Nakupuj s nami: Pripravili sme bezkonkurenčné letné ponuky

letne-nakupy

Doplň svoj letný šatník, daj záhrade nový vzhľad alebo cestuj za menej. S ponukami na našom webe si užiješ leto na maximum a zároveň ušetríš. Nakupuj hneď teraz.

Leto je už naozaj tu! Aj ty si sa tešil na slnkom zaliate dni? Príroda je opäť plná farieb, slnko príjemne svieti do tváre a vonku máme chuť stráviť každú minútu voľného času.

Je to obdobie cestovania, užívania si zaslúženej dovolenky a zbierania nových zážitkov. Môžeš ho mať ešte krajšie vďaka desiatkam ušetrených eur pri online nákupoch.

V týchto kategóriách nájdeš tie najlepšie ponuky na letné nákupy:
 

__check

móda a módne doplnky

__check

šport

__check

dom a záhrada

__check

zdravie

__check

kozmetika

__check

chovateľské potreby

__check

cestovanie a poistenie

Pozri si všetky letné zľavy a nakupuj rýchlo a jednoducho.

zena-kufor-balenie-oblecenia
 

Vytvor trendy letné looky


Najviac IN je momentálne denim, roztrhané oblečenie, voľné strihy a všetko v štýle maximalizmu. Samozrejmosťou sú intenzívne a výrazné farby od metalických odtieňov až po zelenú, oranžovú či žltú. Nezabudni ani na farbu tohto roka – Viva Magentu. Farby letné outfity skvele podčiarknu. A to nielen dámske, ale aj tie pánske.

Ale nemusíš sa striktne držať len aktuálnych módnych trendov. Kombinuj rôzne strihy a textúry oblečenia. Leto je na experimentovanie v outfitoch ako stvorené. Dovolené je jednoducho všetko, v čom sa cítiš príjemne.

__bulb
Ako vybrať kvetinové šaty na leto? Poradíme ti

K letu šaty jednoducho patria. A nielen také hocijaké, ale predovšetkým tie so vzormi. Najkrajšími na toto obdobie sú bez pochýb kvetinové šaty. Ako si ich vybrať?

denimove-saty-sukna-top-dzinsy

Plánuješ dovolenku? Nepodceň najdôležitejší kúsok oblečenia – plavky. Stovky modelov s rýchlym doručením nájdeš v e-shope AboutYou.

Čím masívnejšie doplnky zvolíš, tým lepší outfit vytvoríš. Presne to platí tento rok. Väčšia kabelka, dlhé náušnice alebo výraznejšie slnečné okuliare – to je presne to, čo na letnú sezónu potrebuješ.

Chýbať by ti nemal ani klobúk na ochranu hlavy pred slnkom a mimoriadne trendy slamená kabelka.
 

zena-palma-slnecne-okuliare


Začni so športom


Stále odkladáš športové aktivity na neskôr? Zmeň to toto leto. Začni s krátkymi prechádzkami v lese, pravidelným behaním, cvičením alebo konkrétnym športom. Možností máš veľmi veľa.

Ako pri všetkom, aj pri športe sú začiatky náročnejšie. Urči si presný deň a čas, počas ktorého sa budeš aktivite venovať. Postupne si vytvoríš rutinu a plánovanie už nebude potrebné.

Okrem toho, že vyplníš svoj voľný čas efektívne, urobíš aj niečo prospešné pre svoje zdravie.

Náš tip: Do vybranej športovej aktivity zapoj aj svojho partnera alebo kamarátku. Uvidíš, že sa na tento čas budeš tešiť ešte viac.
 

muz-tena-tlesknutie-tenisove-rakety

__bulb
Fitness oblečenie na každý deň: Ako vybrať z množstva možností?

Začínaš s cvičením? Určite vieš, že na cvičenie potrebuješ pohodlné a funkčné fitness oblečenie. Povieme ti, aké to je a kde si ho kúpiš za skvelé ceny.

Chráň sa pred slnkom


Aj ty túžiš po krásnom letnom opálení celého tela? S pobytom na slnku to nepreháňaj. Aj keď sú jeho lúče príjemné, takisto môžu vážne ublížiť tvojmu zdraviu.
 

