcia trvá od pondelka 13. novembra (štartuje na pravé poludnie) a končí 15. novembra o polnoci. Poponáhľajte sa a nakúpte možno už aj vianočné darčeky pre svojich blízkych za tie najvýhodnejšie ceny. 

Presný zoznam e-shopov zapojených do kampane nájdete aj na našej stránke Vašekupóny.sk v špeciálnej kategórii, ktorá je vytvorená pre váš pohodlnejší nákup. Stačí, ak kliknete na našu stránku a v sekcii Špeciálne akcie odkliknete na  Doprava zadarmo. V tejto špeciálnej sekcii nájdete všetky e-shopy, v ktorých vás cena dopravy nemusí zaujímať.

Vašekupóny.sk doprava zadarmo

Všetky obchody zapojené do kampane sú okrem iného označené aj špeciálnym logom,  vďaka ktorému budete automaticky vedieť, že dopravu pri nákupe platiť nebudete.

dni dopravy zadarmo vašekupóny.sk

Ktoré obchody sú zapojené do kampane?

Aby sme Vás na nákupy navnadili ešte viac, ponúkame vám malú ochotnávku toho, čo vás čaká. Nakupovať môžete vlastne čokoľvek, preto je táto akcia vhodná najmä pre nákup vianočných darčekov. Poďme sa na to pozrieť ale pekne postupne.

 

Móda a kozmetika

Azda najobľúbenejšími e-shopmi sú práve tie, ktoré sa zaoberajú módou a kozmetikou. V bohatej ponuke určite natráfite aj na toho vášho favorita. Medzi top určite patrí  AnswearBiblooBambinoBig BrandsFootshop,  Elnino a ešte mnoho ďalších. Nezabúdajte, že okrem dopravy zadarmo prebiehajú v mnohých e-shopoch aj ďalšie skvelé zľavy, preto neváhajte a namiešajte si ten najlepší zľavový koktejl. 

 

Answear zľavy Vašekupóny.sk

Náš tip: V e-shope Answear napríklad teraz natrafíte na zľavy - 30 %.

 


Športové potreby

Nepochybne každého športovca poteší pod stromčekom napríklad aj taká kvalitná športová výstroj, prípadne iné športové pomôcky. Do kampane Dni dopravy zadarmo sa zapojili aj športové obchody ako napríklad  Insportline,  
SpartooA3sportJustPlayExisport  a ešte oveľa viac. V e-shopoch na vás samozrejme čakajú aj ďalšie zaujímavé zľavy, preto neváhajte a namiešajte si ten najlepší mix, vďaka ktorému budú vaše nákupy ešte výhodnejšie. 

 

Insportline akcia vašekupóny.sk

Náš tip: Jednou takou zaujímavou akciou je aj práve tá v Insportline. Navštívte e-shop a dozviete sa viac.



Elektronika a spotrebiče

Ak plánujete kúpu nového mobilu, tabletu, alebo ste len  tak zatúžili po novšom televízore či domácom kine? Žiaden problém. Vďaka doprave zdarma môžete výhodne nakupovať úplne všetko. E-shopy DatartOkeyMall,  TPD,  Hej či Tescoma sa o to postarajú.
 

Datart akcia vašekupóny.sk

 Náš tip: Napríklad v Datarte získate teraz k nákupu smartfónu Galaxy S7 edge IS7 zľavu až v hodnote 100 eur.


Nábytok a bytové doplnky

Pri akcii ako je Doprava zadarmo sa nepochybne vyplatí aj nákup nábytku ako sú skrine, postele či sedacie súpravy. Ide často o trošku väčšie kusy, ktoré asi len tak jednoducho do kufra nevložíme. Využite preto špeciálnu akciu a problémy s dopravou hoďte za hlavu. V ponuke nájdete obľúbený Sconto nábytokTemponábytok,  4HomeMountfield a samozrejme ešte oveľa viac.
 

Sconto nábytok zľava Vašekupóny.sk

 Náš tip: Zakúpte si v Sconto Nábytok túto imidžovú posteĺ a zaplatíte len polovicu. To sa už vyplatí, no nie?

 

Voľný čas

Na záver ponúkame ešte zopár chutoviek zo sekcie Voľný čas. Nezáleží na tom, či hľadáte darčeky pre vaše ratolesti, vášnivého rybára, knihomoľa alebo milovníka hudby, obchody ako ParysAllToysMuzikerElist a ešte mnoho ďalších vá zaručia tie najlepšie nákupy. Aj v týchto e-shopoch určite natrafíte okrem dopravy zadarmo aj na ďalšie zaujímavé zľavy, ktoré sa rozhodne oplatí využiť. Preto neváhajte, využite skvelú akciu a užite si Vianoce bez stresu a zbytočným vyčkávaním v nekonečných radoch pri pokladniach.