Nakupujte na Cellbes za šialene nízke ceny

01.02.2019 Kristína Nakupovanie Zdielať
Nakupujte na Cellbes za šialene nízke ceny

Hľadáte eshop, kde môžete nakúpiť oblečenie, obuv či bytové dekorácie za skvelé ceny? Tak potom určite navštívte Cellbes, kde na vás teraz čakajú šialené ceny a zľavy minimálne 50%.

 

Niečo o značke



V internetovom obchode Cellbes nájdete trendy pánske aj dámske oblečenie pre všetky vekové kategórie aj postavy. Dôkazom toho je aj široká paleta veľkostí, ktorá začína pri čísle 36 a končí až pri 64. Dobre sadnúce oblečenie je vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu si ho okamžite zamilujete. V ponuke nesmú chýbať ani pánske a dámske topánky, módne doplnky a veľmi obľúbená je aj kategória Bývanie

Cellbes pritom nie je žiadnym nováčikom. História značky siaha do roku 1949, konkrétne do švédskeho mesta Boras. Založil ju mladý manželský pár, ktorý sa vo svojom voľnom čase venoval zásielkovému predaju japonskej posteľnej bielizne. Dnes spadá do obchodnej skupiny Consortio Fashion Group AB a má zastúpenie v 12 krajinách vrátane Slovenska.
 
 
 

Prečo sú nákupy v Cellbes také výhodné?

 
 
✓  Široká paleta tovaru. V ponuke na vás čaká nielen pánska a dámska móda, ale aj sortiment z kategórie bývania. Vyberať si tak môžete trendy oblečenie, topánky, módne doplnky, spodné pradlo, ale aj bytový textil či dekorácie a doplnky do domácnosti. Skrátka, nájdete tu všetko potrebné na jednom mieste. 
 
✓  Inšpirácie zo sveta módy. Pre milovníčky módy sú priamo na stránke obchodu, ale aj na Facebooku či Instagrame, pripravené aj módne inšpirácie od obľúbených blogeriek.
 
Zákaznícky servis na top úrovni. Zamestnanci zákazníckeho servisu sú vám v prípade akýchkoľvek otázok k dispozícií počas pracovného týždňa od 7:00 ráno do 20:00 telefonicky,  ale samozrejme aj prostredníctvom e-mailu. 
 

Možnosti platby. Veľkou výhodou je aj variabilita pri spôsobe platby. Za tvorar totiž môžete zaplatiť buď dobierkou alebo pomocou platobnej karty. Okrem toho môžete siahnuť aj po špeciálnej nákupnej karte, ktorá vam zabezpečí ďalšie výhody. 

 
 

Ako nakupovať výhodnejšie?

 
 
Obľúbený internetový obchod ponúka hneď niekoľko možností, vďaka ktorým môžete pri nákupe ušetriť. Poďme sa pozrieť na to, ktoré to sú:

Výpredaj
Pre výhodnejší nákup sa oplatí pri nákupe využiť aj Cellbes výpredaj, ktorý vám neraz umožní nakupovať skvelé kúsky za akciové ceny. A to sa už oplatí, no nie?

Zľavy a akcie
Cellbes pozná svojich zákazníkov, a preto veľmi dobre vie, že ich nič nepoteší viac ako pravidelné zľavy. Patrí k nim aj akcia týždňa, kde nájdete Cellbes zľavy.

cellbes vpredaj a zlavy vasekupony.sk

Nákupná karta
Cestu k výhodnejším nákupom predstavuje aj Nákupná karta. Vďaka špeciálnym bonusom totiž nakupujete ešte výhodnejšie. Za platbu kartou totiž získavate nákupné poukážky a môžete ju využívať pri platbe v obchodoch s označením MasterCard.
 
Vernostný program
Cellbes myslí aj na svojich verných a má pre nich prichystané špeciálne odmeny. Princíp je jednoduchý. Čím viac si objednávate, tým viac bonusových bodov získate. Držitelia VIP alebo Zlatí zákazníci získajú automaticky nárok na mega zľavy a ďalšie akocie ako napríklad Doprava zdarma.
 
Zľavové kupóny.
Pri nákupe samozrejme môžete využívať aj aktuálne zľavové kupóny a zľavové kódy, vďaka ktorým ušetríte hneď niekoľko eur.