Nakúpte všetky darčeky vďaka Mall na jednom mieste

11.12.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Nakúpte všetky darčeky  vďaka Mall na jednom mieste

Máte už nakúpené všetky darčeky pre svojich najdrahších? Vyskúšajte 150 vianočných hitov od Mall a nebudete ľutovať!

 

Blížia sa Vianoce a to je čas, kedy na seba mnohé kamenné aj internetové obchody upozorňujú lákavými zľavami, ktorým nedokážeme a možno aj nechceme odolať. Zľavy sú proste všade, kam sa pozrieme. Internetový obchod Mall.sk si samozrejme tiež nenechal újsť túto skvelú príležitosť a pripravil si desiatky vianočných hitov, vďaka ktorým aj niečo ušetríte. Ktoré to sú?

Zľavy všade, kam sa pozrieš

Nebol by to Mall, keby opäť nepripravil pre svojich zákazníkov nejakú špeciálnu akciu. Po mimoriadne úspešnom Black Friday v ponuke nájdete 150 vianočných hitov, ktoré si okamžite zamilujete aj vy.

mall.sk 150 vianočných hitov vašekupóny.sk

Na vybrané  produkty sa totiž vzťahuje zľava až do - 50 % a obrovským benefitom je aj predĺžená lehota na vrátenie tovaru, či garancia doručenia do Vianoc, to sa už oplatí, no nie? Nakúpte darčeky pre celú rodinu na jednom mieste a ušetrite na doprave (tá je totiž pri objednávke nad 60 eur zadarmo!).

mall.sk vašekupóny.sk


Fotoaparáty, kozmetika i hračky

Vybrať skvelé darčeky môžete pre deti, ženy, mužov i starých rodičov. V ponuke nájdete napríklad aj kvalitné fotoaparáty a videokamery ako napríklad Panasonic HC-V160EP, GoPro Hero6, Sony Alpha či Canon EOS 1300D a mnohé ďalšie.

fotoaparaty a videokamery vasekupony.sk mall

Tip od nás: Ak chcete nakupovať na Mall sk ešte výhodnejšie, nezabudnite navštíviť kupónový web Vašekupóny.sk, kde môžete získať skvelý zľavový kupón alebo kód, vďaka ktorým môžete ušetriť ešte viac.

Mall samozrejme nezabúda ani na elektroniku, ktorá tu je mimoriadne obľúbená. Nájdete tu napríklad slúchadlá Marshall Major II Black,  prenosný reproduktor JBL Boombox, Phillips AZ1837,  či 3D Blu-ray prehrávač za tie najlepšie ceny.
 

mall sk elektronika vašekupóny.sk

Vyberať si tu však môžete aj hračky, ktoré potešia každého drobca. Nájdete tu hračky pre malých aj veľkých výmyselníkov,  s ktorými určite zabodujete. Stavte na detské sánky, hraciu podložku či lego...
 

hračky mall.sk vašekupóny.sk

Vhodným darčekom môže byť aj kozmetika, dokonca by sa dalo povedať, že patrí medzi starú overenú klasiku. Poteší a zároveň neurazí. Vyberať si môžete za zvýhodnenú cenu napríklad aj manikúrovú sadu, dekoratívnu kozmetiku, či iné praktické darčekové sady ako pre dámy, tak aj pre pánov.

 

kozmetika mall.sk vašekupony.sk

Na Mall môžete skrátka nakúpiť čokoľvek a teraz navyše aj oveľa výhodnejšie. Prezrite si celú ponuku e-shopu a nechajte sa unášať na vlne výhodných nákupov už dnes.  Koniec koncov, Vianoce sú už za rohom!