4 kroky k peknému a zdravému opáleniu
 

1

Vyber si vhodný prípravok na opaľovanie s ochranným faktorom minimálne 30. Nezabudni ani na krém na tvár s spf. Aplikáciu opakuj každé 2 hodiny alebo po osušení.

2

Počas opaľovania si rob pravidelné prestávky v tieni.

3

Od 11:00 hod. do 15:00 hod. sa vyhýbaj slnku.

4

Po pobyte na slnku použi prípravok po opaľovaní a doplň tekutiny.


Zdravé opálenie môžeš podporiť aj konzumáciou niektorých plodín, ako je napríklad mrkva, brokolica, vlašské orechy či čučoriedky. 
 

zena-citanie-knihy-bazen

Chceš aj pri vode vyzerať dokonalo? Skvelé vodoodolné kozmetické produkty nakupuj z e-shopu Notino.

Počas leta nezabudni ani na starostlivosť o vlasy – korunu krásy. Slnko a voda ich vysušujú, čím prichádzajú o lesk a hydratáciu. Potrebnú silu a výživu im prinavráť kvalitnými a overenými produktami. Nakúpiš ich výhodnejšie vďaka ponukám v kategórii letné zľavy.

 

Priprav záhradu na letnú sezónu


Láka ťa teplé počasie tráviť vonku čo najviac času? Veľmi jednoducho si ho môžeš spríjemniť ešte viac. Vytiahni záhradný nábytok, vysaď kvety či priprav gril a naplánuj prvú tohtoročnú grilovačku s priateľmi. Veď spoločne strávený čas je ten najlepší.

Dokonalú pohodu a relax na záhrade vytvoríš aj pomocou bazéna. Počas horúcich dní bude príjemným osviežením. Má niekto z tvojich priateľov v lete narodeniny? Zorganizuj malú pool party a prekvap ho.  
 

otec-dieta-grilovanie

E-shop Kinekus ti ponúka všetko pre krajší dom a záhradu bez výnimky bazénov. Splň si svoju predstavu o dokonalej záhrade práve teraz.

Postaraj sa o domácich miláčikov


Máš nejaké domáce zvieratko? Ako dobrý majiteľ vieš, že aj ono potrebuje z času na čas nejaké nové veci. Pozri si výhodné ponuky na rôzne chovateľské potreby a ušetri za nákupy značnú časť peňazí.

Odporúčame ti kúpiť napríklad chladiacu podložku. V lete je nevyhnutnosťou, ktorú ocenia mnohé zvieratá. Investovať sa teraz oplatí aj do nového pelechu, prenosnej klietky či ohrádky, krmiva a v neposlednom rade hračiek. Čímkoľvek potešíš svoje domáce zviera, potešíš aj seba, pretože – spokojné zviera, spokojný majiteľ.
 

postel-pes-lezanie

Všetko pre domácich miláčikov ti ponúka e-shop SuperZOO. Nakupuj rýchlo, pohodlne a za super ceny.

Cestuj za zážitkami


V súvislosti s letom zrejme každému napadne cestovanie. Niet sa čomu diviť, je to obdobie, počas ktorého si môžeš dopriať dlhší odpočinok a načerpať novú energiu do pracovných povinností.

Naplánuj rodinnú dovolenku do zahraničia a objavujte spoločne nové miesta. Alebo sa vyberte na víkendový pobyt a spoznávajte krásy Slovenska. Stanovačka s priateľmi je tiež dobrý nápad. Možností máš veľmi veľa. Využi leto na maximum a zbieraj nové zážitky.
 

rodicia-deti-lod-more

__bulb
Vyberte si najlacnejšie cestovné poistenie na vašu dovolenku

Cestovné poistenie by malo byť súčasťou každej dovolenky. Ktoré cestovné poistenie je najlepšie? V našom článku vám poradíme, ako získate najlacnejšie cestovné poistenie.


Ako vidíš, rozhodne si je z čoho vyberať. Využi výhodné ponuky v sekcii letné zľavy, ušetri a dopraj si všetko, po čom v lete túžiš.
 

online-letne-nakupy