Máte chuť si zasúťažiť? Hej.sk rozdáva tisíce eur

02.11.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Máte chuť si zasúťažiť? Hej.sk rozdáva tisíce eur

November nám zaklopal na dvere a to je najvyšší čas na to, aby sme sa začali pomaly obzerať po vianočných darčekoch pre našich najbližších. Pre niekoho možno príliš skoro, ale nebolo by pekné užiť si najkrajšie sviatky roka bez stresu a zbytočnej paniky? Vďaka nákupom na Hej.sk teraz možno aj niečo vyhráte! Čítajte na Vašekupóny.sk a dozviete sa viac.



Blíži sa kúzelný čas Vianoc a pre mnohých z nás aj najkrajšie obdobie roka. Sviatky rodinnej pohody, hojnosti a v neposlednom rade aj zvýšených výdavkov. Všetci totiž chceme prežiť bohaté Vianoce a nakúpiť pre svoju rodinu a priateľov tie najkrajšie darčeky. Vyššie výdavky však mnohým rodinám spôsobujú nemalé problémy. Nebolo by preto pekné si trochu zasúťažiť? Hej.sk teraz rozdáva tisíce eur. Zapojte sa do súťaže už dnes a možno to budete práve vy na koho sa usmeje šťastie.
 

Čo musíte urobiť?

Na to, aby ste sa zapojili do skvelej súťaže na Hej.sk potrebujete učiniť niekoľko jednoduchých krokov:

1.  Navštívte stránku www.hej.sk a urobte nákup. Ponuka je naozaj bohatá a vyberie si určite každý. Nakupovať môžete veľké a malé spotrebiče, mobily, notebooky, navigácie, hračky alebo dokonca parfumy. Výber záleží len na vás, resp. na tom, koho chcete obdarovať.

Hej.sk súťaž Vašekupóny.sk


2. Po nákupe vám Hej sk obratom zašle skvelé zľavové kupóny v hodnote 100 eur, ktoré môžete využiť pri nákupe ďalších vianočných darčekov. Každá zľava predsa poteší, o to viac pred Vianocami :). 


3. Na to, aby ste sa mohli zapojiť do súťaže o hodnotné výhry, musíte nakúpiť tovar v minimálnej hodnote 40 eur, nevyhnutná je pri tom registrácia, ktorú nájdete TU


4. S Hej.sk môžete súťažiť každý deň o výhru v hodnote až 349 eur. Súťaž platí v období od 30. októbra do 15. novembra, preto neváhajte a nakupujte už dnes!