Nakupujte počas Black Friday a ušetrite na nákupoch ako nikdy

14.11.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Nakupujte počas Black Friday a ušetrite na nákupoch ako nikdy

Pozor, zľavový uragán Black Friday 2018 mieri na Slovensko a prináša so sebou mega zľavy a výpredaje na všetko. Vieme, kedy to vypukne.

 

Čo je Black Friday?

Sviatok všetkých nákupných maniakov Black Friday (alebo po slovensky Čierny Piatok 2018) si to po roku opäť namieril na Slovensko a prináša so sebou top zľavy a na všetko. Do celosvetovej kampane sa tak, ako zvyčajne, zapojili stovky internetových obchodov a samozrejme nechýbajú ani tie najobľúbenejšie. Chcete vedieť viac?

Obľúbená zľavová akcia má svoj pôvod za veľkou mlákou a je to obdobie, počas ktorého ponúka väčšina internetových obchodov po celom svete mega zľavy a výpredaje na takmer všetok tovar. Klasicky štartuje prvý deň po vďakyvzdaní, čo je ideálny čas na nákup prvých vianočných darčekov.

V tomto roku pripadá na 
23. novembra, no v pozore by ste mali byť oveľa skôr. Každý obchod si udáva vlastné pravidlá, a preto sa môže stať, že v niektorom trvajú Black Friday zľavy a výpredaje len 24 hodín, u iných aj niekoľko dní. Pozor, limitované je aj množstvo tovaru, na ktoré sa vzťahuje akcia, preto by ste si nákupy rozhodne nemali nechať na poslednú chvíľu.

Nestíhate sledovať všetky ponuky e-shopov? My to urobíme za vás. Navštívte našu špeciálnu kategóriu Black Fridaykde nájdete všetky zľavy na jednom mieste. Čakajú tu na vás populárne internetové obchody ako eObuv, Alza, Hej.sk, Andrea shop, Astratex, 4Home, Tescoma, Notino, Ansear, Bibloo a mnohé ďalšie. 

hej sk zlava vasekupony.sk           alza zlavovy kupon vasekupony.sk          answear zlavovy kod vasekupony.sk          andreashop zlavovy kupon

astratex zlavovy kupon          bibloo black friday          notino zlava          eobuv zlava