Najlepšie produkty na Tchibo - ukážeme vám, ako ušetríte

27.08.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Najlepšie produkty na Tchibo - ukážeme vám, ako ušetríte

Tchibo - to nie je len predaj kávy. Kamenné predajne aj internetový obchod Tchibo ponúka exkluzívne kolekcie módy, športu i bývania. Ak navyše využijete mega zľavy, určite aj niečo ušetríte.

 

Keď sa povie Tchibo, väčšine z nás ako prvé napadne káva. Nečudo, veď spoločnosť je ňou známa už od roku 1949 a v súčasnosti je na domácom nemeckom trhu lídrom medzi obchodníkmi s praženou kávou. Zároveň však úspešne rozšírila svoj sortiment o exkluzívne kolekcie spotrebného tovaru, ktorý pokrýva módu, šport i bývanie. Ako môžete pomocou značky Tchibo ušetriť, vám prezradíme v nasledujúcich riadkoch.

Výhodný nákup online

Nie je žiadnym tajomstvom, že objednávanie tovaru cez internet je väčšinou výhodnejšie. Nehovoriac o pohodlí spojeným s dodaním až domov. Platí to aj pri značke Tchibo. Ušetriť v internetovom obchode www.tchibo.sk môžete hneď niekoľkými rôznymi spôsobmi. Mnohí z nás automaticky zablúdia najprv do sekcie „Zľavy“. Nájdete tu znížené ceny na produkty zo všetkých kategórií. Za pozretie stojí aj kategória „Novinky v zľavovom obchode“, ktorá sa pravidelne aktualizuje a nájdete v nej zľavy až do 60 %. Žiadna ponuka vám teda nemá šancu ujsť.

Niektoré typy tovaru nájdete v akcii, prirodzene, iba v e-shope. Napríklad nábytok. Iné ponuky sú k dispozícii ako online, tak aj v kamenných predajniach Tchibo. Tú najbližšiu si jednoducho nájdete pomocou rýchleho vyhľadávača.


Ako ušetriť bez aktívneho hľadania

Radi nakupujete výhodne, no nemáte čas sledovať jednotlivé akcie? Tchibo zľavy si vás nájdu aj tak. Stačí sa prihlásiť k odberu newslettera a všetky zaujímavé ponuky vám priletia do e-mailu. Vrátane upozornení na dni bez poštovného/dopravného. Oplatí sa teda objednať napríklad len vešiak za 2,99 € alebo sadu detských tričiek za 7,99 €.

Podobne „pasívne“ sa dostanete k zľavám aj pomocou TchiboCard. Za každý nákup získate virtuálne zrnká, ktoré neskôr môžete vymeniť za ľubovoľný tovar. Za nákup niektorých produktov dostanete dokonca zrnká navyše. Najväčším benefitom TchiboCard je automatická zľava na vybraný tovar, ktorého ponuka sa mení každý týždeň. Vždy ste tak o krok vpred v porovnaní s bežnými zákazníkmi.

Ďalšou z možností, ako si ušetriť pri nákupe je aj využitie Tchibo zľavy, ktorú nájdete na našej stránke. A (nielen) sezónne nákupy sa môžu začať.


Špeciálne dni Tchibo

Máte radi sviatky a špeciálne dni? S Tchibo si užijete nielen tie, ktoré sú označené v kalendári. Sledovať sa oplatí nasledovné.

Ponuka dňa

Vyhliadli ste si v Tchibo pekný sveter či zaujímavý kus nábytku, no zdá sa vám trochu pridrahý? Skúste počkať na tú správnu Ponuku dňa. Logicky sa obmieňa denne a obsahuje dva výrazne zľavnené produkty. Tie svoje úlovky tam teda možno nájdete už zajtra.

Dni kávy

Tieto dni potešia najmä milovníkov zrnkovej kávy. Každý prvý a tretí piatok a sobota v mesiaci je v Tchibo v znamení pravidla 2 + 1 zdarma.

Cafissimo víkendy

Obľúbili ste si praktické kapsule Cafissimo? Alebo by ste ich radi darovali niekomu k sviatku? Každý posledný víkend v mesiaci môžete využiť akciu 4 + 1 balenia zdarma, a potešiť tak nielen svoje chuťové poháriky, ale aj peňaženku.