Móda, textil aj dekorácie. Už ste nakupovali v Bonprix?

18.02.2019 Kristína Nakupovanie Zdielať
Móda, textil aj dekorácie. Už ste nakupovali v Bonprix?

Chcete si spraviť pohodový večer len pre seba? Oblečte si nové pohodlné pyžamo, prikryte sa príjemnou mäkkou dekou, do svietnika vložte vonnú sviečku a uvarte si čaj. Že nemáte? Navštívte internetový obchod Bonprix, kde toto všetko nájdete “pod jednou strechou”.

 


Čo je to Bonprix?

 

 
Bonprix je medzinárodná odevná spoločnosť, ktorá je súčasťou koncernu OTTO Group so sídlom v Hamburgu. Momentálne pôsobí v 29 krajinách v Európe vrátane Slovenska, v Rusku, v Severnej a Južnej Amerike.
 
Vo svojom internetovom obchode www.bonprixshop.eu, ako aj na stránkach svojich katalógov, Bonprix ponúka širokú ponuku produktov, ku ktorým patria najmä dámske, pánske a detské odevy, obuv a doplnky, ale aj bytové textílie, doplnky do domácnosti a dekorácie. A to všetko za oveľa nižšie ceny, ako by ste vzhľadom na skvelú módu a kvalitu očakávali.
 
Motto spoločnosti znie “bonprix - it's me”. Značka vytvára módu, ktorá sa presne hodí k životnému štýlu jej zákazníčok. Neobmedzuje sa len na ženy s ideálnou postavou, skutočné ženy sú predsa rôzne.
 

 

Prečo nakupovať práve tu?

 

 
Päť rôznych značiek a pravidelne prezentované nové kolekcie v internetovom obchode, v katalógoch, ako aj v Bonprix Fashion predajniach v Nemecku prinášajú najnovšie módne trendy z módnych mól priamo do každodenného života žien z celého sveta.
 
 


Široká ponuka odevov pre celú rodinu

 
V eshope nájdete široký sortiment oblečenia od tričiek, mikín, džínsov, šiat, rolákov, kabátov až po spodné prádlo, pančuchy, plavky. Oblečiete celú rodinu od hlavy až po päty pohodlne, štýlovo, výhodne.

bonprix zľavy vašekupóny.sk

Trendy a inšpirácie

 
Vždy aktuálne trendy a inšpirácie, z ktorých si vyberie naozaj každý. Black&white, Fashion Basics, The New Pastels a ďalšie. Inšpirujte sa pripravenými kolekciami a vyberte si z nich to, čo je vášmu srdcu a módnemu vkusu najbližšie.
 
 

Oblečte svoj dom

 
Okrem samotných odevov a obuvi nájdete v e-shope veľké množstvo bytových textílií a dekorácií. Bytové doplnky z ponuky Bonprixu doladia váš interiér, aby ste sa v ňom cítili harmonicky a príjemne. Štýlové a praktické doplnky vdýchnu vašej domácnosti charakteristickú atmosféru.
 
 

Zodpovedné podnikanie

 
Eshop okrem kvalitného sortimentu tovaru prináša aj férové pracovné podmienky naprieč celým dodávateľským reťazcom, podporu sociálnych projektov a spoločenské angažovanie zamestnancov, ako aj obmedzovanie vplyvu na životné prostredie a klimatické zmeny počas výroby a dopravy tovaru.

bonprix zlavy bytove doplnky vasekupony_sk

 

Ako môžete pri nákupoch ušetriť?

 
 
✓ Staňte sa členom Bonprix klubu. Vstupom do klubu Bonprix získate 10 % zľavu na každú objednávku zrealizovanú počas trvania členstva. Členom klubu sa môžete stať prostredníctvom internetu pri objednávaní alebo telefonicky Polročný poplatok za členstvo je 6,90 €.
 
✓ Zaregistrujte sa na odber newslettera. Po registrácii do pravidelného newlettera získajte zľavu 5 € pri nákupe za minimálne 24,99 €. Zároveň budete informovaní o všetkých súťažiach, propagačných a špeciálnych akciách a dozviete sa o najnovších modeloch ako prví.
 
✓ Odporučte Bonprix známym. Ak odporučíte nákup na Bonprix svojim známym, z výhod sa môžete tešiť spoločne. Za každého nového získaného zákazníka získate bonus 5 € a váš známy dostane zľavu na ďalšiu objednávku.
 
✓ Sledujte pravidelné zľavy a výpredaje, a využite tak príležitosť na osvieženie svojho šatníka. Bonprix výpredaje sú skrátka pecka.
 
✓ Využite zľavové kupóny a kódy. Kde ich hľadať? Všetky skvelé zľavové kódy nájdete aj na našej stránke v sekcii s názvom Bonprix a nakupujte svoje obľúbené kúsky výhodnejšie.